- 29 Ekim 2011
- 1.357
- 1.145
Bunu bilmiyordum olmayalım ozaman; )Canım regl olunca sut cok azalıyor bırak olmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bilmiyordum olmayalım ozaman; )Canım regl olunca sut cok azalıyor bırak olmayalım
Gözün aydın canım. Benim kızım da kusuyo ama doktor ilaç vermedi bizimki ilaca karşı zaten öksürüğün de de ıhlamur vermiştim.2 aylık kontrolümüzü olduk kızlar kilomuz ve boyumuz maşallah çok iyi
Kusma ile ilgili doktor bebek reflüsü dedi ve gaviskon şurup ver dedi sabah öğlen akşam bir çay kaşığı...
Benimde kontrolüm yapıldı alttan gerek yoksa yapmayalım dedim tamam dedi.. ultrasonla baktı... herşey yolunda...
Ve aşılarımızıda olduk çok şükür... bizden böyle.. biraz dışarı çıkıp hava alma zamanı ... biraz uysuz aşıdan sanırım.
Mecbur değilsen tabiki hayır benim sütüm bazen yetersiz geliyo kızım doymayınca veriyorum günde 120 yada 180
Aynen aileden kimse de gelmek istemez herkesin bir düZeni var kv falan da uğraşmak istemiyorum açıkçası benin de yıllık izin 40 gün heyet raporu da sıkıntı olmaz umarım kurum sıkıntı çıkarmaz bu arada ben doguma 2 gün kala izne ayrıldım sıkıntı yapmadılarAynen canım bizde de borç var kira ev ama kızımı nasıl bırakacam bakıcıya aileden biri bakacak olsa bırakmak bir nebze kolay Güvenilir bakıcı bulmak mesele zaten ee burnunda maliyeti var buralarda 650-750 tl arası bakıyorlarmış az parada değil .. Bakalım şu izinler bi bitsin Haziran 24 de doğum iznim bitiyor sonrasında heyet raporu almak için uğraşıcam sonra yıllık izin filan ancak 5 aylık filan oluyorlar o zamanda yine çok Küçükler ..
Aynen canım bizde de borç var kira ev ama kızımı nasıl bırakacam bakıcıya aileden biri bakacak olsa bırakmak bir nebze kolay Güvenilir bakıcı bulmak mesele zaten ee burnunda maliyeti var buralarda 650-750 tl arası bakıyorlarmış az parada değil .. Bakalım şu izinler bi bitsin Haziran 24 de doğum iznim bitiyor sonrasında heyet raporu almak için uğraşıcam sonra yıllık izin filan ancak 5 aylık filan oluyorlar o zamanda yine çok Küçükler ..
Ben doğuma 2 gün kala izne ayrıldım sorun yapmadılar 40 gün de yıllık iznim duruyor rapor da alicam kv ile falan da ugrasmak istemiyorum bakalım bebeğe en iyi annesi bakar canımAynen canım bizde de borç var kira ev ama kızımı nasıl bırakacam bakıcıya aileden biri bakacak olsa bırakmak bir nebze kolay Güvenilir bakıcı bulmak mesele zaten ee burnunda maliyeti var buralarda 650-750 tl arası bakıyorlarmış az parada değil .. Bakalım şu izinler bi bitsin Haziran 24 de doğum iznim bitiyor sonrasında heyet raporu almak için uğraşıcam sonra yıllık izin filan ancak 5 aylık filan oluyorlar o zamanda yine çok Küçükler ..
Asidan Sonra mi gitmek mantıklı dra acaba? Huysuz olmaz mi ki. Ben once dr sonra asi gibi düşünmüştüm. Senin gibi mi yapsam bu ikinci ay asilari geriyor beni. Kusmalara cozum buldun mu. Ben bulamadım. Sut alerjisi falan olabilir mi ki
Bebisler gunluk kac ml anne sutu iciyor tahminen.benimki doymak bilmiyor.mama kullanmiyorum.bos kaldikca sagip biberona dolduruyorum.hem emiyo hem biberonu bitiriyor.acaba fazla sut vermesem mi diyorum.doydugunuda anlamiyor.emdikce emiyor.memede sut bitince memeyle savasiyor.sinirden agliyor fln.bi duzene mi sokmali acaba?37 gunluguz
Kızlar regl olan varmı benim bebeğim 2.5 aylık geçen hafta oluyor gibi oldu ama antibiyotik Kullanmak zorunda kaldım olmadım. Olsak biraz göbek gide
Sen neden sütünü sağıyorsun. Bebek zaten emiyormuş. Onun emiş gücü sağmadan kuvvetli. Çocuk emsin sütün artsın. Bence sağmamalısın. Bebek bir memeyi 4 saat emmediyse sağ.Bebisler gunluk kac ml anne sutu iciyor tahminen.benimki doymak bilmiyor.mama kullanmiyorum.bos kaldikca sagip biberona dolduruyorum.hem emiyo hem biberonu bitiriyor.acaba fazla sut vermesem mi diyorum.doydugunuda anlamiyor.emdikce emiyor.memede sut bitince memeyle savasiyor.sinirden agliyor fln.bi duzene mi sokmali acaba?37 gunluguz
İnşallah ben daha olmadım. Inşallah da olmam süt zaten az iyice gider. Bi çaresi yok mu bunun ya süt azalmaması için neler yapabilirizBen 41.gun regl oldum ama sutum gtti hic mama vermiyordum 3gundr sutum yetmiyor regl de devam ediyor ins bitince sutum normale doner mama vermk istemiyrm surekli :s
Bende vermeyi düşünmüyorum ...Gözün aydın canım. Benim kızım da kusuyo ama doktor ilaç vermedi bizimki ilaca karşı zaten öksürüğün de de ıhlamur vermiştim.
Mesela mememde sut dolu oluyor.bebekte o sirada uyuyor.sagiyorum.uyanana kadar azda olsa doluyor.boyle yaparak sutum artti.surekli buzluga atiyorum bide.Sen neden sütünü sağıyorsun. Bebek zaten emiyormuş. Onun emiş gücü sağmadan kuvvetli. Çocuk emsin sütün artsın. Bence sağmamalısın. Bebek bir memeyi 4 saat emmediyse sağ.
Mesela mememde sut dolu oluyor.bebekte o sirada uyuyor.sagiyorum.uyanana kadar azda olsa doluyor.boyle yaparak sutum artti.surekli buzluga atiyorum bide.
Ne kadarlikEvet bu günleri de arıcaz :) kız benim öyle dedime bakma banada geçmiyor ggünler buyumuyo sanki ama bugün sanki bana gülümsedi konusuyodum onunla sesler çıkarıyo bide güldü gülmeye baslarmi ki
Ayniyiz bizde 19 Şubat neler yapmaya başladı artık elleri kafasinda hep biImkininBen oldum sanırım. 20 subatta dogum yaptım.15 nisanda kırmızı kan geldi.yoğundu yarın doktora gıdıcem ne diyecek bakalim
Kamu kurumunda mı Çalışıyorsun memur musun ? Benlmde 39 yıllık iznim var heyet raporu filan işte ancak sonra ücretsiz !Aynen aileden kimse de gelmek istemez herkesin bir düZeni var kv falan da uğraşmak istemiyorum açıkçası benin de yıllık izin 40 gün heyet raporu da sıkıntı olmaz umarım kurum sıkıntı çıkarmaz bu arada ben doguma 2 gün kala izne ayrıldım sıkıntı yapmadılar
Ben doğuma 2 gün kala izne ayrıldım sorun yapmadılar 40 gün de yıllık iznim duruyor rapor da alicam kv ile falan da ugrasmak istemiyorum bakalım bebeğe en iyi annesi bakar canım
aynı gün mü bir gün önce mi gittin?. Aşı zaten mikrop birde ondan sonra hastaneden miktop kapmasın diye önce dr a götürdüm
Lansinoh sut saklama posetleriyleNeye koyupta sakliyosun ccanım?
geçmiş olsun. darısı başımıza. aşı sonrası ateş düşürücü falan verdiler mi? ya da fitil? her gün çıkarımıyor musun bebği? ben daha iki kere 10ar dk çıakrdım sadece. korkuyorum2 aylık kontrolümüzü olduk kızlar kilomuz ve boyumuz maşallah çok iyi
Kusma ile ilgili doktor bebek reflüsü dedi ve gaviskon şurup ver dedi sabah öğlen akşam bir çay kaşığı...
Benimde kontrolüm yapıldı alttan gerek yoksa yapmayalım dedim tamam dedi.. ultrasonla baktı... herşey yolunda...
Ve aşılarımızıda olduk çok şükür... bizden böyle.. biraz dışarı çıkıp hava alma zamanı ... biraz uysuz aşıdan sanırım.