2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Asidan Sonra mi gitmek mantıklı dra acaba? Huysuz olmaz mi ki. Ben once dr sonra asi gibi düşünmüştüm. Senin gibi mi yapsam bu ikinci ay asilari geriyor beni. Kusmalara cozum buldun mu. Ben bulamadım. Sut alerjisi falan olabilir mi ki
Bilmem ben öyle düşündüm... Hayır bulamadım sorucam bugün dra
Ben de daha gidemedim kendim için kontrole lohusa sonrası.
Aşılar için sağlık ocağı aradı mı peki randevu için, yoksa direk mi gideceksiniz?
Bende yeni gidiyorum ... Sağlık ocağı arayıp gün verdi çünkü aşılama günü önemliymiş .. Hb nin ikinci dozu erken yapılmış hastane tarafından onuniçin sağlık ocağında yaptırıcam tüm aşılarını

Inşallah rahat atlatırız aşı dönemlerini.
Bizimki de pek kusmazdı ama bugün emdikten sonra bikaç kez kustu. Süt şeklinde veya lor gibi. Sanırım doyup doymadığını anlayamıyor, fazlasını çıkarıyor.

Ilk ayının içinde bizimkide çok kustu aynen dediğin gibi lora benziyo. Şimdi yok çok şükür. ..:emir_bebek:

Maddi olarak beni cok sıkıntıya sokuyor ama bir yaşına kadar kullanmak çok iyi olurdu
Aynen canım bizde de borç var kira ev ama kızımı nasıl bırakacam bakıcıya aileden biri bakacak olsa bırakmak bir nebze kolay Güvenilir bakıcı bulmak mesele zaten ee burnunda maliyeti var buralarda 650-750 tl arası bakıyorlarmış az parada değil .. Bakalım şu izinler bi bitsin Haziran 24 de doğum iznim bitiyor sonrasında heyet raporu almak için uğraşıcam sonra yıllık izin filan ancak 5 aylık filan oluyorlar o zamanda yine çok Küçükler ..

Kızlar regl olan varmı benim bebeğim 2.5 aylık geçen hafta oluyor gibi oldu ama antibiyotik Kullanmak zorunda kaldım olmadım. Olsak biraz göbek gide

Kızlar regl olan varmı benim bebeğim 2.5 aylık geçen hafta oluyor gibi oldu ama antibiyotik Kullanmak zorunda kaldım olmadım. Olsak biraz göbek gide
Ben oldum sanırım. 20 subatta dogum yaptım.15 nisanda kırmızı kan geldi.yoğundu yarın doktora gıdıcem ne diyecek bakalim

Kızlar bbebeğimize kavanoz maması vermesek olurmu? Yani kendimiz yapsak pek güvenmiyorum da onlara. ..
Hıppp
Kızlar bbebeğimize kavanoz maması vermesek olurmu? Yani kendimiz yapsak pek güvenmiyorum da onlara. ..
benım uc yaşında oglum hıpp ın organık erık puresıne bayılıyor kuçukken yemıyordu, pudıng dıye dıye yıyor, bıraz pahalı ama cokılata dan gercek pudıngden ıyıdır

[, post: 40818039, member: 320824"]Güzel giyindikten sonra hiö birsey olmaz canım bıraz yüzü elleri dısarda kaldın havayı alsın yoksa en ufak hava da hadta olurlar[/QUOTE]

Bende daha çıkamadım ki hiç dışarı :KK17:Sıkıldım evde

2 aylık kontrolümüzü olduk kızlar kilomuz ve boyumuz maşallah çok iyi :nazar:
Kusma ile ilgili doktor bebek reflüsü dedi ve gaviskon şurup ver dedi sabah öğlen akşam bir çay kaşığı...

Benimde kontrolüm yapıldı alttan gerek yoksa yapmayalım dedim tamam dedi.. ultrasonla baktı... herşey yolunda...

Ve aşılarımızıda olduk çok şükür... bizden böyle.. biraz dışarı çıkıp hava alma zamanı ... biraz uysuz aşıdan sanırım.

X