2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bilmem ben öyle düşündüm... Hayır bulamadım sorucam bugün dra

Bende yeni gidiyorum ... Sağlık ocağı arayıp gün verdi çünkü aşılama günü önemliymiş .. Hb nin ikinci dozu erken yapılmış hastane tarafından onuniçin sağlık ocağında yaptırıcam tüm aşılarını
hangı gun dogdu? aşı hangi gun yapıldı?

Bebisler gunluk kac ml anne sutu iciyor tahminen.benimki doymak bilmiyor.mama kullanmiyorum.bos kaldikca sagip biberona dolduruyorum.hem emiyo hem biberonu bitiriyor.acaba fazla sut vermesem mi diyorum.doydugunuda anlamiyor.emdikce emiyor.memede sut bitince memeyle savasiyor.sinirden agliyor fln.bi duzene mi sokmali acaba?37 gunluguz
Pompan nası canım, memnun musun?

Kızım yine çok ağlıyor. Tabi bende...
Çok yoruldum çoook. Kiyamiyorum ona da napıyım ben yaa..Rahatlık için ne yapabilirim. :KK42:

Kızlar 40 gunluk olduk bnm sütüm şimdiye kadar gayet iyiydi bir gögsümse tıkanıklık oldu 3 gün önce onu açalım diye uğraşırken sütüm azaldı iki gçgüstede ne önerirsiniz bana

Kızlar ben 2.5 aydır emziriyorum. Başta Göğüs ucu yaralarım oldu hala da devam ediyor tam iyileşmedi. Şimdi de çocuğu emzirdikten sonra göğsüm sırtım çok ağrıyor. Geceleri nasıl yatsam Ağrı yapıyor. Sizde de var mı bu durum merak ediyorum. Ben çok zorlanıyorum artık.

canım yaralar için mutlaka genel cerraha git. bana bactroban diye krem antibiyotik verdi o iyileştirdi benim yaraları. diğerleri hiç işe yaramadı

Konusu açılmışken.. Sizinkiler ggünlerce yapamıyo bizimki günde4 5 kakalı bezi oluyo. Bide sulu ve sesli çoğuzamanda yyeşil. Dr.goturduk ishal diye ilaçverdi tabi k.v onada kkarıştı verme çocuğa ilaca aalıştırma zeytin yağı ver dedi onun hiç faydası olmadi. Usutuyomuyum acaba....:110:
çok fazla anne sütü aldığında sindiremeden boşaltırmış bebekler. tam sindirme olmadığından rengi yeşil

Gunaydin uykusuz anneler. :KK31:Bizde bu gece sabahi sabah ettik uyumak bilmedik, kizim 3,5 gibi uyudu 5te uyandi emdi 8de tekrar uyandi cin gibi bakiyo sanirsin 12 saat uyudu:KK53: simdi yikadim iyice uykusunu alsin bende uyuyayim diye :confused:

Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi

Memnunum canim.manuel var bende.tabi bebis kadar guclu cekmiyor.sagiyorum sutumu.tamam sut kalmadi bitti diyorum.bebise veriyorum deneme amacli sut kalmismi diye,hala sut geliyor.
Manuel hangi pompa var markasi ne acaba. Dunden beri oglum cok az emiyor ya da emmiyor benim de sagmam gerecek sanirim goguslerim cok agriyor

X