2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Manuel hangi pompa var markasi ne acaba. Dunden beri oglum cok az emiyor ya da emmiyor benim de sagmam gerecek sanirim goguslerim cok agriyor
Canim 2 tane var bende

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Benimkinin gazi oldugunda oyle yapiyor.sirtina vura vura gegirtiyorum snra deli gibi emiyor.bazende alti pis olunca oyle yapiyor bide kakasini yapamadigi zmn.ikiniyor surekli.

Gunaydin uykusuz anneler. :KK31:Bizde bu gece sabahi sabah ettik uyumak bilmedik, kizim 3,5 gibi uyudu 5te uyandi emdi 8de tekrar uyandi cin gibi bakiyo sanirsin 12 saat uyudu:KK53: simdi yikadim iyice uykusunu alsin bende uyuyayim diye :confused:

Benimki de 2 buçuğu buldu bu gece ..

Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Canim benimkide iyle yapiyo hani memeyi agzina aliyor bir iki cekiyo sonra baaiyo cigligi. Bazen dusujuyorum yaa sutum acimi acaba sevmiyo mu sutumu diye. senin ki ne kadarlik gazdan yapiyolar diye biliyorum ben. Bide 2 gundur hic mi emmedi

Kizzlar gunaydin oncelikle. Oglum sabah sabah 2. Ay asisini oldu. Cok cok agladi halada ic ceke ceke uyuyo. Yaptıran var mi aranızda nasil geçti ates falan yapti mi. Hemsire 1 saat sonra surubunu ver dedi. Doktor 6 saat sonra ver daha erken verirseb asi etkisini yitiriyo dedi. Sizce napim

Canim o orobkem bizde de var. Gunduzleri ayni o sekilde oluyo meme agzinda ciglik cigliga agliyo arada iki yutkunuyo aglamaya devam ama yirtiniyo resmen hem agziyla ariyo hemde kendini geri itiyo. Gazi oldugunda yapiyo birde cok acikmadan emmek isteyince, acikinca cok guzel emiyo bende oyle yapinca ne yapacagimi sasiriyorum simdi gecede yapmaya basladi aglamasin diye dua ediyorum

Kizzlar gunaydin oncelikle. Oglum sabah sabah 2. Ay asisini oldu. Cok cok agladi halada ic ceke ceke uyuyo. Yaptıran var mi aranızda nasil geçti ates falan yapti mi. Hemsire 1 saat sonra surubunu ver dedi. Doktor 6 saat sonra ver daha erken verirseb asi etkisini yitiriyo dedi. Sizce napim
Bence daha sonra ver. Ben Akşama kadar bekledim akşam huysuzlandı ağrımaya başladı galiba. O Zamn bir kere verdim bir daha da vermedim. Kolay atlattık maşallah. En zor aşıymış bitti.

İnşallah ben daha olmadım. Inşallah da olmam süt zaten az iyice gider. Bi çaresi yok mu bunun ya süt azalmaması için neler yapabiliriz

Vala.blmiyrmki ama ins eskisi gbi olur normlde 2saat emmese tas gbi doluyordu goguslerm smdi kizim emerkn cildiiryo sut gelmeyince o derece yani :KK43:

kızlar merhaba. Oğlum 55 günlük. doğduğundan beri beslenmesinde bir standart tutturamadım. ilk doğduğunda sarılığı olduğundan ve henüz verimli ememediğinden mama verdim. emzirdim, ardından mama verdim. ne zaman isterse emzirdim. bu arada sarılık çok uyuttuğu için sütüm aktığından pompayla sütümü sağmıştım. her iki göğsümden ortalama 50 cc süt sağıyordum. yanımda kayınvalidem var ve çocuğun gazında bile gak dese, mama yapıverelim diyordu. hiç ağlatmadı çocuğu. ağladıkça mama verdirtti, çünkü zamanla sütğm azalmıştı ve çocuk ta uzun süre emmiyordu beni. ben mamaya dirensem de vicdansız anne durumuna düştüğümden maalesef mama vermeye razı oldum. sağ göğüs ucum yara ve bir türlü iyileşmedi. bu sebeple sağ göğsü sağıyorum, solu emzirtiyorum. yetmezse mama veriyorum. son bir-iki haftadır sağ göğsümden 2-3 saatte bir 100 cc, soldan ise maksimum 20-30 cc süt sağıyorum. bir kez solu uzunnn süre emzirememiştim 60-70 cc süt sağabilmiştim. şimdi sağdaki süt miktarım birden azaldı. uzun süre sağmadğımda 75 cc ancak süt yapıyor. sürekli solu emzirdiğimden orada olup biteni bilmiyorum.çocuk solu emip, 1 saat sonra sağdan sağdığım 75 cc yi emip, üstüne de 60 cc mama içebiliyor. 2800 doğdu, şuanda 5300 gr. doktor her defasında mama verme dedi ama şu saatten sonra nasıl mümkün olur bilmiyorum. sütüm azaldığından mamayı daha sık yapmaya başladım. üzgünüm. geceleri de 9 gibi meme ve mama takviyesiyle derin uykuya dalıyor, 11:30 gibi uyanıyor emip tekrar uyuyor, 2,5-3 gibi tekrar uyanıyor meme ve mamayla uyuyor, sonra 5 gibi uyanıyor ve sonra 7 gibi uyanıyor. sonra şanslıysam uyutabilirsem 8-9 a kadar uyuyor, sonra 12 ye kadar cin gibi, doyurmakta zorlanıyorum :KK43:(

dün benim kızım 3 defa kaka yaptı ve 3. kakası tamamen sümük gibiydi rengi normaldi. sonrasında sanırım karnında sancı vardı çok bağırdı. altını açtık tekrar biraz masaj içinde kalanlar gazla birlikte çıktı ve biraz rahatladı. emziriyorum ama bazen akşamları sütüm yetmezse mama veriyorum haftada 2 kere falan. bugün de sancıdan kıvranıyodu habire ıkınıyor. masajla biraz gaz çok az da sümük gibi kaka çıkardı. şimdi rahat. kakanın sümük gibi olması ishal mi oluyor. doktorun görmesi gerekir mi. bu durumla karşılaşan var mı aranızda.

bir de bazen gaz sancısı çektiğinde yanlızsam çok yoruluyorum durduramıyorum. internetten kolik bebek anne karnındaki ses var onu dinletiyorum 2 dak. içinde uyuyor. böylelikle sancıyıda unutuyor. doğru mu acaba bu yaptığım

Kizlar 2.ay aşısı kac gunlukken yapildi? Bana verilen randevuya gore 68 gunlukken aşı olacak kizim. Gec degil mi acaba?

dün benim kızım 3 defa kaka yaptı ve 3. kakası tamamen sümük gibiydi rengi normaldi. sonrasında sanırım karnında sancı vardı çok bağırdı. altını açtık tekrar biraz masaj içinde kalanlar gazla birlikte çıktı ve biraz rahatladı. emziriyorum ama bazen akşamları sütüm yetmezse mama veriyorum haftada 2 kere falan. bugün de sancıdan kıvranıyodu habire ıkınıyor. masajla biraz gaz çok az da sümük gibi kaka çıkardı. şimdi rahat. kakanın sümük gibi olması ishal mi oluyor. doktorun görmesi gerekir mi. bu durumla karşılaşan var mı aranızda.

bir de bazen gaz sancısı çektiğinde yanlızsam çok yoruluyorum durduramıyorum. internetten kolik bebek anne karnındaki ses var onu dinletiyorum 2 dak. içinde uyuyor. böylelikle sancıyıda unutuyor. doğru mu acaba bu yaptığım
dinlettiğin sesin linkini yollar mısın?

Gunaydin uykusuz anneler. :KK31:Bizde bu gece sabahi sabah ettik uyumak bilmedik, kizim 3,5 gibi uyudu 5te uyandi emdi 8de tekrar uyandi cin gibi bakiyo sanirsin 12 saat uyudu:KK53: simdi yikadim iyice uykusunu alsin bende uyuyayim diye :confused:

Bizim artık sürekli olmuyo ama arada bir oluyo..biyerine bisey olmuss gibi bagiriyo. Tabi bu durum bir kac saat surunce benim sinirler geriliyo..:mad: bende ona katiliyorum. :KK48:

Benimkinin gazi oldugunda oyle yapiyor.sirtina vura vura gegirtiyorum snra deli gibi emiyor.bazende alti pis olunca oyle yapiyor bide kakasini yapamadigi zmn.ikiniyor surekli.

Evet yaa bizimki de aynı kakasini yapamıyor. Sürekli ıkınıyor. Rahatlatmak için ne yapıyorsunuz?

X