Kizlar uyanik olan var mi ne olur yardim edin ben soguk aldim galiba once deli gibi yitr3dim simdie3 atesim var. Beb3ge bakacak kimsem yok ailelerdenuzakta yasiyoruz. Ne yapicam ben ne olur akil ver8n tekim evde. Yalnizbakiuorum bebege.lutfeeennn ne yapicam ben akil verin
Ihlamur iç içine limon sık çok Sıkma emziriyorsan bebeğe gaz yapabilir ..Kizlar uyanik olan var mi ne olur yardim edin ben soguk aldim galiba once deli gibi yitr3dim simdie3 atesim var. Beb3ge bakacak kimsem yok ailelerdenuzakta yasiyoruz. Ne yapicam ben ne olur akil ver8n tekim evde. Yalnizbakiuorum bebege.lutfeeennn ne yapicam ben akil verin
Merhaba ben nisan annesiyim bugün kızım 18 günlük oldu ve sadece geceleri bir kez mama veriyorum ama onada üzülüyorum acaba ilerleyen günlerde çoğalıuormu süt kırkımız çıkana kadar belki düzelir diye umuyorum sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim...
Esim yoğun calisiyo geceleride nobete kaliyo. Anca 2 3 saat uyumak icin geliyo eve.
[/Q
Beşiğinde sallayarak uyumaya Alışık değil kiondan zorlanıyoruz hep kucakta hep kucakta ..
Yaa şimdi nasılsın canım[ cokk tesekkur ederim canim gece terledim baya simdi biraz daha iyiyim ama hala kırgınlık var oglumunda benimde atesim 36.8 acaba doktora gitsem mi ama bugün cumartesi.
Anneler ben hergün oğluma sütle karıştırıp muskat veriyorum.çok rahatlatıyor bebeğimi.gelişiminede yardımcı oluyormuş.muskat veren var mı bebeğine?bu arada 1 ayda 1,5 kg almışız.boyumuzda 3 cm uzamış.
EEvet alistimi bi kere zor bizimkide öyleydi gecen aksam bu gece uyumasina cok sasirdim ben he bide emzik var bizde mecbur alistirmak zorunda kaldik cok aglatmadan agzina veriyom agladigi zaman almiyo bide beyaz gurultuyu deneyebilirsin ben cok faydasini gordum netten indirdm onu actigim zaman birden sakinlesiyp uyuyo
1 ay bitti
Benimki hala geçmedi, 52 gün oldu doğum yapalı. 6 ayı bulabilir kaybolması diye okudum, kaladabilir sanırım.kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. hamilelikte oluşan göbeğin ortasından geçen ince kahve rengi iziniz geçti mi acaba?
Uyudu mu Bebeğin sallayarak ? Beşik nasıl park yatak mı mobilya mı ?
Ben herşeyden yedim hep. Sonrasında da rezene veya rezene anason kimyon karışımı çay içtim. Aşırı gaz sıkıntısı çekmedik. Ama salatalık domates çok yiyordum ve onları bıraktım, çok çok azaldı oğluşun gazı.Kızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?
Dün bizde mahvolduk bir basladi ağlamaya gece yarısına kadar uyumadan elde saatlerce sallıyoruz bes dakika sonra uyanıyor belim tutuldu artık kakasını da yapmadı çok moralim bozuk
Haslanmis yumurta neden olmaz
Bizimki de omuzda veya yüzüstü uyumayı seviyo, yerine alınca uyanıyo bu durumdayken. Ama genelde ben emzirmeyi loş ve sessiz ortamda yapınca uyuyakalıyo. Uyuduktan 20dk kadar sonra yerine alınca pek uyanmıyo eğer gazı yoksa. Bebekler 20dk da anca dalarmış derin uykuya. O yüzden uyku başlangıcından 20dk geçince mekan değişikliği yapmak gerekiyormuş.Yine başladı Benlm kız muz muz etmeye uykusu var uyuyamıyor .. Omuzza uyumaya alıştı sonra yerine koyunca Uyanıyor hemen napyım ben ya
Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?
Bizimki de omuzda veya yüzüstü uyumayı seviyo, yerine alınca uyanıyo bu durumdayken. Ama genelde ben emzirmeyi loş ve sessiz ortamda yapınca uyuyakalıyo. Uyuduktan 20dk kadar sonra yerine alınca pek uyanmıyo eğer gazı yoksa. Bebekler 20dk da anca dalarmış derin uykuya. O yüzden uyku başlangıcından 20dk geçince mekan değişikliği yapmak gerekiyormuş.
2 ay sir3ttim vermedim ama ne uyku kaldi ne de huzur bebehim surekli agliyosu uykuya dalamiyodu en uzun uykusu 20 dk ydi 1 haftadir veriyorum daha rahat uyuyo uykuya kolay daliyo. Erci bide nurse harves e basladik onunsa etkisi olabilir.Anneler sız bbebeklerinize emzik veriyormusunuz ??
Miktarını göz kararı ayarlıyrm.çay kaşığının yarısı kadar bıçakla kazıyorum.sütle karıştırıp içiriyorum.Muskatı bende duydum ama miktarı çok önemliydi fazlası zarar veriyorum ne kadar veriyorsun bende versemmi acaba ya