2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba
Benim kızım gece hic uyumuyo ne yapsak uyumuyo bu gece çok ağladı yavrum esimde elleme aglasn öyle uyur dedi kiyamadim ama benide o kadar çok yorduki yerimden kalkacak takatim kalmadi her gece böyle sizinde oluyomu
Canim gece uyumama sorunu oluyor bebeklerde acaba gazi mi vardi. Sonra nasil uykuya daldi dus aldirsaydin belki rahatlar uyyrdu.

kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. hamilelikte oluşan göbeğin ortasından geçen ince kahve rengi iziniz geçti mi acaba?

hayır hayır,öyle bir şey değil,parmağıyla genişletme yaptı,çok çok dar dedi,ilerde kaka yırtık oluşturur dedi,fissur yani,pişmanlığım drlara guvenememem,para için yapabiliyor olma ihtimali aklımın köşesinden çıkmıyo

Kızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?

Bebekler icin tirnk makasi var.cok kolay kesiliyo.korkacak bisey yok.ben surekli kesiyorun.oglumun tirnaklari cok hizli uzuyooo

Bizimki de gündüz uyuyo bakiniyo keyfi yerinde gece 12 oldumu başlıyo ağlamaya sabah 5 e 6 ya kadar sonrada kendi kendine uyuyo

Canim gece uyumama sorunu oluyor bebeklerde acaba gazi mi vardi. Sonra nasil uykuya daldi dus aldirsaydin belki rahatlar uyyrdu.
Gaz ilk baslarda vardı şimdi ara sıra oluyo ama geceki gazdan değil biliyorum sırtına vurunca susuyo ama uyumuyo

Gebelikte hic ilac kullanmadım demir ve kan hapı dahi bir rahatsizligim da olmadı
canım en kısa yoldan pediatri doktoruna git çocuğunun TSH ve SERBEST T4 değerlerine kan tahliliyle baktır sorun devam ediyosa hiç zaman kaybetme levotroksin sodyum başlasınlar. En ideal aralık 2-3 aralığıdır ama 5in altını doktorlar sorun yapmıyo.Bebek gelişiminde referansın üst sınırı bile çocuğu etkiler Tsh çok çok önemli ama sorun çıkarsa çok basit tedavisi olan bi rahatsızlık. o basit tedaviylede çok güzel bi şekilde sağlıklı sorunsuz hayatını yaşayabilir Allahın izniyle ilerde geçebilecek bi sorun. Eğer hamilelikte hipertroidi sorunun olduysa ve bunun farkında değilsen onun etkisi olabilir

Anneler ben hergün oğluma sütle karıştırıp muskat veriyorum.çok rahatlatıyor bebeğimi.gelişiminede yardımcı oluyormuş.muskat veren var mı bebeğine?bu arada 1 ayda 1,5 kg almışız.boyumuzda 3 cm uzamış.

kızlar bebeklerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz? ben daha cesaret edemedim.
ben nerdeyse tek başıma yıkıyorum diyebilirim :) eşim sadece bi yardıma ihtiyacım olursa diye bakıyor. tabi bunu tek başına yapmamdaki en büyük yardımcım yıkama filesi oluyor :)

Kızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?
ben yiyorum benim düşünceme göre sütümün de besleyici olması lazım ve benim vücudumunda ihtiyacı var. ben sadece haşlanmış yumurta yemekten kaçınıyorum ama doktorum da bana "süt ürünleri yemeni önermiyorum" demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…