Canim gece uyumama sorunu oluyor bebeklerde acaba gazi mi vardi. Sonra nasil uykuya daldi dus aldirsaydin belki rahatlar uyyrdu.Merhaba
Benim kızım gece hic uyumuyo ne yapsak uyumuyo bu gece çok ağladı yavrum esimde elleme aglasn öyle uyur dedi kiyamadim ama benide o kadar çok yorduki yerimden kalkacak takatim kalmadi her gece böyle sizinde oluyomu
hala çizgim duruyor.. :)kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. hamilelikte oluşan göbeğin ortasından geçen ince kahve rengi iziniz geçti mi acaba?
kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. hamilelikte oluşan göbeğin ortasından geçen ince kahve rengi iziniz geçti mi acaba?
Ben eşimle yıkıyorum cesaret edemem daha tek basıma tutmak bile zor bir de su dökmek imkansız gibi geliyor bana. Cok ta hareket ermeye başladı zatenkızlar bebeklerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz? ben daha cesaret edemedim.
Bebekler icin tirnk makasi var.cok kolay kesiliyo.korkacak bisey yok.ben surekli kesiyorun.oglumun tirnaklari cok hizli uzuyoooBende dün ilkkez tırnaklarını kestim oğlusun epey uzamislardI ama.ama.cesaret edemiyodum bir türlü. Çok kolaymis oysa makasla kestim ama tırnak makasiyla değil. Benimki birde elini emiyo kizlar parmagini degil yalniz elinin kenarıni :)
Benimkide hala gecmedi.gobek delugimde hala kocaman..sizinkilerde oglemi kizlar.kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. hamilelikte oluşan göbeğin ortasından geçen ince kahve rengi iziniz geçti mi acaba?
Dün gece bizde aynen öyleydik artık kucağıma alacak dermanım kalmadı eşim alıyor onda da durmuyor ne yapsak ne etsek ağlamasını durduramadık dedik bir yerine bişi mi oldu ağrısı mı elim ayağıma Dolandı ağlama noktasına geldim.. Gündüz 3 den beri uyku uyuyamadı tam olarak gece 3 e kadar kendini de beni de mahvetti.. 46 günlük olduk bugün ...
Gaz ilk baslarda vardı şimdi ara sıra oluyo ama geceki gazdan değil biliyorum sırtına vurunca susuyo ama uyumuyopost: 40766777 .!.:Canim gece uyumama sorunu oluyor bebeklerde acaba gazi mi vardi. Sonra nasil uykuya daldi dus aldirsaydin belki rahatlar uyyrdu.
Kızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?
Ben tüketiyorum gaz sorunu yokta bizim sorun ne bilemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Ben de yiyorum. Onları da yemezsem vitamin alamam ki. Senin depoların tükeniyor o Yüzden doldurman LazımKızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?
canım en kısa yoldan pediatri doktoruna git çocuğunun TSH ve SERBEST T4 değerlerine kan tahliliyle baktır sorun devam ediyosa hiç zaman kaybetme levotroksin sodyum başlasınlar. En ideal aralık 2-3 aralığıdır ama 5in altını doktorlar sorun yapmıyo.Bebek gelişiminde referansın üst sınırı bile çocuğu etkiler Tsh çok çok önemli ama sorun çıkarsa çok basit tedavisi olan bi rahatsızlık. o basit tedaviylede çok güzel bi şekilde sağlıklı sorunsuz hayatını yaşayabilir Allahın izniyle ilerde geçebilecek bi sorun. Eğer hamilelikte hipertroidi sorunun olduysa ve bunun farkında değilsen onun etkisi olabilirGebelikte hic ilac kullanmadım demir ve kan hapı dahi bir rahatsizligim da olmadı
ben nerdeyse tek başıma yıkıyorum diyebilirim :) eşim sadece bi yardıma ihtiyacım olursa diye bakıyor. tabi bunu tek başına yapmamdaki en büyük yardımcım yıkama filesi oluyor :)kızlar bebeklerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz? ben daha cesaret edemedim.
ben yiyorum benim düşünceme göre sütümün de besleyici olması lazım ve benim vücudumunda ihtiyacı var. ben sadece haşlanmış yumurta yemekten kaçınıyorum ama doktorum da bana "süt ürünleri yemeni önermiyorum" demişti :)Kızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?