2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

göbekdeki izler geçsin artık yaaa.... bir taraftan kahve rengi iz diğer taraftan sezeryan izi çizilmiş kestaneye döndüm valla.. bi deee şu gazlar geçsin :) :KK1:

Anneler ben hergün oğluma sütle karıştırıp muskat veriyorum.çok rahatlatıyor bebeğimi.gelişiminede yardımcı oluyormuş.muskat veren var mı bebeğine?bu arada 1 ayda 1,5 kg almışız.boyumuzda 3 cm uzamış.
Gunde 1 defa mi veriosun
Ne kdr veriosun

Merhaba ben nisan annesiyim bugün kızım 18 günlük oldu ve sadece geceleri bir kez mama veriyorum ama onada üzülüyorum acaba ilerleyen günlerde çoğalıuormu süt kırkımız çıkana kadar belki düzelir diye umuyorum sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim...

Yine başladı Benlm kız muz muz etmeye uykusu var uyuyamıyor .. Omuzza uyumaya alıştı sonra yerine koyunca Uyanıyor hemen napyım ben ya :KK43:

Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?

YYalnız değilsin canım ben bu gece odasına besigine yatirdim bide ninni açtım bi yandanda salliyorum bu gece iyi aglamiyo ggözlerini yummaya başladı Allah kolaylik versin sanada

zor biliyorum gazi falan varmi acaba sende bilirsin gerci bacaklarını kaldır beklet çokrahatliyo

QUOTE="htc1984, post: 40773209, member: 544613"]Yine başladı Benlm kız muz muz etmeye uykusu var uyuyamıyor .. Omuzza uyumaya alıştı sonra yerine koyunca Uyanıyor hemen napyım ben ya :KK43:

Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?[/QUOTE]

canım en kısa yoldan pediatri doktoruna git çocuğunun TSH ve SERBEST T4 değerlerine kan tahliliyle baktır sorun devam ediyosa hiç zaman kaybetme levotroksin sodyum başlasınlar. En ideal aralık 2-3 aralığıdır ama 5in altını doktorlar sorun yapmıyo.Bebek gelişiminde referansın üst sınırı bile çocuğu etkiler Tsh çok çok önemli ama sorun çıkarsa çok basit tedavisi olan bi rahatsızlık. o basit tedaviylede çok güzel bi şekilde sağlıklı sorunsuz hayatını yaşayabilir Allahın izniyle ilerde geçebilecek bi sorun. Eğer hamilelikte hipertroidi sorunun olduysa ve bunun farkında değilsen onun etkisi olabilir
Çocuk dr u ilaca lüzum yok takipte olalım dedi benim içim rahat etmedi endokrinoloji druna götüreceğim haftaya ilacın da yan etkileri varmış bilemedim ya off çok minik daha :KK43:

YYalnız değilsin canım ben bu gece odasına besigine yatirdim bide ninni açtım bi yandanda salliyorum bu gece iyi aglamiyo ggözlerini yummaya başladı Allah kolaylik versin sanada

zor biliyorum gazi falan varmi acaba sende bilirsin gerci bacaklarını kaldır beklet çokrahatliyo

Yine başladı Benlm kız muz muz etmeye uykusu var uyuyamıyor .. Omuzza uyumaya alıştı sonra yerine koyunca Uyanıyor hemen napyım ben ya :KK43:

Kizlar uyanik olan var mi ne olur yardim edin ben soguk aldim galiba once deli gibi yitr3dim simdie3 atesim var. Beb3ge bakacak kimsem yok ailelerdenuzakta yasiyoruz. Ne yapicam ben ne olur akil ver8n tekim evde. Yalnizbakiuorum bebege.lutfeeennn ne yapicam ben akil verin

Kizlar uyanik olan var mi ne olur yardim edin ben soguk aldim galiba once deli gibi yitr3dim simdie3 atesim var. Beb3ge bakacak kimsem yok ailelerdenuzakta yasiyoruz. Ne yapicam ben ne olur akil ver8n tekim evde. Yalnizbakiuorum bebege.lutfeeennn ne yapicam ben akil verin
Stres yapma benim de şimdi öksürük başladı sıcak su torbası koydum yatagima sicak su ic kalin giyin

Geçmiş olsun canım benim esindemi yok yanında

ben nerdeyse tek başıma yıkıyorum diyebilirim :) eşim sadece bi yardıma ihtiyacım olursa diye bakıyor. tabi bunu tek başına yapmamdaki en büyük yardımcım yıkama filesi oluyor :)

ben yiyorum benim düşünceme göre sütümün de besleyici olması lazım ve benim vücudumunda ihtiyacı var. ben sadece haşlanmış yumurta yemekten kaçınıyorum ama doktorum da bana "süt ürünleri yemeni önermiyorum" demişti :)
Haslanmis yumurta neden olmaz

Kizlar kizimin atesi kulaktan 2 gundur 37. Bugun 3. Gun. Dun sabah kakasi yeşildi simdi normale döndü. Dr a mesaj attim geri donmedi henuz. Acile gitmeli miyiz bilemedik

QUOTE="htc1984, post: 40773209, member: 544613"]Yine başladı Benlm kız muz muz etmeye uykusu var uyuyamıyor .. Omuzza uyumaya alıştı sonra yerine koyunca Uyanıyor hemen napyım ben ya :KK43:

[/QUOTE]
Beşiğinde sallayarak uyumaya Alışık değil ki :KK43: ondan zorlanıyoruz hep kucakta hep kucakta ..

Uyudu mu Bebeğin sallayarak ? Beşik nasıl park yatak mı mobilya mı ?

X