2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizde de mama ve anne sütü ve aynı şekilde 2 gün yapmıyor 3 gün beline kadar 2 kere falan biz mamayı aptamil kullanıyorduk simdi yine aptamil ama conformil diye bir tipi önerdi doktor

Çocuğun hasta olmadıysa doğru yoldasın demektir

Kizlar ya benim bebegimin tiroid degeri 9 çıktı yani normal değerin üstünde benzer durumda olan var mı ilaç konusu kafama takıldı
canım ilk 6 ay TSH değeri 1 ile 9 arası değişebilir bu konuda çok ciddi bir araştırma yapmıştım şunu öğrenmek istiyorum sende herhangibir troid hastalığı varmıydı gebeliğinde ilaç kullandın mı hiç gebeyken ayrıca şu link senin için çok aydınlatıcı olacaktır okumanı özellikle istiyorum bebeğin için www.tiroidcenter.com/COCUKLARDA-TSH.php

Kızlar bebeklerimizin hepsi 1. Ayını doldurdu yavaş yavaş 2. Ayını doldurmaya başlıyacaklar. Doğumdan sonraki ilk 1 aylık kontrolde boy- kilo ve baş çevresi ne kadar arttı bunu yazabilirmiyiz genel anlamda bi fikrimiz olur.
Benim kızım 4 cm boy 800 gr kilo 2 cm baş çevresi arttı. Sizinkiler nekadar

Bizde boy 3 cm, kilo 1300, bas cevresi 2 cm artti.

Gebelikte hic ilac kullanmadım demir ve kan hapı dahi bir rahatsizligim da olmadı

Doğduğunda tirnaklari uzundu :) ben de artik kesmeye basladim yakin zamanda. Eldiveni cikardim. Dokunma duyusu gelissin diye
Eldiven hic kullanmadım. Tırnakları kesecek kadar uzun degil benim kızım ilk zamnalarda kendiliginden kırıldı biraz ama şimdi yok

Eldiven hic kullanmadım. Tırnakları kesecek kadar uzun degil benim kızım ilk zamnalarda kendiliginden kırıldı biraz ama şimdi yok

Ay ne guzel, benim kiziminda ilk dogdugunda kirildi tirnaklari ve cok yuzunu yirtiyo diye kesmistim ama cok cabuk uzadilar. 44 gunluk oldu simdiye kadar uc kere kestim ve yine uzadi bugun tekrar kesecem. Kesmezsem eldiven takmak zorunda kaliyorum ellerini hic asagiya indirmiyo ve yuzunu cok yirtiyo

Bende dün ilkkez tırnaklarını kestim oğlusun epey uzamislardI ama.ama.cesaret edemiyodum bir türlü. Çok kolaymis oysa makasla kestim ama tırnak makasiyla değil. Benimki birde elini emiyo kizlar parmagini degil yalniz elinin kenarıni :)

Merhaba
Benim kızım gece hic uyumuyo ne yapsak uyumuyo bu gece çok ağladı yavrum esimde elleme aglasn öyle uyur dedi kiyamadim ama benide o kadar çok yorduki yerimden kalkacak takatim kalmadi her gece böyle sizinde oluyomu

Merhaba
Benim kızım gece hic uyumuyo ne yapsak uyumuyo bu gece çok ağladı yavrum esimde elleme aglasn öyle uyur dedi kiyamadim ama benide o kadar çok yorduki yerimden kalkacak takatim kalmadi her gece böyle sizinde oluyomu
Dün gece bizde aynen öyleydik artık kucağıma alacak dermanım kalmadı eşim alıyor onda da durmuyor ne yapsak ne etsek ağlamasını durduramadık dedik bir yerine bişi mi oldu ağrısı mı elim ayağıma Dolandı ağlama noktasına geldim.. Gündüz 3 den beri uyku uyuyamadı tam olarak gece 3 e kadar kendini de beni de mahvetti.. 46 günlük olduk bugün ...

aynı durum benim oğlumda da var bende endişe etmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…