- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
Ben daha hiç tırmagını kesmedim ne kadarlık sizinki ?Bende sizin gibi giydiriyorum.eldiven sadece bir hafta taktim tirnajlarini kesitorum.bazen yelek bile fazla geliyoo
Bende yumuşak bazı oyuncakları tutturmaya çalıştım ama daha erken sanırım bu ayın sonuna doğru sanırım tutarlarCnm benim bebegim de 68 gunluk ben bi cingirak aldm dikkatini cekiyor guluyor aglafiginda onunla susabIliyor. Ama eliyle tutamiyor henuz
Bizde de mama ve anne sütü ve aynı şekilde 2 gün yapmıyor 3 gün beline kadar 2 kere falan biz mamayı aptamil kullanıyorduk simdi yine aptamil ama conformil diye bir tipi önerdi doktorKızlar benim kızım kakasını bazen hic yapmıyor günde diger gün 2-3 kere yapıyor ama su gibi her zaman beline kadar geciyor neredeysr her seferinde acık sarı rengi normal mi acaba ? Mama ve emziriyorım ikisi bir yani
Bize çocuk cerrahı müdahale ettikten sonra günde sanırım 4 kere yada 5kere kaka yapıyoo,(maşallah,maşallah) tersim döndü resmen,müdahaleyi boşu boşuna mı yaptırdık bilmiyorum,Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın[/QU
Oğluşuna cerrah nasıl bi müdahale yaptı kesi-dikiş gibi bi işlem uyguladı mı. Çocuğa nasıl bi zarar olduki bu konuda pişmanlığın neden oluştu
Çocuğun hasta olmadıysa doğru yoldasın demektirEn az ben giydiriyorum sanırım bir çıtçıtlı bady üzerine sadece ya zıbın takımı yada ayaklı tulum birde çorap ö kadar.azim giydiriyorum acaba sizleri okuyunca vicdan yaptım birdenAma vücut sıcaklığını kontrol ediyorum normal.
canım ilk 6 ay TSH değeri 1 ile 9 arası değişebilir bu konuda çok ciddi bir araştırma yapmıştım şunu öğrenmek istiyorum sende herhangibir troid hastalığı varmıydı gebeliğinde ilaç kullandın mı hiç gebeyken ayrıca şu link senin için çok aydınlatıcı olacaktır okumanı özellikle istiyorum bebeğin için www.tiroidcenter.com/COCUKLARDA-TSH.phpKizlar ya benim bebegimin tiroid degeri 9 çıktı yani normal değerin üstünde benzer durumda olan var mı ilaç konusu kafama takıldı
Doğduğunda tirnaklari uzundu :) ben de artik kesmeye basladim yakin zamanda. Eldiveni cikardim. Dokunma duyusu gelissin diyeBen daha hiç tırmagını kesmedim ne kadarlık sizinki ?
neden bakildi tiroid? bize yapmadılar mi acabaKizlar ya benim bebegimin tiroid degeri 9 çıktı yani normal değerin üstünde benzer durumda olan var mı ilaç konusu kafama takıldı
Kızlar bebeklerimizin hepsi 1. Ayını doldurdu yavaş yavaş 2. Ayını doldurmaya başlıyacaklar. Doğumdan sonraki ilk 1 aylık kontrolde boy- kilo ve baş çevresi ne kadar arttı bunu yazabilirmiyiz genel anlamda bi fikrimiz olur.
Benim kızım 4 cm boy 800 gr kilo 2 cm baş çevresi arttı. Sizinkiler nekadar
Gebelikte hic ilac kullanmadım demir ve kan hapı dahi bir rahatsizligim da olmadıcanım ilk 6 ay TSH değeri 1 ile 9 arası değişebilir bu konuda çok ciddi bir araştırma yapmıştım şunu öğrenmek istiyorum sende herhangibir troid hastalığı varmıydı gebeliğinde ilaç kullandın mı hiç gebeyken ayrıca şu link senin için çok aydınlatıcı olacaktır okumanı özellikle istiyorum bebeğin için www.tiroidcenter.com/COCUKLARDA-TSH.php
Topuk kanı tsh değeri yüksek çıktı ondanneden bakildi tiroid? bize yapmadılar mi acaba
Ben milupa milumil veriyorumBizde de mama ve anne sütü ve aynı şekilde 2 gün yapmıyor 3 gün beline kadar 2 kere falan biz mamayı aptamil kullanıyorduk simdi yine aptamil ama conformil diye bir tipi önerdi doktor
Eldiven hic kullanmadım. Tırnakları kesecek kadar uzun degil benim kızım ilk zamnalarda kendiliginden kırıldı biraz ama şimdi yokDoğduğunda tirnaklari uzundu :) ben de artik kesmeye basladim yakin zamanda. Eldiveni cikardim. Dokunma duyusu gelissin diye
58 gubluk.on gunlukken kesmistim.uzundu ve surekli eldivenu cikariyorduBen daha hiç tırmagını kesmedim ne kadarlık sizinki ?
Eldiven hic kullanmadım. Tırnakları kesecek kadar uzun degil benim kızım ilk zamnalarda kendiliginden kırıldı biraz ama şimdi yok
Dün gece bizde aynen öyleydik artık kucağıma alacak dermanım kalmadı eşim alıyor onda da durmuyor ne yapsak ne etsek ağlamasını durduramadık dedik bir yerine bişi mi oldu ağrısı mı elim ayağıma Dolandı ağlama noktasına geldim.. Gündüz 3 den beri uyku uyuyamadı tam olarak gece 3 e kadar kendini de beni de mahvetti.. 46 günlük olduk bugün ...Merhaba
Benim kızım gece hic uyumuyo ne yapsak uyumuyo bu gece çok ağladı yavrum esimde elleme aglasn öyle uyur dedi kiyamadim ama benide o kadar çok yorduki yerimden kalkacak takatim kalmadi her gece böyle sizinde oluyomu
Bende dün ilkkez tırnaklarını kestim oğlusun epey uzamislardI ama.ama.cesaret edemiyodum bir türlü. Çok kolaymis oysa makasla kestim ama tırnak makasiyla değil. Benimki birde elini emiyo kizlar parmagini degil yalniz elinin kenarıni :)