2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

7
Sebebi ne acaba.ememiyo bi turlu.dr a mi gtsem bilemedim
Canim gazindan oluyo diye dusunuyorum. Yegenim vardi o da oyleydi.cevremd3 tecrubeli anneler gazi olan cocuklarda oluyo diyolar. Hatta bi arkadasim sunu soyledi. Ben dogum yaparken bu kadar ikinmadim :))) onunda bebehi oykeymis. Simdi 10 aylik gayette iyi. Yani ben gazindan diyorum ama icin rahat etsin dr a git istersen. Doktorun dediginide paylasirsan sevinirim.

Ben kombi yakmıyorum özellikle gündüzleri ... Sıcak havaya fazla alışmasın diye... Yeni doğan bakım hemşiresi sizin üstünüzden bir kıyafet fazla olsa yeter demişti..ben kısa kolluyum ona uzun kol ve üstğne yelek giydiriyorum
Uzun kolun icine herhangi bir sey giydiriyor musun? Bir de kombiyi yakmadiginda evin kac derece?

İkiniyo hala.napalm bilmyrm.bulundgmz yerde cocuk dr yok.
Yazmistim ama tekrar yazayim. Kakasi normal gazi yok ise ikinma sebebi su: mide ve anüs kaslarini ayni anda kasiyotmud. Yani mideyi kasip anüs kasini gevsetmeyi bilmiyor. Ama birkac ay icinde geciyormus. Harvey karp'in kitabinda yaziyor. Benim kuzumda da ikinmaktan catlak olmus krem kullanıyoruz

Yazmistim ama tekrar yazayim. Kakasi normal gazi yok ise ikinma sebebi su: mide ve anüs kaslarini ayni anda kasiyotmud. Yani mideyi kasip anüs kasini gevsetmeyi bilmiyor. Ama birkac ay icinde geciyormus. Harvey karp'in kitabinda yaziyor. Benim kuzumda da ikinmaktan catlak olmus krem kullanıyoruz
Catlak nasilnolmus yaa kiyamam.. bizim kise cok ikiniyo kontrol etmedim hic makatta olmus degil mi catlak

Merhaba son kez ebemız geldi bugün gelişimi gayet güzel kızımın 4850 gr olmus 50 günümüz bugün. Burun tıkanıklıgı dısında problem yok şükür bügün abisi ablası da geliyor sevinçliyiz yani :))

Bugün çocuk cerrahı bize haftada beş kez yapması normal dedi,yalnız ıkınmadan kıpkırmızı olmadan yapması gerek dedi

İkiniyo hala.napalm bilmyrm.bulundgmz yerde cocuk dr yok.
Canım adaçayı Yağı ile ayağının altına masaj yap bir damla şeklinde .. Bi de karnına bebe Yağı veya saf Zeytinyağı ile masaj yap nette nasıl yapıldığının videosu var .. Benim kızımda kakasını yapıyor gazını alttan ağızdan çıkarıyor ama yine de ıkınmaları oluyor daha çok sabahları oluyor ..

Bu aralar karnında gurultusu çok fazla o neden olur ki ?

Ya anneler minikleri nasıl giydirdiginizi okudumda şaşırdım. ben 40 gunluk olunca battaniyeye sarmadim artik ondan oncede sarmiyordum çok gerçi ev soguk olduğunda sadece çünkü sıkılıyordu uyumuyordu benimki şapka bile takamadim okadar güzel sapkalar hepsi boşa gitti :KK70::KK70: simdide üstten atlet gibi bişey varya ondan giydiriyorum uzerine uzun kollu zibin uzerine pijama takimi. Alttan da iki kat giydiriyorum ama çorap 3 kat. Patikliyse pijama 2 çorap. yataktan cikarinca yelek giydiriyorum uyuyunca çıkarıyorum. Ustelik Erzurumdayim :KK70: tabi evler sicak dışarı hala biraz esiyor olsa bile.

Ya anneler minikleri nasıl giydirdiginizi okudumda aşırdım. ben 40 gunluk olunca battaniyeye sarmadim artik ondan oncede sarmiyordum çok gerçi ev soguk olduğunda sadece çünkü sıkılıyordu uyumuyordu benimki şapka bile takamadim okadar güzel sapkalar hepsi boşa gitti :KK70::KK70: simdide üstten atlet gibi bişey varya ondan giydiriyorum uzerine uzun kollu zibin uzerine pijama takimi. Alttan da iki kat giydiriyorum ama çorap 3 kat. Patikliyse pijama 2 çorap. yataktan cikarinca yelek giydiriyorum uyuyunca çıkarıyorum. Ustelik Erzurumdayim :KK70: tabi evler sicak dışarı hala biraz esiyor olsa bile.
Canim mesajini okuyunca sasirdim yanlis mi okuyorum diye tekrar tekrar okudum. Biraz fazla degil mi yaaa uc kat giydiriyosn sen bilirsin ama bence cokta sikma bebegi . Bide oyle alisir en ufak bi esintide hasta olur.

Ya anneler minikleri nasıl giydirdiginizi okudumda şaşırdım. ben 40 gunluk olunca battaniyeye sarmadim artik ondan oncede sarmiyordum çok gerçi ev soguk olduğunda sadece çünkü sıkılıyordu uyumuyordu benimki şapka bile takamadim okadar güzel sapkalar hepsi boşa gitti :KK70::KK70: simdide üstten atlet gibi bişey varya ondan giydiriyorum uzerine uzun kollu zibin uzerine pijama takimi. Alttan da iki kat giydiriyorum ama çorap 3 kat. Patikliyse pijama 2 çorap. yataktan cikarinca yelek giydiriyorum uyuyunca çıkarıyorum. Ustelik Erzurumdayim :KK70: tabi evler sicak dışarı hala biraz esiyor olsa bile.
Valla baya giydiriyorsun

En az ben giydiriyorum sanırım bir çıtçıtlı bady üzerine sadece ya zıbın takımı yada ayaklı tulum birde çorap ö kadar.azim giydiriyorum acaba sizleri okuyunca vicdan yaptım birden:rolleyes:Ama vücut sıcaklığını kontrol ediyorum normal.

Bende içine kısa veya uzun kollu çıtçıtlı iç body, üstüne uzun kollu tulum ya da alt üst takım, 1 çorap ve eldiven giydiriyorum. Uyurken/yatarken battanyeyle üstünü örtüyorum. Yıkandığında da üstüne ince bi hırka ve başına şapka giydiriyorum.

En az ben giydiriyorum sanırım bir çıtçıtlı bady üzerine sadece ya zıbın takımı yada ayaklı tulum birde çorap ö kadar.azim giydiriyorum acaba sizleri okuyunca vicdan yaptım birden:rolleyes:Ama vücut sıcaklığını kontrol ediyorum normal.
Bende ayni sekilde giydiriyorum eger ince olsaydi allah korusun simdiye hasta olmuslardi ama uzerine bazen yelekte giydiriyorum. Dogdundan beri bu kadar yani.

Bize çocuk cerrahı müdahale ettikten sonra günde sanırım 4 kere yada 5kere kaka yapıyoo,(maşallah,maşallah) tersim döndü resmen,müdahaleyi boşu boşuna mı yaptırdık bilmiyorum,Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın
Ne müdahalesi yaptılar cnm

Kizlar ya benim bebegimin tiroid degeri 9 çıktı yani normal değerin üstünde benzer durumda olan var mı ilaç konusu kafama takıldı:KK43:

Bende ayni sekilde giydiriyorum eger ince olsaydi allah korusun simdiye hasta olmuslardi ama uzerine bazen yelekte giydiriyorum. Dogdundan beri bu kadar yani.
Bende sizin gibi giydiriyorum.eldiven sadece bir hafta taktim tirnajlarini kesitorum.bazen yelek bile fazla geliyoo

X