2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu arada benim kızım 67 günlük oldu bebisi benimle aynı olanlar oyuncak aldınız mı bu aydaki bebekler nasıl oyunlar oynar? Nette eliyle tutabilecek şeylerden bahsetmiş ama vermek gerekir mi ? Cevaplarınızi bekliyorum

Kızlar pazar günü kızımın 40 ı çıkıyor ve o gün annemler gidiyorlar artık o kadar korkuyorum ki çok zorlanacam biliyorum bugünden stres oldum başıma ağrılar girdi resmen
Canım bence korkma zor ama daha rahat.benim annem kaldı 25 gün sonra gitti bu arada bir sürüden soru yaşandı eşimle annem arasında sıkıntılar oldu ben hep ağlak haldeydim bide neyse sonra k.v gectik 25 günde orda kaldık ama pek rahat değildi k.v bana is bırakmiyordu ama sonuçta onu evinin düzeni birde k.p var emziremiyordum odaya kapalı kaldım resmen neyse sonra eve geçtim çok yoruluyorum ama kafam rahat en azından sonuç olarak evim evim güzel Evim

Canım benim kızımın başta sarılığı yüksekti manaya başladık sütum azdı hala öyle devam ediyo şimdi mama azaldı ama kesemiyoruz ek gıdaya kadar devam edicek galiba 4 ay bitince el gıdaya başlıyacaz doktor öyle soyledi

Yinede ayri kalamazdim..gecmis olsun

Yesillik yemek cok fayda ediyor sute dereotu falan,incir kaynatip icmek,bir de hurma yemek, corba icmek ben bunlari yapmadigimda sutum olmuyor bunlari duzenli yaparsam akiyor sutum

emzik vermeye çalışıyorum ama almıyor sıpa yalancı olduğunu anlayınca diliyle atıyor daha çok sinirleniyor.. Nuk aldım herkes emmesi rahat diye ama yok almıyor ne silikonunu ve kauçuğunu...

alsa çok rahat edicem ... birde kucapımda kafasını göğsüne dayıyor ben ninni söylüyorum öyle uyuyor sonra yüz üstü yatıyor .. sırt üstü mümkün değil uyumuyor yatırdığımda hemen uyanıyor... ne yapcam naıl alışcak bilmiyorum.. pusettede öyle uyuyo

15 dk bir göğsümü 15 dk diğerini emziriyorum..
Doktor bir aylık kontrolde emzirme aralıklarını 2 - 2,5 saate çıkar yoksa ne uyku düzeni olur , nede gaz problemi biter dedi..
çok zor oluyor bazen iki saati bekletmek bazen bir erken veriyorum ortalığı ayağa kaldırdığı için ...

Kızlar ateş ölçer aldınız mi ? Ya da almayı düşünüyor musunuz ? Marka ve nasıl bişi alayım ? Cıvalı olandan var ama koltuk altına koymakta zor ,, tavsiye !

Kızlar ateş ölçer aldınız mi ? Ya da almayı düşünüyor musunuz ? Marka ve nasıl bişi alayım ? Cıvalı olandan var ama koltuk altına koymakta zor ,, tavsiye !
Canım temassız veya kulaktan hangi marka model alırsan al 10-15 tl lik diğital olanlardan mutlaka bulundur çünkü en doğru tespiti onlar veriyo. Benim evde hem arzum bebee temassız var hemde chicco nun 15 tl diğitali bulunuyo

onuda yapıyorum zaten.. bebege de bı ıkı kasık verebılırsın dedı dr.
Ben doğum yaptığımdan bu yana humanq steel te onu içiyorum .. Sütümede bebeğime de yarıyor çünkü Geçen bi kaç gün içmeyi ihmal ettim geceleri saat 3/4 lere kadar ayaktaydık rahatlatıcı özelliği var mutlaka bu içceklerin[/QUOTE]

humana steel tee 2 aydan fazla kullanılmamalıymış.. üniversite hastanesinde emzirme destek biriminde söylediler bana annenin karaciğerini yorabilirmiş

ne kadar guzel yaa benım bebegımın de emme refleksı cok fazla sureklı emmek ıstıyor ama sut sagmadan emzık gıbı emıyor keyıf ıcın. Doktorumuz emzık kullan dedı ama ne kdr denedıysem olmadı ınat edıyor tukuruyor almıyor emzıgı. Sılıkon almıştım cogunu sımdı kaucuk aldım bır de onu denıcem

arkadaşlar ben bebeğime önerilmiyor diye emzik vermek istemedim. şuan 42 günlüğüz ve kızım elini yumruk yapıp şapur şupur emiyor. emzik vermediğim için mi acaba. emme ihtiyacı mı var. bazen de beni emzik niyetine kullanıyor sanki:)

Aslinda o yontemi uygulrsm
Bende o yontemi uygulmak istiyorum gszinada care olur biliyorum amw bizim ki surekli huysuz ne yapacagimi bilemiyorum veriyorum memeyi.

benim doktorum da emzik verme. bırak emsin dedi. farklı bakış açıları.

benim kız da öyle. sürekli emmek istiyor. Doktor emzir dedi. Emziğe alışmasın dedi. Bazen 5 dk kadar uyutmak için kullanıyoruz. Nuk kauçuk emzik. O kadar. Onun dışında mutlaka emzirmeye çalışıyorum. Zaten memede uyuyyor genelde bu nedenle. Haliyle bu da gaz sorunu yapıyor. Çünkü çok uzun emmiş oluyor.

humana steel tee 2 aydan fazla kullanılmamalıymış.. üniversite hastanesinde emzirme destek biriminde söylediler bana annenin karaciğerini yorabilirmiş[/QUOTE]
valla ben de humana still tea, Hipp emzirme çayı, aktardan aldığım rezene anason kimyon karışımı. hepsinin içeriği aynı. hepsinden de içiyorum. şimdi tereddüte düştüm senin mesajı okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…