2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Arkadaslar benim kızımın burnu tıkalı devamlı damla vermislerdi hastaneden damlatıyorım ama tekrar oluyor, uykudan uyanıyor bu yüzden benimde adet kesilmişti 40 günüm cıkmadan simdi 48 günlügüz tekrar geliyor az az ama neden acaba normalde hapa başladım olmaması gerekiyordu

Bende adet oldum korunmak için ilaç kullanmıcam yan etkisi çokmş.

Canim damla dedigin serum fizyoloji ise onu burnunun icine dogru damlatarak degilde sıkarak yapman gerekiyo. Hani bizim d3nizee su kaçar ya öyle olmasi lazim ki açılsin. Ben de ogluma kullanıyorum pek sevmiyo hos degil ama napalim mecbur.

Kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz ? Evin sıcaklığı 24 den aşağı olmuyor bizim zıbın bi de üstüne bi takım iki pijama ama altına giydiriyorum kollar dışardan battaniyeye sarıyorum yine .. Yelek kullanamıyoruz daha toplanıyor devamlı kucakta hep ..

Bizim evde sicak oluyoo.ben normal giydiritorum.biz tisortle oturuyoruz onada zibin ve pijama giydiriyorum.battaniyeye sarmiyorum artik.bizimki erkek cok sicagi sevmiyoi

Bizim de 24 derece. Sma dun gunduz kombiyi kapamama ragmen 25 dereceydi. hava da ısındı. Zibinin uzerine takim giydiriyorduk. Birkac gundur kiss kollu citcitli badi uzerine (en azindan kisa kollu. Zobinlar uzun kollu) tulum giydiriyoruz. Ama hava baya isindi. Istanbuldayım ben. Ne giydirecegimi ben de şaşırdım

Biz de surekli serum fizyolojik kullanıyoruz. Dr öyle dedi

Bise sorucam anneler.bebegim dunden beri ikinip duruyor surekli.dun hic uyumadi.aksam 10da uyudu.gun icinde kakada yapiyor.gazinida cikariyor fazlasiyla.neden ikiniyor anlamadim.uyumak istiyor kipkirmizi oluyor ikinmaktan.uyuyamiyor.bu durumda olaniniz var mi acaba

Canım benim oglumda bu durumda suan.kizin iyilesti mi neler yaptin?ne yapmali bilmiyorum

üste zıbın, uzun kollu çıtçıtlı body, uzun kollu üst; alta 2 pijama; ayaklara (pijama patikli değilse) 2 çift çorap bi de pazen sarılı

Bi gün bizimde öyle oldu Büyürken de o Sıkıntılar olabiliyormuş.. Inşallah sebebi de budur ..

üste zıbın, uzun kollu çıtçıtlı body, uzun kollu üst; alta 2 pijama; ayaklara (pijama patikli değilse) 2 çift çorap bi de pazen sarılı
Ben evde uZun kollu body penye üst kalın ama ayaklı alt içine corap ve sarıyorum battaniye ye evim sıcak yeityor dışarı cıkarken daha sıguk oldugı iöin buraları daha kalın ve tulum seklince ceket gitdiriyorum .

Aynen bende hala ilk Doğduğu gün gibi giydiriyorum Battaniyeye de sarıyorum kollarını bağlamadan .. Bıraksam mı ki battaniyeyi .. Kısa kollu çıtçıtlı badilerini giydirmiyorum ya üşür diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…