2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gunaydin herkese yeni bir gune baslasik biz sabahin 6 sindan beri ayaktayiz. Allahim bu gunde sabir ver saglik ver diyerek dua ediyorum.tek basimayim ben bebege tek bakmak cok zormus. Inanin yemek yemege vakit bulamiyorum. Yanindan 1 ddk ayrilamiyorum. Sizlerde durum nasil. Sadece ben ki boyleyim. Lohusa sendrumana grecem yeminle.
Bende yalnız bakıyorum gerçekten zor ama Büyüdükçe biraz daha rahatlıyorsun. Sonra keyfini yaşayacaksın inşallah. Bebeğin kaç günlük

Hillaytc .!.:
Bende yalnız bakıyorum gerçekten zor ama Büyüdükçe biraz daha rahatlıyorsun. Sonra keyfini yaşayacaksın inşallah. Bebeğin kaç günlük
Canim bugun 55 günlük oldu gaz sorujumuz var gunduzleri hic uymuyo nerdeyse yapisik yasiyoruz. 2 saat uyutmaya calisiyorum 10 dk uyuyo sonra uyaniyo. Umarim senin ki daha uysaldir rahat bir bebektir.

Canim bugun 55 günlük oldu gaz sorujumuz var gunduzleri hic uymuyo nerdeyse yapisik yasiyoruz. 2 saat uyutmaya calisiyorum 10 dk uyuyo sonra uyaniyo. Umarim senin ki daha uysaldir rahat bir bebektir.
Ben devde aynı problem vardı ana kucağına koymaya başladım salladıkça gaz sancısı rahatladı gündüzleri de uyumaya başladı

Benim de 65 günlük çok şükür bizim gaz sancımız fazla olmadı ama olduğu geceler çok yorgun oluyordum. Anlayabiliyorum yani. Umarım bir an önce geçer sancıları. Senin de kucağında Alıp sallamaktan başta çaren yok . Yüz üstü yaptırmayı denedin mi? Benimki öyle gazını çıkarıyordu.

Ben devde aynı problem vardı ana kucağına koymaya başladım salladıkça gaz sancısı rahatladı gündüzleri de uyumaya başladı
Bende ayakta salliyorum. Ama indirir indirmez uyaniyo hamak var deniyorum ana kucagini deniyorum ev bebek magazasina dondu bi onda bi onda artik nerede tutarsam.

Benim de 65 günlük çok şükür bizim gaz sancımız fazla olmadı ama olduğu geceler çok yorgun oluyordum. Anlayabiliyorum yani. Umarım bir an önce geçer sancıları. Senin de kucağında Alıp sallamaktan başta çaren yok . Yüz üstü yaptırmayı denedin mi? Benimki öyle gazını çıkarıyordu.
Cok sevindim senin adina gaz sancisinin olmamasi bence harika biz bu yuzden cok cekiyoruz. Bebegim ciglik cigliga bagiriyo uykusunu alamamiyo hep yarim uyaniyo. Yuz ustu birkac kere yatirdim kustu bende yatirmadim daha. Ama deniyim yine. Cok saol canim. Insallah gecerde bizde normal günlere döneriz

Ben veriyorum canım yetmiyor sütüm günde iki veya üç kez mama veriyorum 120 lık yapıyprum ama bitirmiyor emziriyorım baştan çünkü 90 lık tam geliyor aslında.
ben de akşamları 90 lık yapıp veriyorum. sütüm yetmiyor sanırım. verirken çok üzüldüm ama bir yandan da aç kalmasından iyidir. günde 3 bardak humana still tea içiyorum rezene kimyon falan ama süt akşam olduğunda bitiyor sanırım. daha kırkımız bugün çıktı nasıl olcak bu süt olayı bilmiyorum. çok üzgünüm :KK43:

ben de akşamları 90 lık yapıp veriyorum. sütüm yetmiyor sanırım. verirken çok üzüldüm ama bir yandan da aç kalmasından iyidir. günde 3 bardak humana still tea içiyorum rezene kimyon falan ama süt akşam olduğunda bitiyor sanırım. daha kırkımız bugün çıktı nasıl olcak bu süt olayı bilmiyorum. çok üzgünüm :KK43:
Evet canım bende yüm gün 2-3 bardak rn az rezene kimyon karısık cay iciyorum akşam yatmadan az mama verdigimde gece süt birikmiş oluyor doyuyot gece önür türlü denedim doymadıgıı icin uyumadı gece cok zorlandım. Ben ayakta sallama işine alıstırmak istemiyorum ama sanırım mecbur kalıcam kucagımda uyumak istiyor zor uyutuyorum yatagında salladıgım halde yatagını.

Gunaydin herkese yeni bir gune baslasik biz sabahin 6 sindan beri ayaktayiz. Allahim bu gunde sabir ver saglik ver diyerek dua ediyorum.tek basimayim ben bebege tek bakmak cok zormus. Inanin yemek yemege vakit bulamiyorum. Yanindan 1 ddk ayrilamiyorum. Sizlerde durum nasil. Sadece ben ki boyleyim. Lohusa sendrumana grecem yeminle.
Merak etme arkadasim bende senin gibi yanluzim..sabah 5-6gibi uyaniyoruz sonra kisa kisa uykular..kahvaltimi iki saatte yapitorum nerdeyse.yemek yapmak temizlik ya
bende senin gibiyim arkafasim...hala alisamadim ve alisamayacagimda.uzun zamndir yanluzim.sabah5_6 gibi uyaniyoruz sonraki uykularimiz kisa kisa.yanindan ayrilmaya degmiyor.kahvaltimi bile ya kucagima aliyorum yada ana kucaginda bir yandan sallitorum biryandan yiyorum.yemek yapmk temizlik yapmk imkansiz.makineden camasirlari bile cikaramiyorum o derece...benimkide53 gunluk.ins zamnla duzene girer

[QUlove, post: 40689127, member: 424986"]Merak etme arkadasim bende senin gibi yanluzim..sabah 5-6gibi uyaniyoruz sonra kisa kisa uykular..kahvaltimi iki saatte yapitorum nerdeyse.yemek yapmak temizlik ya

bende senin gibiyim arkafasim...hala alisamadim ve alisamayacagimda.uzun zamndir yanluzim.sabah5_6 gibi uyaniyoruz sonraki uykularimiz kisa kisa.yanindan ayrilmaya degmiyor.kahvaltimi bile ya kucagima aliyorum yada ana kucaginda bir yandan sallitorum biryandan yiyorum.yemek yapmk temizlik yapmk imkansiz.makineden camasirlari bile cikaramiyorum o derece...benimkide53 gunluk.ins zamnla duzene girer[/QUOTE]
Kesinlikle benim yasadiklarimi yazmissin cevremde görüyorum millet bebisleriyle gezmelerde falan yaa diyorum bi ben miyim acaba ama degil misim. Insallah duzeliriz diyorum artik.. allaha sua ediyorum sabir ve güç versin

[QUlove, post: 40689127, member: 424986"]Merak etme arkadasim bende senin gibi yanluzim..sabah 5-6gibi uyaniyoruz sonra kisa kisa uykular..kahvaltimi iki saatte yapitorum nerdeyse.yemek yapmak temizlik ya

bende senin gibiyim arkafasim...hala alisamadim ve alisamayacagimda.uzun zamndir yanluzim.sabah5_6 gibi uyaniyoruz sonraki uykularimiz kisa kisa.yanindan ayrilmaya degmiyor.kahvaltimi bile ya kucagima aliyorum yada ana kucaginda bir yandan sallitorum biryandan yiyorum.yemek yapmk temizlik yapmk imkansiz.makineden camasirlari bile cikaramiyorum o derece...benimkide53 gunluk.ins zamnla duzene girer
Kesinlikle benim yasadiklarimi yazmissin cevremde görüyorum millet bebisleriyle gezmelerde falan yaa diyorum bi ben miyim acaba ama degil misim. Insallah duzeliriz diyorum artik.. allaha sua ediyorum sabir ve güç versin[/QUOTE]

Yanlız değilsiniz bebişim 1haftalık olduktan sonra ben de tek başıma bakmaya başladım. Ilk başlarda eşime al şu çocuğu bir kaç saat sesini duymayayım diyordum. İşten gelir gelmez kucağına atıyordum. başından ayrılamıyorum işleri eşim gelince yapıyorum alıştım artık Şimdi alıştım işe başladığımda nasıl kopacağım diye düşünüyorum.

Kesinlikle benim yasadimissin cevremde görüyorum millet bebisleriyle gezmelerde falan yaa diyorum bi ben miyim acaba ama degil misim. Insallah duzeliriz diyorum artik.. allaha sua ediyorum sabir ve güç versin

Yanlız değilsiniz bebişim 1haftalık olduktan sonra ben de tek başıma bakmaya başladım. Ilk başlarda eşime al şu çocuğu bir kaç saat sesini duymayayım diyordum. İşten gelir gelmez kucağına atıyordum. başından ayrılamıyorum işleri eşim gelince yapıyorum alıştım artık Şimdi alıştım işe başladığımda nasıl kopacağım diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Bende gun sayiyorum 3 ayi dolsun da biraz rahatlayalim. Bebisimede cok üzülüyorum surekli ciglik cigliga aglamakatan meme ememiyo kavga ediyo memeyle resmen 2 emiyo sonra cigliklar basliyo. Ac kaliyo diye cok üzülüyorum. Rabbim bebislerimize saglik bizede sabir versin. Bu arada bugun nurse harveys diye suruba basladim tabsiye uzerine bilginiz var mi bu surup hakkinda. Nasil kullanan var mi bitkisel diyo ama guvenilir mi

Kesinlikle benim yasadiklarimi yazmissin cevremde görüyorum millet bebisleriyle gezmelerde falan yaa diyorum bi ben miyim acaba ama degil misim. Insallah duzeliriz diyorum artik.. allaha sua ediyorum sabir ve güç versin

Yanlız değilsiniz bebişim 1haftalık olduktan sonra ben de tek başıma bakmaya başladım. Ilk başlarda eşime al şu çocuğu bir kaç saat sesini duymayayım diyordum. İşten gelir gelmez kucağına atıyordum. başından ayrılamıyorum işleri eşim gelince yapıyorum alıştım artık Şimdi alıştım işe başladığımda nasıl kopacağım diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Vallahi cok guzel anlatmissin.gunduzleri cogu zamn kucagimda uyuyoo.calismaya eylulde baslucam.aklim hep onda kalcak.ozamna kadar gunduz uykulari duzene girer insl.

arkadaşlar geçen hafta midemi üşütmüşüm, söylemesi ayıp ishal oldum 3 gün sürdü.. bebeğimi dahi emziremedim. üzüntüeden mahvoldum ya sütüm kesilirse diye ama çok sıvı kaybettiğim için sürekli su içtim, sıvı şeyler tükettim. sütümü sağdım, inanamadım sütüm o kadar arttı ki , artık su şişesi sürekli yanımda..
hiç tasalanmayın, bol bol sıvı tüketin, bebek emdikten sonra pompayla sağın, sonucu göreceksiniz..

iyi akşamlar kızlar bebişlere emzik verdiniz mi?? Veren olduysa nasıl alıştırdınız.???

3-4 gunluk oldugunda basladim ama iki dakika emip atiyodu, gecen hafta israrla verdim cunku emerken uyumak istiyo buna cozum bulmam gerekiyodu. Basta cok aglayip agzini kapatti ama ben sakin ses tonuyla onunla konusarak bir elimle emzigi agzina koymaya calisirken diger elimlede basini oksayip sakinlestirmeye calistim, bu tam olarak bir saatimi aldi. Biraz emip atiyo aglamaya basliyo ben hic durmadan sacini oksadim onunla konustum ve cok sukur basardim. Simdi emiyo ama ilk basta agzinda tutmakta zorlaniyo biraz ben tutuyorum agzina sonra basliyo emmeye.
Birde kucaga cok alisti kucakta uyumak istiyo birkac gundurde onunla ugrasiyorum besigine yatirip ninni soyleyip poposuna hafif vurarak uyutuyorum ve normalden daha uzun uyumaya basladi insallah bu sorunuda cozeriz

Herkese yeniden merhabalar çoktandır yazamıyorum bende bebeğe yalnız bakanlardan o yüzden pek vakit olmuyor.birde evin düzeni değişmesine diye uğraşıyorum ama ben bitik durumdayım :KK43: sabah kahvaltı öğle yemeği de var hemen hergün çamaşır ev işi derken durum fena.dün ateşim 39 çıktı boğazım da fena korktum domuz gribi felan mi diye hemen acile gittim doktor antibiyotik verdi parol aldım bebeği önlem olsun diye k.v bıraktım sütümü sağip verdim bugün 2 kez kızımı görmeye gittim daha iyiyim.bu defada vicdan yaptım acaba boşuna mı bıraktım diye bilemiyorum herseyi onun en iyi olacağı şekilde düşünmeye çalışıyorum ama mükemmel çözümler yok galiba :KK43: yarın tekrar doktora gidicem sonra bişey çıkmazsa kızımı alıcam çok zor ayrı kalmak :KK43:

X