- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun inşallahKızlar bugün saat 12:00 da 3380 gr ve 48cm boyunda kızım dünyaya geldi.. Spinal anestezi ile sezaryen oldum.. Anestezi yapıldıktan sonra doktoru beklerken biraz tansiyonum düştü bi ilaç yapıldı nabzım ve tansiyonum düzeldi.. Bebeğimi çıkardıktan sonra küçük bir miyomum vardı gebelikle oluşan doktorum onu da aldı operasyon sırasında.. Bacaklarımın uyuşukluğu kısa sürede geçti çok uzun sürmedi yani.. Bu saate kadar 2-3 saatte bir ağrı kesici vurdular çok ağrım oluyor çünkü.. Ameliyattan 4 saat sonra önce sıvılar olmak üzere bir şeyler yemeye başladım.. Kafein almamı söylediler bir bardak nescafe içtim.. 8 saat sonra ise yürüttüler.. Ama çok canım yandı ilk ayağa kalkışımda.. Bu saate kadar toplamda 4 kere yürüyüş yaptım.. Süt olayına gelince damla damla geliyor henüz çok sıkmam gerekiyor ama ilk sarı olan sütümden içti kızım.. 1.5-2 saatte bir emzirdim ama ne kadar sütüm geldi doyurdu mu kimse anlayamadı.. Bir kere bezi ıslandı kakasını henüz yapmadı... Biraz önce sütüm çok az olduğu için doymadı sürekli yalandığı için çok az mama verdik şapur şapur yedi :) daha yeni uyudu teyzeleri :) tek sıkıntım ağrımın olması o geçsin yeter... Henüz kızıma doyamadım ağrılarımdan doğru dürüst ben ilgilenemiyorum. Hastanede eşim ve annem kaldı benimle.. Annem bebekle eşim de benimle ilgileniyor.. Hala hayal gibi her şey idrak edemedim anlayacağınız :) ama şu bir gerçek annelik bambaşka bir şeymiş tarif edilmwz bir mutluluk :) benim doğum hikayem de bu
kilosu 3860 gr cnm. dr karin buyuk olursa omuz geldikten sonra zor olur riskli olur dedi karin zor gelirmis.Karın büyük olunca neden normal doğuma engel oluyor acaba? Kilosu kaçtı?
ayni gun anne olucaz yani Allah kolaylik versin insallah.Benim bebeğim de sezaryen le perşembe günü olacak inş allah yardımcımız olsun
gozun aydin canim Allah agrilarina sifa versin insallah.Kızlar bugün saat 12:00 da 3380 gr ve 48cm boyunda kızım dünyaya geldi.. Spinal anestezi ile sezaryen oldum.. Anestezi yapıldıktan sonra doktoru beklerken biraz tansiyonum düştü bi ilaç yapıldı nabzım ve tansiyonum düzeldi.. Bebeğimi çıkardıktan sonra küçük bir miyomum vardı gebelikle oluşan doktorum onu da aldı operasyon sırasında.. Bacaklarımın uyuşukluğu kısa sürede geçti çok uzun sürmedi yani.. Bu saate kadar 2-3 saatte bir ağrı kesici vurdular çok ağrım oluyor çünkü.. Ameliyattan 4 saat sonra önce sıvılar olmak üzere bir şeyler yemeye başladım.. Kafein almamı söylediler bir bardak nescafe içtim.. 8 saat sonra ise yürüttüler.. Ama çok canım yandı ilk ayağa kalkışımda.. Bu saate kadar toplamda 4 kere yürüyüş yaptım.. Süt olayına gelince damla damla geliyor henüz çok sıkmam gerekiyor ama ilk sarı olan sütümden içti kızım.. 1.5-2 saatte bir emzirdim ama ne kadar sütüm geldi doyurdu mu kimse anlayamadı.. Bir kere bezi ıslandı kakasını henüz yapmadı... Biraz önce sütüm çok az olduğu için doymadı sürekli yalandığı için çok az mama verdik şapur şapur yedi :) daha yeni uyudu teyzeleri :) tek sıkıntım ağrımın olması o geçsin yeter... Henüz kızıma doyamadım ağrılarımdan doğru dürüst ben ilgilenemiyorum. Hastanede eşim ve annem kaldı benimle.. Annem bebekle eşim de benimle ilgileniyor.. Hala hayal gibi her şey idrak edemedim anlayacağınız :) ama şu bir gerçek annelik bambaşka bir şeymiş tarif edilmwz bir mutluluk :) benim doğum hikayem de bu
Bu arada ismini mina koyduk kızımın onu yazmayı unutmuşum :)
Canim benim allah bir avazda kurtarsin inş. Dualarim seninle.Bende saat 1 de sezeryan olucamKızlar gece çok sancım oldu 5 dkda bir geldi gitti şimdi hastanedeyim açılmam çok az. Dualarınızı bekliyorum
Allah yardimcin olsun cnmCanim benim allah bir avazda kurtarsin inş. Dualarim seninle.Bende saat 1 de sezeryan olucam
kilosu 3860 gr cnm. dr karin buyuk olursa omuz geldikten sonra zor olur riskli olur dedi karin zor gelirmis.
Benden öyle bişi istemilediler memur erken yada geç doğum yapınca belgeni getir o tarih üzerinden işlem yapılır dediÖğretmen arkadaşlar. 40. Haftada bebek dogmazsa yeniden rapor mu alicaz? Bizim mudur Yard oyle diyor. Ama bana cok sacma geldi
Aynen canim. Tuhaflar. Bence bir sey bildikleri yok o nedenle öyle. Beni de strese sokuyorlar.Benden öyle bişi istemilediler memur erken yada geç doğum yapınca belgeni getir o tarih üzerinden işlem yapılır dedi
sizin idare bi tuhaf zaten Enteresan uygulamaları var:)
Kimyon cayi yap canim benim 1 haftada indi hemen hemen eski gobegim gibi kaldi ilk hafta cocuklar bile hic dogum yapmamis gibisin anne diyorlardi hemen kimyon cayimi yaptim ust uste fincan fincan ictim cok terledim neredeyse 12 kg vermisim bile caydanligin icine suyu koy kaynat 1 yada 2 yemek kasigi tane kimyon at az bisidw onla kaynat 5 dk demlenmeye birak sogumadan sekersiz ickızlar sezeryan sonrası göbek nasıl gidicek sanki ikizi duruyo gibi karnım hala kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?