2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallAh canım ya !!! Korku endişe heyecan hepsi var ?!!
Bende aynı duygular içindeyim ikinci bebeğim olmasına rağmen. Bu arada sütünun geleceğine inan olumlu düşün herseyi şimdiden dert etme korktuğumuz hersey başımıza geliyor cunku

Bende aynı duygular içindeyim ikinci bebeğim olmasına rağmen. Bu arada sütünun geleceğine inan olumlu düşün herseyi şimdiden dert etme korktuğumuz hersey başımıza geliyor cunku
Tamam canım öyle yapacam .. Doğuracam bebeğimi kucağıma verdiklerinde Göğüsümü sıkınca hemencik sütüm geliverecek :)) Uç sorunu yaşamam sanırım elimle biraz dokununca ucu oluyor biraz biraz da Yaren hanım uğraşsın demi almak için :))

Hayırlı olsun canım çok şükür atlatmışsınız darısı bana inşallah :) anestezi nasıl oldu senin? Genel mi spinal mi?

Sakın manuel alma ben aldım şimdi elektrikli alıcam bide madela swing diye bir pompa kullanıyor kuzenim bende ondan alıcam

kzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??

Canım Günaydın bende aynı sıkıntıdayim kasintidan oluyorum resmen her yerimi kasimaktan kanattım cuma günü bende tahlil yaptırdım bütün sonuçlarım normal çıktı ne yapıcaz gerçekten bilmiyorum ama çok kötü bi aci bu kasinti

kzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??
Valla aynı şey bana 1 aydır oluyor yarım saat sonra falsn kısmen düzeliyor inşallah doğumdan sonra düzelir gerçi böyle doğumdan sonra inşallah düzelir dediğim bir çok yerim var ama :) resmen ayarlarımız bozuldu doğumda reset atarız umarım :)))

ben çok kötü durumdayım bu kaşıntı yüzünden. uyku yok. bir de bebeğe bişey olacak korkusu var. kaşıntı ilk başladığında benim de değerlerim normaldi. ama dün yaptırdığım tahlilde GGT 57 çıkmış yüksek yani. ne anlam ifade ediyo bilmiyorum. yarını beklemek çok kötü.

Çok geçmiş olsun, bende de oldu benim yüzük parmaklarimda başladı, doğumdan sonra ödem geçince geçer diye bekledim ama ilk on gün daha da arttı diye ortopediye gittim, tetik parmak denilen bir rahatsızlikmis, bir nevi sinir sıkışması. Doktor bana tek çözüm ameliyat dedi, on dklik bir operasyon on günde iyileşir dedi ama doktora gittiğimde ellerim hala şişti, ha bugün hala sis ama biraz biraz azalıyor, azaldikcada ellerimin ağrısı yok denecek kadar geriledi. Nette kendi kendine geçenleri ve ilaçla iyilesenleri okudum, dr bana emziriyorsan ilaç olmaz dedi ama sanki biraz kolay yola kaçtı gibi geldi. Bu arada nöroloji ye de gittim o da birkaç ay bekle doğum sonrası olabiliyor dedi, ben beklemeyi tercih ediyorum açılmayacak derecede kilitli kalırsa zaten ameliyat edip açıyorlarmış, gün geçtikçe iyileşecek ons. Size de tekrar geçmiş olsun. Selamlar.

ben avent elektrikli aldım.sütüm hemen geldi ama başta az geliyor

Günaydın anne ve anne adayları hayırlı pazarlar.doğurmayanlar hadi bakalım bugünü iyi değerlendirin evde miskin miskin oturmayin.biz kahvaltıdan sonra çıkıyoruz dışarı eee bide son pazar hamileligin. Yaşasın alışveriş zamaniiiiiiiiiiii

Selam kızlar,
Ben Çarşamba akşamı 10a doğru doğurdum Yavrumuz da ben de çok şükür iyiyiz. Rabb'ime çok şükür bin şükür ki çok kısa süren bir normal doğum oldu. Rüyada gibiydik, gibiyiz Allah herkese bu duyguyu en güzel şekilde yaşatsın, kimseyi oyalamasın o yolda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…