benmde öyle ben lambayıda görmemek için kapattırdım :)
İnşallAh canım ya !!! Korku endişe heyecan hepsi var ?!!
Tamam canım öyle yapacam .. Doğuracam bebeğimi kucağıma verdiklerinde Göğüsümü sıkınca hemencik sütüm geliverecek :)) Uç sorunu yaşamam sanırım elimle biraz dokununca ucu oluyor biraz biraz da Yaren hanım uğraşsın demi almak için :))Bende aynı duygular içindeyim ikinci bebeğim olmasına rağmen. Bu arada sütünun geleceğine inan olumlu düşün herseyi şimdiden dert etme korktuğumuz hersey başımıza geliyor cunku
Hayırlı olsun canım çok şükür atlatmışsınız darısı bana inşallah :) anestezi nasıl oldu senin? Genel mi spinal mi?Benim dogumum
Canım bende kan sulandırıcı iğne +coraspin kullanıyordum ve doğumum acil oldu doktor hastanede 1 gün bekletti sonra ameliyata aldı Cok sukur bir sıkıntı olmadı sana da hayırlı doğumlar diliyorum.
Sakın manuel alma ben aldım şimdi elektrikli alıcam bide madela swing diye bir pompa kullanıyor kuzenim bende ondan alıcamKızlarrrrr sezeryan olanlar .. Sütü hemen gelmeyip Göğüs pompası alanlar ?? Ne marka aldınız elektrik / manuel ??? Acillllll Yardıma ihtiyacım var .. Sezeryan spinal olacam pazartesi günü .. Sütüm gelmezse diye endişeleniyorum !!
Canım Günaydın bende aynı sıkıntıdayim kasintidan oluyorum resmen her yerimi kasimaktan kanattım cuma günü bende tahlil yaptırdım bütün sonuçlarım normal çıktı ne yapıcaz gerçekten bilmiyorum ama çok kötü bi aci bu kasintimerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim muayeneden önce nst ye girdim. sancı çıktı. sonra açıklık var mı diye bakıldı. çok zor değildi bu. sadece 1cm açılma varmış. doktorum daha zaman var dedi.1 hafta sonra tekrar gel dedi. tabi o zaman içinde hangi durumlarda acil gitmem gerektiğini söyledi. sizce doğumun başlaması çok uzun sürermi yoksa bu yakında zamanda olacağının işaretimi.
buarada dayanılmaz kaşıntılarımdan bahsettim. her yerim yara bere içinde dedim. kan ve idrar tahlili verdim. ama maalesef sonuçlar yetişmedi. ben internet üzerinden baktım. karaciğer ile ilgili alt ast değeri normal ama GGT diye bir değer var normali 7-40 arası.benim 57 çıktı. bilen varmı. doktorumla tahlillerle ilgilli pazartesi görüşcem.
Valla aynı şey bana 1 aydır oluyor yarım saat sonra falsn kısmen düzeliyorkzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??
Çok geçmiş olsun, bende de oldu benim yüzük parmaklarimda başladı, doğumdan sonra ödem geçince geçer diye bekledim ama ilk on gün daha da arttı diye ortopediye gittim, tetik parmak denilen bir rahatsızlikmis, bir nevi sinir sıkışması. Doktor bana tek çözüm ameliyat dedi, on dklik bir operasyon on günde iyileşir dedi ama doktora gittiğimde ellerim hala şişti, ha bugün hala sis ama biraz biraz azalıyor, azaldikcada ellerimin ağrısı yok denecek kadar geriledi. Nette kendi kendine geçenleri ve ilaçla iyilesenleri okudum, dr bana emziriyorsan ilaç olmaz dedi ama sanki biraz kolay yola kaçtı gibi geldi. Bu arada nöroloji ye de gittim o da birkaç ay bekle doğum sonrası olabiliyor dedi, ben beklemeyi tercih ediyorum açılmayacak derecede kilitli kalırsa zaten ameliyat edip açıyorlarmış, gün geçtikçe iyileşecek ons. Size de tekrar geçmiş olsun. Selamlar.kzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??
ben avent elektrikli aldım.sütüm hemen geldi ama başta az geliyorKızlarrrrr sezeryan olanlar .. Sütü hemen gelmeyip Göğüs pompası alanlar ?? Ne marka aldınız elektrik / manuel ??? Acillllll Yardıma ihtiyacım var .. Sezeryan spinal olacam pazartesi günü .. Sütüm gelmezse diye endişeleniyorum !!
Aynisii bana da oluyor parmaklarim geriye acilmiyor sislikten ama sadece bir parmagima oluyorkzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?