Canım benım ıkıncı gun geldı, ama hemşireler gelıp gelıp gogsumu sıktılar sutun var dedıler ama cocuk ilk gun açtı.Spinal sezeryan olan annişler... Sütünüz ne zaman geldi pompa kullandınız mı kullanıyor musunuz ?? Nasıl bir pompa alaYım??
Aynı durumdayız desenebende geldim kızlar daha acıklık yokmus nst de bir sorun cıkmadı. catı muayeneside yaptık bir sıkıntı yok dedi normal dogum için ama daha kanala inmemiş bizim kız 1 hafta 10 gun daha birşey beklemiyorum dedi.
Aynen bende ha bire nişan geldi mi geliyor mu sancı var mı bekleyip duruyorumBen de artik dogsun istiyorum ya her seyi inceler oldum son haftalarda zaman hic gecmek bilmiyo
Bende yaptım canım poşetledimde buzluğa koydum bişey olmuyormuş o zaman doğumda çıkarıp vericem
bende geldim kızlar daha acıklık yokmus nst de bir sorun cıkmadı. catı muayeneside yaptık bir sıkıntı yok dedi normal dogum için ama daha kanala inmemiş bizim kız 1 hafta 10 gun daha birşey beklemiyorum dedi.
Çok faydalı bilgiler,çok saol cnm,bende evde 15 er dk lık yürüyüşler yapıyodum,yarın biraz da merdiven inip çıkayım bariKızlar ben 40+2 deyim dün Dr kontrolm vardı Dr suni sancı ile zor dedi saliya kadar süre verdi hayırlısı artık bebeğim 4 kilo yu geçti :)
bazı hareketler önerdi sizinle paylaşmak istedim belki faydası olur bol bol merdiven in çık de sabah akşam 10 kat çıkıp iniyorum:) bide sandalyede oturur gibi yapıp 10 saniye öyle kal dedi bu hakeretide gün için de aklına geldikce yap dedi cinsel ilişki olayını sordum Dr kesinlikle Hayır dedi çünkü şu an enfeksiyona açık durumdasin spermden virüs yada mikrop kapabilir ciddi sıkıntılara yol açar dedi :)
hepimiz hakkında hayırlısı bekleyip göreceğiz artık inşallah herkes kolay hayırlı ve sağlıklı doğumlar yapar:)
Senin de 40 haftan doldu mu hamilelik takvimin kapanmisÇok faydalı bilgiler,çok saol cnm,bende evde 15 er dk lık yürüyüşler yapıyodum,yarın biraz da merdiven inip çıkayım bari
Ben de günde 3 tane yiyorum ama hastaneye giderken abartmayı düşünüyorumHurma yiyen var mi? Günde kac tane yıyorsunuz?
Pazar günü doluyor 40 haftamSenin de 40 haftan doldu mu hamilelik takvimin kapanmis
Benim bugun doldu kapanmis da senin de oyle oldu sandimPazar günü doluyor 40 haftam
Aynı durumdayız desene
Hamilelik takvimi ne ki nerde oluyo ay hiçbirşeyden haberim yok ayolBenim bugun doldu kapanmis da senin de oyle oldu sandim
Rica ederim canım benim Dr 41 e kadar beklerim dedi sonra suni oda olmadı sezaryen dedi sizinki ne dedi ne kadar bekleyecek biraz tedirginm ben devamli hareket takip ediyorum kaka yapma durumu olabilir diye salı ya kadar nasıl geçecek bilmiyorum dk lar saat gibi geliyorÇok faydalı bilgiler,çok saol cnm,bende evde 15 er dk lık yürüyüşler yapıyodum,yarın biraz da merdiven inip çıkayım bari
Son zamanlar hiç geçmiyor sanki bi can sıkıntısı bi huzursuzluk el işi öğrensemde akşamları örsem bari
Bende de hep bir eksiklik varmış gibi hissediyorum eksik kaldımı bunu yaptım mı şu kaldımı o var ama enerjim kalmadı artık hemen yoruluyorumSon zamanlar hiç geçmiyor sanki bi can sıkıntısı bi huzursuzluk el işi öğrensemde akşamları örsem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?