2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar ay hiçbirşey olmamıştı 10.ayımıza girdik artık, göbüşümün altında kızarıklıklar başlamış yani çatlıyor :) erken mi sevinmiştim acaba hiç çatlamadım diye
Bende de 36 da oldu 37 de bebis geldi :) bende erken sevinmisim meğer ama şimdi takmıyorum pek geçer nasıl sa hep kırmızı kalmaları.

Bence çocuk buyuturken yanında birilerinin olması hem avantaj hem dezavantaj.daha az yipranirsin mesela onlarda bakar felan ama bir yandan da şöyle yap böyle yap onu yedir bunu Giydir olunca sikadabilir denge tutmak iyi tarafından bakmak lazım sanırım.Allâh kolaylik versin .

Minnacık bebeğe günah bence sonuçta kucağına alicaksin belki koklamak öpmek isticeksin neden ilk günden kimyasalà maruz kalsın

slm burmus dr.un niye okadar bekletiyorki cnm seninki geç döllenme bile olamaz.dr.un aynı değilmi değişmedi bence söyle dr.una alsın yarın sabah

Öpmemeiş mi bebesini? Yazık onun yüzüne de değmiştir makyaj malzemeleri. Tercih meselesi tabii. Fotoğraf da önemli ama ne bileyim

İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin canım. Doktor da bu yüzden bekletiyodur herhalde. Hakkımızda hayırlısı...

Geçmiş olsun canım. Eşine acil şifalar dilerim. Ödem son dönemde çok normal diyor benim doktorum. Bir de ben demir ilacı kullanamıyorum o yüzden 15 güne bir kontrol yapılıyor. Yine de bir hatırlatsan iyi olabilir doktoruna.

Canim benim kiz iki haftadir kafasini kanala sokmus duruyo gelmeye niyeti yok ama karnim asagiya indi ve birazcik tuvaletim gelince bile cok baski yapiyo yamuk yuruyerek gidiyorum tuvalete gidiyorum bakalim yarinki kontrolde ne cikacak.
Bizimki uyuşuk tembel galiba..bazen öyle oluyorki hareket etsemmi acaba diye düşünüyor

Aynen cnm aslında çok fazla faydasını görücem ama tek tedirginliğim herşeye müdahale edilmesi şimdiye kadar öyle bişi olmadı umarım bebiş gelincede olmaz..bide çocuk büyütürken anne ve baba terbiye vermeli üçüncü kişi araya girdiğinde denge bozuluyor..umarım bunlarda sorun yaşamam..bebeğin çok fazla kucağa alınmasına öpülmesine karşıyım mesela.ama bunuda dile getirsen kimi insan derdi görmemiştin bi çocuğu olmuş misali oluyor o zaman oysaki ben sağlık açısından düşünüyorum..başkasının bebeğine yapmadığım şeyleri kendi çocuğumada yapılmasını istemem

kizlar bugun kontrolum vardi nst de sancim yok EKG de cektirdi dr anlamadim kan ve idrarda temiz cok sukur :) dr bebege bu hafta iyi bakmissin dedi 3345 gr olmus oglusum 1 hafta onden gidiyormusuz ama karninda cok az bi buyukluk var dedi bende korktumm ha bu arada cati muayeneside yapmadi

slm burmus dr.un niye okadar bekletiyorki cnm seninki geç döllenme bile olamaz.dr.un aynı değilmi değişmedi bence söyle dr.una alsın yarın sabah
Selam canım gözün Aydın buarada oğluşunu sağlıkla büyüt Allah'ın izniyle :) bilmiyorum yaa artık bunaldım Rabbimin Gücüne gitmesin bide bizim biliyosun tedavi sürecimizde oldu yoruldum inan bugün konuşmam bakalım ne dicek hayırlısı artık :) doktorum aynı buarada canım değiştirmedim..

Ah ne guzel uslu cocuk olacak demek, benimki aksam olunca cosuyo resmen helede babasi konusmaya baslayinca kipir kipir oluyo yaramaz olacak gibi ne yapalim saaglikla gelsinlerde
benimde oyle babasi biraz sevsin hemmen jarekete geciyo yaramaz bazen ayagini oyle bi dayiyoki karnima delip cikacak diyorum :)

Benim minnoşumun da sesi çıkmıyor bugün normalde çok hareketli sağdan, soldan tekme yumruk ne varsa yedim. Ama bugün çok sakin, acaba kanala girdi de hareket etme şansı mı azaldı? Karnım arada bir sertleşiyor gerçi, ama alışmışım tekmelere, hissetmeyince insan korkuyor son zamanlar önemli çünkü. Evde neyse ki kalbini dinleme cihazım var, mümkünse kullanmamaya çalıştım, ultrason nasıl rahatsız ediyorsa onun da ettiğini düşünüyorum. Ama minnoşumun kalbi atıyor, şükürler olsun Doktor randevumuz da Perşembe, çatlıcam meraktan o zmana kadar..

Bendede oluyo bazen bende diyorum doğumda ne yapıcam
ben çok korkuyorum zaten hamileliğimin son ayını sürekli ağlayarak geçirdim. sinirlerim yıpranmış kendimi çok güçsüz hissediyorum. ruhsal olarak çökmüş durumdayım. cumartesiye randevu aldım doktordan normal doğum yapacak güçte olmadığımı anlatmaya çalışcam bakalım.

bu çatı muayenesini nst de sancı çıkmadan yapmıyorlar sanırım. çünkü ben 2 hafta önce ben nst deyken yanımda benimle aynı haftalarda biri vardı. onda sancı çıktı ve muayene olması gerektiğini söylediler. açıklık falan varmı ona da bakacaklardı heralde. ben gidip geliyorum hala çatı muayenesi yapıcaz demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…