doğunca çok rahatlıyosun valla bende öyle oldu :) en çok yüzüstü yatmayı özlemiştim dikişlerden hala yatamasamda bebeğin ayakları ezilecek korkusu olmadan rahat rahat yan yatmak bile güzel
biraz daha iyi olursam açık havada üzerimde yük olmadan rahat rahat yürümeyi özledim onu gerçekleştiriciiim
bana gelenler 3.-4.yü yaparsın daha diyolar hiçde öyle bi tipim yok halbuki kendi düşüncelerini seslimi söylüyolar napıyolar
canım bizimki 3 cıvarı dediler doğduğunda zayıf doğdu diye üzülmüştüm bende meğer yalnış ölçmüşler 3450 gr doğmuş şişi inince 3200 kaldı kuzu...
gerçekten öyle ya hamileliği 9 ay karnında taşıması doğumu sonra uykusuz geceler besleme çabaları minicik bir bebek nasıl bakıcam stresi hepsi ayrı zor ...
ben yapmıştım bişy olmadı, kalem rimel allık vardı yüzümde evden çıkmadan yaptım doğuma girerken kimse bişy demedi :)) fotolarda iyi çıkayım dedim ..
ruj filan sürmedim ama bebeğe dokunmıycaksa sürülebilir hepsi bi zararı olmuyor kimseye anı olarak yıllarca saklanıyor o fotolar büyüyüncede görecek bebişler iyi çıkmak lazım
biz ailecek baya çekildik d.sonrası güzelde oldu