• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah size annesi :) sayende doğum listesini de buldum :KK15:. Nasılsınız prenses Ada'n nasıl? Çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu. Ama dursun biraz daha izne dün ayrıldım daha az dinleneyim diyorum bir yandan da :confused:
Adacık da bende iyiyiz çok şükür canım :) toparlanmaya çalışıyor daha çok minik :KK60: iki haftalığız bugün 16. günümüz :nazar: çoook güzel anlatılmaz yaşanır bi duygu annelik evlat başka bişy onu görünce zaten ne eş sevgisi ne anne baba sevgisi evlat sevgisinden üstün değil diyosun :KK22: sağlıkla büyüsünlerde emekledikleri konuştukları hatta pati pati koştukları günleride görelim inş. :) 38 haftalık olmuşsunuz sizde maşalah size artık doğsunda kucağına alıp kokla annesi bebek kokusu gibisi yok mis gibi kokuyolar, benimkide 38 bitiminde 39dan gün aldığımızda doğdu karnımda olacağına kucağımda olsun diyodum ben artık son günlerde :KK68: sağlıkla doğsun inş. senin kuzu da ...:KK60:

Kızlar ya bu bebişler kanala ne zaman giriyor.bizimki 4 haftadır kafa aşağıda ama ay şeklinde henüz yola girmemiş.keyfi yerinde sanırsam:)
Vallahi bizimki de 32'den beri kafa aşağıda. Buna şükür deyip bekliyoruz. En azından ters değil. Sağlıkla, normal normal gelsinler de bekleriz biz...

Vallahi bizimki de 32'den beri kafa aşağıda. Buna şükür deyip bekliyoruz. En azından ters değil. Sağlıkla, normal normal gelsinler de bekleriz biz...
Beklemek iyi güzelde bide ne zaman olacağını bilsek:KK17:Artık gelsin diyorum eski enerjime dönmek istiyorum.allaha şükür yine çok iyiyim ama ben alışmışım hop bi orda hop bi burda olmaya:)şimdi yatakta sağdan sola dönmem nerdeyse 5 hamle:KK70:

Adacık da bende iyiyiz çok şükür canım :) toparlanmaya çalışıyor daha çok minik :KK60: iki haftalığız bugün 16. günümüz :nazar: çoook güzel anlatılmaz yaşanır bi duygu annelik evlat başka bişy onu görünce zaten ne eş sevgisi ne anne baba sevgisi evlat sevgisinden üstün değil diyosun :KK22: sağlıkla büyüsünlerde emekledikleri konuştukları hatta pati pati koştukları günleride görelim inş. :) 38 haftalık olmuşsunuz sizde maşalah size artık doğsunda kucağına alıp kokla annesi bebek kokusu gibisi yok mis gibi kokuyolar, benimkide 38 bitiminde 39dan gün aldığımızda doğdu karnımda olacağına kucağımda olsun diyodum ben artık son günlerde :KK68: sağlıkla doğsun inş. senin kuzu da ...:KK60:
Kocaman abla olmuş maşallah :nazar: İnşallah canım benim. Sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. Kaygılar bir yanda heyecan diğer yanda. Sizlerden haber almak çok güzel bu dönemde. Sağlıkla kocamaaaan olsunlar inşallah....:nazar::nazar::nazar:

Beklemek iyi güzelde bide ne zaman olacağını bilsek:KK17:Artık gelsin diyorum eski enerjime dönmek istiyorum.allaha şükür yine çok iyiyim ama ben alışmışım hop bi orda hop bi burda olmaya:)şimdi yatakta sağdan sola dönmem nerdeyse 5 hamle:KK70:
Vallahi onu sorma :KK70:her hafta bir hamle daha artıyor sanki. Ben mi fazla bencillik ediyorum bilmiyorum ama sadece benimle ya bebeğim şimdi, paylaşmaktan şimdiden korkuyorum sanırım :KK22::KK22:

Vallahi onu sorma :KK70:her hafta bir hamle daha artıyor sanki. Ben mi fazla bencillik ediyorum bilmiyorum ama sadece benimle ya bebeğim şimdi, paylaşmaktan şimdiden korkuyorum sanırım :KK22::KK22:
O bende de var sanırım kıskanç bir anne olucam..kızlar burda kv görümce onlardan dert yanıyor ben napim onlarla yaşıyorum :KK53::KK48: 7/24 yan yanayız yani :) ama Allah'a şükür bi sorunumuz yok ii anlaşıyoruz hiç bişeyine karışmazlar yatmama kalkmama gezmeme rahatız yani..ama bebiş olunca ne olur bilmem tabiki yardım edecekler ilgilenecekler ama herşeyiyle ben ilgilenmek isterim yetebildiğim yere kadar

Kocaman abla olmuş maşallah :nazar: İnşallah canım benim. Sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. Kaygılar bir yanda heyecan diğer yanda. Sizlerden haber almak çok güzel bu dönemde. Sağlıkla kocamaaaan olsunlar inşallah....:nazar::nazar::nazar:
inş canım tüm kuzular sağlıklı sıhhatli çabucak büyüsünler :nazar::nazar::nazar:

doğunca çok rahatlıyosun valla bende öyle oldu :) en çok yüzüstü yatmayı özlemiştim dikişlerden hala yatamasamda bebeğin ayakları ezilecek korkusu olmadan rahat rahat yan yatmak bile güzel :KK45: biraz daha iyi olursam açık havada üzerimde yük olmadan rahat rahat yürümeyi özledim onu gerçekleştiriciiim :KK50:

bana gelenler 3.-4.yü yaparsın daha diyolar hiçde öyle bi tipim yok halbuki kendi düşüncelerini seslimi söylüyolar napıyolar :KK53:

canım bizimki 3 cıvarı dediler doğduğunda zayıf doğdu diye üzülmüştüm bende meğer yalnış ölçmüşler 3450 gr doğmuş şişi inince 3200 kaldı kuzu...

gerçekten öyle ya hamileliği 9 ay karnında taşıması doğumu sonra uykusuz geceler besleme çabaları minicik bir bebek nasıl bakıcam stresi hepsi ayrı zor ...

ben yapmıştım bişy olmadı, kalem rimel allık vardı yüzümde evden çıkmadan yaptım doğuma girerken kimse bişy demedi :)) fotolarda iyi çıkayım dedim ..:KK48: ruj filan sürmedim ama bebeğe dokunmıycaksa sürülebilir hepsi bi zararı olmuyor kimseye anı olarak yıllarca saklanıyor o fotolar büyüyüncede görecek bebişler iyi çıkmak lazım :KK19: biz ailecek baya çekildik d.sonrası güzelde oldu :-)
Tesekkurler canim:) peki senin genel anestezi miydi

O bende de var sanırım kıskanç bir anne olucam..kızlar burda kv görümce onlardan dert yanıyor ben napim onlarla yaşıyorum :KK53::KK48: 7/24 yan yanayız yani :) ama Allah'a şükür bi sorunumuz yok ii anlaşıyoruz hiç bişeyine karışmazlar yatmama kalkmama gezmeme rahatız yani..ama bebiş olunca ne olur bilmem tabiki yardım edecekler ilgilenecekler ama herşeyiyle ben ilgilenmek isterim yetebildiğim yere kadar
:-) Kıskançlık konusunda yalnız olmadığımı bilmem iyi oldu:-).Kv ve görümcen şimdi nasılsa doğumdan sonra da öyle olurlar canım merak etme. Senin bebeğine bakmak isteyeceğini bilirler. Hatta sen benden şanslısın. Kırkımı bekleyecekler mi bilmem. Hayırlısı olsun hakkımızda.:KK68:

:-) Kıskançlık konusunda yalnız olmadığımı bilmem iyi oldu:-).Kv ve görümcen şimdi nasılsa doğumdan sonra da öyle olurlar canım merak etme. Senin bebeğine bakmak isteyeceğini bilirler. Hatta sen benden şanslısın. Kırkımı bekleyecekler mi bilmem. Hayırlısı olsun hakkımızda.:KK68:
Zaten bende bilsinler diye ön bilgilendirme yapıyorum merak etme:KK53:Kötü gelin gibi hissettim kendimi:KK70:

Kızlar ya bu bebişler kanala ne zaman giriyor.bizimki 4 haftadır kafa aşağıda ama ay şeklinde henüz yola girmemiş.keyfi yerinde sanırsam:)

Canim benim kiz iki haftadir kafasini kanala sokmus duruyo gelmeye niyeti yok ama :KK53: karnim asagiya indi ve birazcik tuvaletim gelince bile cok baski yapiyo yamuk yuruyerek gidiyorum tuvalete gidiyorum :oops: bakalim yarinki kontrolde ne cikacak.

Zaten bende bilsinler diye ön bilgilendirme yapıyorum merak etme:KK53:Kötü gelin gibi hissettim kendimi:KK70:
Yok yok hissetme tatlım. Önceden söylemekte fayda var. Sonradan kırgınlık olmasından iyidir. :KK49:

Canim benim kiz iki haftadir kafasini kanala sokmus duruyo gelmeye niyeti yok ama :KK53: karnim asagiya indi ve birazcik tuvaletim gelince bile cok baski yapiyo yamuk yuruyerek gidiyorum tuvalete gidiyorum :oops: bakalim yarinki kontrolde ne cikacak.

Yamuk, penguen gibi vb. saçma yürüyüşlere alıştık zaten :-) Hayırlı haberlerle gelin inşallah...

Bu kadar ay hiçbirşey olmamıştı 10.ayımıza girdik artık, göbüşümün altında kızarıklıklar başlamış yani çatlıyor :) erken mi sevinmiştim acaba hiç çatlamadım diye:KK45:

Selam kizlar
Persembe gunu genel anestezi ile sezeryan olucam insallah.. Ama dogum sonrasi nasil olucam hic bilmiyorum bakimli da olmak birsuru fotograf cekilmek de istiyorum.. Sizce doguma makyajli girsem nolur? Doktorum bu konuda bisey demedi. Makyaj da iste hafif gozkalemi rimel.. Belki dogum sonrasi yapmaya firsat bulamam???
Hayırlı uğurlu gelsin bebiş inşallah... Benim bir tanıdığım makyajlı girdi. Bir gün önceden kirpik bile taktırdı:)) porselen makyaj hatta allık bile sürmüş:)) çıkarken allığı bile duruyordu :))

Benimde bugün kontrolüm var geçen hafta gittiğimde eğer gelmezse 13 ü cuma günü için alacağız dedi ilk önce suni Sancı verip açılmasını beklicez eğer olmazsa sezeryan olur herhalde of belirsizlik ne zormuş suni sancıdan da çok korkuyorum bakalım Hakkımızda hayırlısı inşallah :) bide şu var doktorada sorucam bugün ama neden cumaya kadar bekletiyo hemen alsa olmaz mı cumaya daha 3 gün var :KK53::KK53:

Bu kadar ay hiçbirşey olmamıştı 10.ayımıza girdik artık, göbüşümün altında kızarıklıklar başlamış yani çatlıyor :) erken mi sevinmiştim acaba hiç çatlamadım diye:KK45:
Sorma canım ben tahmini doğum tarihini de geçtim artık 2 ay sonra 1 sene olcak diş Çıkarma vakitleri geldi çocukların :KK70::KK70:çatlak ben yok hala çok şükür Amaaann olursada olsun napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun :)

Selam kızlar,
Gece eşim rahatsızlandı, ishal istifra..Acilde şuan. Ben de gece uyuyamadığım haliyle, sağ ayak bileğim ve bacağımda şişlik var, ödem sanırım. Bu zamana dek böyle olmamıştı, acaba uykusuzluktan mıdır. Yarın kontrole gideceğiz, inşallah herşey yolundadır.

Bir de bana 9 haftalıkken tam kansayım ve idrar tahlili yapıldı, bi daha da istemedi Dr. Sadece iMom isimli omega demir vitaminlerin olduğu ilaçtan alıyorum günde 1 tane. Çok şükür şimdiye kadar rahat geçti hamileliğim. İnşallah bundan sonrası ve doğum süreci de rahat ve başarılı geçer cümleyle beraber. Dualarınızı eksik etmeyin sizler de.

Back