Canim ben oldum bugün hiç korkulcak bişey yok emin ol şimdiden çok iyiyim kizimi uyuttukca buraya bakiniyorumNapicm boyle neler yasaniyor anlstrsaniz cok sevinirim
Canim senin genel anestezi miydiCanim ben oldum bugün hiç korkulcak bişey yok emin ol şimdiden çok iyiyim kizimi uyuttukca buraya bakiniyorum
Canim senin genel anestezi miydi
Ama odaya geldiğinde ki o duygu bile yetti babaPeki genel anestezile mi oldun
neden sezeryan oluyorsun ben 15 gün önce oldu sezeryanımSezeryan dogum yapan varmi aranizda ben cok korkuyorum ve ayin 20 sinde
Sütüm geldi bile kızımıda emzirdim maşşallah lok lok emiyor küçük prenses
korktuğu için sezeryan olma normal doğum öncesi 10 sat atıyorum şiddetli sancı yarım saat sezeryan 1 hafta iptalsinBen dogumdan cok korktugum icin sezeryan istiyorum hekes karsi ama yapamiyacagimi biliyorum aslinda sezeryandan da korkuyorum ya hali ya hakli cikarlarsa diye duan kafam cok karisik detayli anlstirsan dua edicem
Masallah subhanallah iyisin.. Ben de persembe gunu genel anestezi ile sezeryan dogum yapacagim.. Endiselerim vardi ama senin yazilarini okudukca rahatladim:)Evet canım benim kalabalık kapalı alanlara fobim var kızımı direk göremedim evet
Ama odaya geldiğinde ki o duygu bile yetti baba
38. Haftada çatı muayenesi yapılacak sonra belli olacak .. Bebek normal başı aşağıda beni de muayene edip öyle netleşecek .. Iki üç seferdir soruyor nasıl istiyorsun diye bende normal isek normal doğum isterim diyorum ..artık son muayenede sezeryan Olmalı deyip bir iki gün içinde sezeryana mı giderim .. Yoksa normal doğum için müsaitsin derse normali bekleyelim mi der bilmiyorum .. Zaten o zamana kadar 38 +4-5 filan olacam kızım o zamana kadar sürpriz yapar mı bilmiyorum. :))) Aklımda deli sorular soru işaretleri hep :))Evet sezaryen olacak :) pzt tarihimiz belli olacak valla ben de merak ediyorum seninki nasıl olacak sezaryen mi normal mi?
3 gündür hastalıkla uğraşyrm dün ateşim vardı acile gttm yaptıkları tek şey serum vermek oldu o da sıvı takviyesi bugün düştü çok şükür ateşim. ama ciğerlerm öksürmekten parçalancak..aynen arkadasim ne olacak halimuz ya
ne çok üzülmüştüm çatlaklarm için ama şuanda hiiçç umrumda değil sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza yeter cnm..Ellerim ayaklarım şişmeye başladı bayaa,Göbek Aldı başını gidiyo çatlaya çatlaya
Vicks kullanılmıyor sanırım ... Bence kullanma onun yerine sıcak su buharı yap .. İçine biraz kuru nane kat ya da papatya ile ..3 gündür hastalıkla uğraşyrm dün ateşim vardı acile gttm yaptıkları tek şey serum vermek oldu o da sıvı takviyesi bugün düştü çok şükür ateşim. ama ciğerlerm öksürmekten parçalancak..
pekmez-zeytinyağı karışımı içtm
sıcak pekmezli su yaptm
nane limon içiyorum
bol bol portakal
bugünde bal alcak eşim ballı limon içecem bana mısın demiyor daha ne yapablrmki ??
vicks kullanılıyrmu bi bilsem gebelkte onuda yapcam ama puff....
bende hem kullanılıyor hemde kullanlmyr diye duydum.. burnum açık zaten benm derdm ciğerlermdeVicks kullanılmıyor sanırım ... Bence kullanma onun yerine sıcak su buharı yap .. İçine biraz kuru nane kat ya da papatya ile ..
hakiki zeytinyağına karabiber kat ocakta azıcık ısıt,onu sırtına sür.üstüne gazete kağıdını bıçakla rastgele halının üstünde del heryerinden,sırtına koy üstüne de tülbent koy.bu gece yatmadan önce onu yap sabaha kadar sırtında dursun.ben de kızıma bunu yapıyorum 2 gecedir,bir de pekmeze karabiber kat öyle ye.bende hem kullanılıyor hemde kullanlmyr diye duydum.. burnum açık zaten benm derdm ciğerlermde
sırtıma sürcektm sıcak havlu koyup, bi de ayaklarıma sürcektm öksürüğe iyi gelyrmş.. ama tereddüt ediyrm işte
bi de zencefil kullanılıyrmş ama o daha beter öksürtyrmuş benm öksürmeden düzelmem gerek canm çok yanıyor..
doğurmadan bi iyileşsem keşke..
Allah razı olsun cnm ya muhakkak deneyeceğm gece.. inş faydasını görürüm..hakiki zeytinyağına karabiber kat ocakta azıcık ısıt,onu sırtına sür.üstüne gazete kağıdını bıçakla rastgele halının üstünde del heryerinden,sırtına koy üstüne de tülbent koy.bu gece yatmadan önce onu yap sabaha kadar sırtında dursun.ben de kızıma bunu yapıyorum 2 gecedir,bir de pekmeze karabiber kat öyle ye.
Canım sabah çıktık hastaneye geldik formları imzalattık kimlik fotokopisi vs derken attık kendimizi odaya kıyafetlerimi yerleştirdim dolaba hemşire bebek için olanları almaya geldi. Sonra başka hemşire gelip ameliyat önlüğünü giydirdi bi güzel sonra serumum takıldı derken sedyeyi getirdiler eşimi dostumu ailemi öptüm ağlayarak ameliyathaneye geldik Sonra ameliyathane hazırlıkları başladı genel istediğimi söyledim korkumdan dolayı sonra kollarımı bağladılar serum yerinden gerekli şeyler verildi sondam takıldı ve hadi başlıyoruz sesiyle gittim ben direk uyandığımda adımla biri sesleniyodu o şekilde yarım yamalak uyandım odaya gidiyoruz dedi hemşire ama hala narkozun etkisinde oluyosun ilk bebeğimi sordum zaten iyi kontrolleri yapılıyo dendi rahatladım odaya geldim hala narkoz etkisi vardı sonra kanama için ped koydular altıma ve kanamam için karnıma bastırdı doktor o an acı hissettiğimi hatırlamıyorum bile narkozdan sonra 10 dakika kadar sonra ağrı kesici yaptılar kalçamdan. Yapmadan önce ki acıda çok değil korkma sakın bir yerin kesildiğinde nasıl sızlıyorsa o şekilde sızlıyor sadece. Ve ağrı kesiciden sonra baya rahatlıyosun tabi ben ameliyathanedeyken eş dost görmüşler bile bebeği bi 15 dakika sonrada bebeğimi getirdiler zaten. Ped değiştiriliyo 3 saatte bir. Bir kaç kerede ağrı kesici iğne oluyorsun kalçandan diğer yapılan işlemler serumun kraterinden yapılıyo zaten canım ama hala bişey yiyip içmedim 2 saat sonra içicem su bekliyorum :)Ben dogumdan cok korktugum icin sezeryan istiyorum hekes karsi ama yapamiyacagimi biliyorum aslinda sezeryandan da korkuyorum ya hali ya hakli cikarlarsa diye duan kafam cok karisik detayli anlstirsan dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?