• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bacak agrısı bendede sürekli var cnm ya
benim de çok yürüdüğümde bir de yağışlı havalarda ağrır.ama şimdi evdeyiz hiç bişi yaptığım yok.sıkınca acıyor eğilirken acıyor falan şaşkınım :50:

Günaydınlar kızlarrr :16::16::16:
geçmişi okudum da öğretmen hamileler topiği gibi maşallah :nazar:
ben öğretmen değilim yine de burada kalabiilir miyim :30:

tabi ki de kalabilirsin :1::1: mart annişleri topiği burası :31::31:

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ya. bence sen bugün keseyi göreceksin :32:

Canim keseyi gordummm :) 9.2 mm 4+ 5 dedi doktorum ben 6 haftalik demistim sat a gore ama gec dollenme olmus herhalde :) simdi o hamilelik takvimini nasil degistircem hangi tarihi yazmam gerekki oraya dogru olsun :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim keseyi gordummm :) 9.2 mm 4+ 5 dedi doktorum ben 6 haftalik demistim sat a gore ama gec dollenme olmus herhalde :) simdi o hamilelik takvimini nasil degistircem hangi tarihi yazmam gerekki oraya dogru olsun :)

oh ne güzel hayırlı olsun kese görünmüş.bende merak ediyorum aslında ama 4 günüm var gidip bakabilmek için.gerçi sat a göre 5+3 görünür heralde değilmi.sizin vajinal ultrasonla mı baktılar?

Merhaba arkadaşlar.bende 31 yasindayim.ve ikinci bebegime hamileyim.bir kizin var 33 aylik.bakalim inşallah ikincisi de saglikla doğar.SAT : 26 mayis.muhtemel d.t. 1 mart gözüküyor.ilk bebegimdede burada ekim anneleri olarak çok güzel paylasimlarimiz olmuştu.inşallah sizlerle de olur.hepimize hayirli saglikli hamilelikler...beni de listeye ekleyin :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü[/QUOTE
canım benim çoook sevindim ne güzelll :21::21::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
onu hiç bilmiyorum ki canım ben daha hamilelik takvimi bile yapamadım :26:

Merhaba arkadaşlar.bende 31 yasindayim.ve ikinci bebegime hamileyim.bir kizin var 33 aylik.bakalim inşallah ikincisi de saglikla doğar.SAT : 26 mayis.muhtemel d.t. 1 mart gözüküyor.ilk bebegimdede burada ekim anneleri olarak çok güzel paylasimlarimiz olmuştu.inşallah sizlerle de olur.hepimize hayirli saglikli hamilelikler...beni de listeye ekleyin :)

hoş geldin :16:
hayırlısı olsun :21:

günaydıııııııın :emir_bebek::emir_bebek:

kese ne zaman görünüyor? sonra içinde bebek mi olacak?

bat a göre 6.hafta benim yrn dr gideceğim ne görürüm ki :27:

günaydınlar :) muhtemel doğum tarihiniz 7 mart gibi görünüyor. takvimde muhtemel doğum tarihini yeniden girerseniz düzelecektir. tebrik ederim inşallah kolay bi gebelik geçirirsiniz :) ben de umudumu geç döllenmeden yana taze tutuyorum bugün 3. gün adetim geçti. battan bir gün önce kanda çıkmamıştı o yüzden salıya kadar olmazsam tekrar baktıracam inşallah o zaman çıkar yoksa da yapacak bişey yok :)

Son düzenleme:
oh ne güzel hayırlı olsun kese görünmüş.bende merak ediyorum aslında ama 4 günüm var gidip bakabilmek için.gerçi sat a göre 5+3 görünür heralde değilmi.sizin vajinal ultrasonla mı baktılar?

Yok canim karindan bakildi benim sata gore 6 haftalikti :)

günaydınlar :) muhtemel doğum tarihiniz 7 mart gibi görünüyor. takvimde muhtemel doğum tarihini yeniden girerseniz düzelecektir. tebrik ederim inşallah kolay bi gebelik geçirirsiniz :) ben de umudumu geç döllenmeden yana taze tutuyorum bugün 3. gün adetim geçti. adetten bir gün önce kanda çıkmamıştı o yüzden salıya kadar olmazsam tekrar baktıracam inşallah o zaman çıkar yoksa da yapacak bişey yok :)

Sagol canim eve gecince degistirecegim insallah cikar insallah canim kotu dusunme

Sagol canim eve gecince degistirecegim insallah cikar insallah canim kotu dusunme

teşekkür ederim:) hiçbişey düşünmüyorum hayatıma devam ediyorum; tabii içten içe inşallah diyorum ama olmazsa da çok üzülmeyeceğim yani bi zamanı var elbet :)

Kizlar gunaydin.. Kan verip geldim. Insallah yukselmistir degerim. Aramiza Yeni katilan arkadaslar hayirli olsuuun :) bi de aramizda ikizlere hamile olan varsa betahcg kac cikti yazabilirmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back