2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağı yapıyor muu bende hiç hastaneye gitmeyeyim o zaman çatlak bir hemşirem var orda ona vereyim bari kanımı :)

göbek salata da pek faydalı değilmiş kıvırcık yemek laızm da yıkamaya çok üşeniyorum çürüyo gidiyo evde

Evet yapıyor, ben orda yaptırıdm
Hep beleşten bilgi alıyolardı kilonuz kaç aşı oldunuz mu en son ne zaman kadın doğumcuya gittiniz vs
Bi kerede bi işe yarasınlar dedim orda kan verdim

TSH bir önceki endokrinoloji uzmanının dediği ile aynı aynı hemen hemen
Kan 7,6 epey düşük, kadın doğumcu istemedi istese kıyaslardım

eşimi hiç sallamıyorum ben artık

hiç sebze yemiyor, ben ona ya et ya hamur işi tarzı faydasız bişeler yapıorum 2 gün onu yiyo
kendime sebze yemekleri yapıyorum onları yiyorum içine de kıyma atınca protein de öle gelio
8 de evde olunca tek çeşite talim ediyodum ben ama artık o bana uysun napim

iki gecedir ben de gece uyandığımda elim karnımda buluyorum kendimi... eşim bana çok yakın yatıyor bi de arada kafama kolunu falan geçiriyor havada yakaladığım falan olmuştur kaç kere (uykum fena hafif) herhalde gayriihtiyari eşim çarpar korkusuyla karnıma siper alıyorum elimi uyurken

gece de 3:15te eşim dürttü sandım uyandım yarım yamalak, bakıyorum bişe yapmıo sonra ben bakarken tekrar dürttü gibi hissettim sonra kendime geldikçe algıladım ki elim karnımdaymış bebek vurdukça ben eşim dürtüyo sanıp uyanmışım :)
ilk defa bebek tarafından uyandırılmış oldum ben de kendim kaşınmış olsaqm da:)

Baya büyüdüler yaa. Karnım acıyo resmen benim. Sanki faça atıyolar :/

Aynı dertten muzdaribim. 3 aydır kansızlıkla mücadele ediyoruz. Günde 3 kere ilaç kullanmama rağmen 3 ayda yükselme olmadı kanımda. Şuan değerim 9. Eğer bu ay da yükselmezse kan takviyesine başlancak. Ben de kan iğnesi istemiyorum. Zaten b12 iğnesi vuruluyorum.
Serumla takviye daha mantıklı geldi bana.
İnş yükselir de gerek kalmaz diyorum. senin doğumun bizden erken olcak. Acilen önlem alman lazım.

Bana daha yeni madem 7,6 çıktı, 1 dediğim gyno ferro sanolu 3 kullan kaıdn doğumcuna sorarsın belki iğne yaparlar dedi aile hekimi
Sabah gidicem bakalım

Bende yatamaz oldum
Sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo göğüs altlaırm acıyo koca göbeğimi taşıyamıyor belim galiba
5-6 kez uaynmışımdır dün mesela, uyanınca da tekrar uyuyamıyorum bazen
Su içince de anında wc ye gidesim geliyo

Bende yatamaz oldum
Sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo göğüs altlaırm acıyo koca göbeğimi taşıyamıyor belim galiba
O bende de var sırtüstü uyanıyorum yada uyandırılıyorum cuma doktora bunu dedim sağa dön ama düz yatma dedi ama ben farkında olmadan hep sırtüstü yatıyorum :(

Bende yatamaz oldum

benimde uyku gözlerimden akıyor ama uyuyamıyorum nedense

Bana daha yeni madem 7,6 çıktı, 1 dediğim gyno ferro sanolu 3 kullan kaıdn doğumcuna sorarsın belki iğne yaparlar dedi aile hekimi
Sabah gidicem bakalım
Kesinlikle iğne verir çünkü ilaçla yükselmiyo hemen..ben 3 aydır hep 9 kanlayım. Hiiç yükselmedi. Hep kan yapıcı seyler yedim. Ve 3 kere ilaç içtim günde.

Düzde mi yatmamak lazım onu bilmiyodum yatıyorum ki ben hep
Evet sırt üstü yatmak sağa dönüp yatmaktan daha tehlikeliymiş, bide öyle rahatım ki aslında o şekilde nefes darlığı felan yapar dedi doktor, sırtüstü daha rahat olduğumu söyleyince de sen beni dinle sağa dön ama düz yatma dedi

Sabah gidicem bakalım

Ergenlik döneminden beri kansızlıkla mücadele eden biri olarak ve son iki yıldır kansızlık sorununu çözmüş biri olarak önereceğim tek şey hergün bir yumurta ve bal. yemen canım. Ne ilaçlar kullandım geçmedi kan gibi şuruplar kullandım geçmedi bir hekimin tavsiyesi üzerine hergün yumurta yemeye başladım ve ilaç kullanmadım 6 ay sonra yükselmişti kanım. Sen şimdi ilaç takviyesiyle yaparsın geçer inş

Kesinlikle iğne verir çünkü ilaçla yükselmiyo hemen..ben 3 aydır hep 9 kanlayım. Hiiç yükselmedi. Hep kan yapıcı seyler yedim. Ve 3 kere ilaç içtim günde.

İğnenin zararı olur mu acaba
Bana bi kere gereksiz yere iğne vuruldu ondna mı nedir iğneye antipati duyuyorum
Kan şurubu da vermediler, ölçtürmesem düştüğünü de bilmicez

merhaba kizlar iyisinizdir insallah okuduguma gore herkesin aklina kansizlik takilmis .. bu arada bazi anneler bebeklerine aldiklari cicileri paylasmis gule gule giysinler insallah :) ya kizlar bisey soracam sizdede mide sorunu varmi ya ben yediklerimi hazim edemiyorum iki tane kaynamis yumurta yedim sbah mideme oturmus suan :( cok moralim bozuluyo yemek yemek ve yapmak isgence gibi geliyo :( istahim hic yok bebegim olmasa ac kalsam aklima gelmez bide oyle bi mide yanmasi varki sormayin gitsinn ;( sadece ben mi boyleyim :(

Back
X