2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ergenlik döneminden beri kansızlıkla mücadele eden biri olarak ve son iki yıldır kansızlık sorununu çözmüş biri olarak önereceğim tek şey hergün bir yumurta ve bal. yemen canım. Ne ilaçlar kullandım geçmedi kan gibi şuruplar kullandım geçmedi bir hekimin tavsiyesi üzerine hergün yumurta yemeye başladım ve ilaç kullanmadım 6 ay sonra yükselmişti kanım. Sen şimdi ilaç takviyesiyle yaparsın geçer inş

Yumrutayı oldum olası fazla yiyemiyorum zorla menemende filan
Gebelikle beraber daha çok kokuyor burnuma
Bal denerim ama benim zamanım daraldığı için sadece besinle çözülmez, hızlandırmak adına bişeyler vermeli doktor
Keşke sadece kan şurubu olsa, iğne yerine

walla bende ocağın 15 inden sonra bi kadın ayarlamayı düşünüyorum aynı zamanda halılarımı yıkamaya vericem eşime kalsa şubatın sonuna doğru verelim halıları 1 haftada gelir diyo.. dedim yazın 1 haftada getiriyorlar kışın nerede kurutacaklar en az 2 hafta sonra getirirler ancak kurur verelim dedim.. tamam dedi bakalım... sonra da bebiş için hazırlıklara başlıcam...
daha kendime hiçbirşey almadım hafta sonları hep birşeyler oluyor biyerlere gidiyoruz alacaklarımı ne zaman alıcam hiç bilmiyorum ya
Ben halıları şubatın 10 dan sonra veririm diye düşünmüştüm geçmi olur acaba ?

merhaba kizlar iyisinizdir insallah okuduguma gore herkesin aklina kansizlik takilmis .. bu arada bazi anneler bebeklerine aldiklari cicileri paylasmis gule gule giysinler insallah :) ya kizlar bisey soracam sizdede mide sorunu varmi ya ben yediklerimi hazim edemiyorum iki tane kaynamis yumurta yedim sbah mideme oturmus suan :KK43: cok moralim bozuluyo yemek yemek ve yapmak isgence gibi geliyo :KK43: istahim hic yok bebegim olmasa ac kalsam aklima gelmez bide oyle bi mide yanmasi varki sormayin gitsinn ;( sadece ben mi boyleyim :KK43:
bende de aynı sorun var sakız çiğniyorum sürekli bktım artık çenem ağrıyo doktor rennie içmemi söyledi

Ben halıları şubatın 10 dan sonra veririm diye düşünmüştüm geçmi olur acaba ?
walla canım bana sorarsan geç ama herkesin kendi fikri tabii ki...
ben şubat olmadan herşey bitmiş olsun son ayımı kafam rahat bi şekilde geçirmek istiyorum...
ayrıca şubat sonu gibi annem ben gelirim heryeri siler süpürürüm tekrar diyo o yüzden ben ocakta halledicem temizlik işlerini

Sabah erken kalkip ac karnina saglik ocagina gidince baya yorulmusum guzel bir uyku cektim :KK23:

Neden iğne ? şurup iş göemez mi
Aile hekimi de iğne verirler dedi telefonda, bebeğe zarraı olmaz mı
Şurup verseler keşke

Ben gecen hafta kontrole gittigimde seker yuklemeside yaptiriyodum doktor beni gorunce hemen hemoglobine bakalim hic iyi gorunmuyorsun dedi kanin cok dusmusse igne verecem toparlanman icin dedi ordan sanada soyledim, cok sukur benim kanim iyi cikti (13) igneye gerek kalmadi, sende merak etme yarin doktorun daha iyi bilgi verir sen canini sikma

kızlar haftasonu kızımın battaniyesini bitirdim:Dyani bitmişti de altına pazen kenarına dantelini diktim nasıl olmuş bakın bakalım:)

Cok guzel olmus canim ellerine saglik hazir gibi masallah :KK69:

iki gecedir ben de gece uyandığımda elim karnımda buluyorum kendimi... eşim bana çok yakın yatıyor bi de arada kafama kolunu falan geçiriyor havada yakaladığım falan olmuştur kaç kere (uykum fena hafif) herhalde gayriihtiyari eşim çarpar korkusuyla karnıma siper alıyorum elimi uyurken

gece de 3:15te eşim dürttü sandım uyandım yarım yamalak, bakıyorum bişe yapmıo sonra ben bakarken tekrar dürttü gibi hissettim sonra kendime geldikçe algıladım ki elim karnımdaymış bebek vurdukça ben eşim dürtüyo sanıp uyanmışım :)
ilk defa bebek tarafından uyandırılmış oldum ben de kendim kaşınmış olsaqm da:)

Ayni seyleri yasiyormusuz :KK3: bende gece uyurken hep tetikteyim esim saolsun cok rahat hareker eder ve dirsegiyle ani hareketleri hep oluyo, hatta yeni evlendigimizde bir kere sirti kasinmis kolunu arkaya ani atmis dirsegi gozumun kenarina vurmustu tabi ben isyanlarda Allahtan morluk olmamisti diyodum sen caktirmadan beni dovuyomusun:KK42: simdide surekli karnimi kollar oldum :D

walla canım bana sorarsan geç ama herkesin kendi fikri tabii ki...
ben şubat olmadan herşey bitmiş olsun son ayımı kafam rahat bi şekilde geçirmek istiyorum...
ayrıca şubat sonu gibi annem ben gelirim heryeri siler süpürürüm tekrar diyo o yüzden ben ocakta halledicem temizlik işlerini
Ben evi hiç bırakmadım zaten hep temiz annemde şubat 20 de gelcek ama o gelmeden halletmek istiyorum dedem çok hasta ve ona bakıyor annemler bende kıyamıyorum bişey yapmasın istiyorum :( Ama ocakta dip temizlik yaptırıp şubatta da tekrar kadın alsam daha iyi

Ben evi hiç bırakmadım zaten hep temiz annemde şubat 20 de gelcek ama o gelmeden halletmek istiyorum dedem çok hasta ve ona bakıyor annemler bende kıyamıyorum bişey yapmasın istiyorum :KK43: Ama ocakta dip temizlik yaptırıp şubatta da tekrar kadın alsam daha iyi
bende öyle yapıcam işte kuzum ocağın ortasında bi kadın ayarlıcam duvar silinecek, camlar, perdeler falan yıkanacak, halılar yıkanacak, şubatın sonuna doğru da annem temizliğe gelip dip köşe yeniden temizlerse tamamdır

Muhabbete dahil olamıyorum fena sardım örgü işine..
Zaten az olan enerjimi ona harcıyorum pek takılamıyorum burda :)

Muhabbete dahil olamıyorum fena sardım örgü işine..
Zaten az olan enerjimi ona harcıyorum pek takılamıyorum burda :)
ne örüyosun yine Meltem.... bende oğluşuma cepken başladım yelek yani ön taraflarını bitirdim arkasına başladım bile haftasonu küçükte olunca hemen bitiveriyor... akşama resmini çekip yüklerim inşallah

Kızlar sonucumu aldım.300 sınırmış benim peotein 324 çıkmış.doktor sınırda dedi ve daha sık kontrole gidicekmşlim.tansiyonum yükselicekmiş ve ilacı kullanmaya devam edicekmişim.üzüldüm açıkçası.tek isteğim bebeklerimi sağlıkla ve zamanında dünyaya getirmekti inşallah başarırım.sık sık tansiyonunuza bakın ihmal etmeyin..

ne örüyosun yine Meltem.... bende oğluşuma cepken başladım yelek yani ön taraflarını bitirdim arkasına başladım bile haftasonu küçükte olunca hemen bitiveriyor... akşama resmini çekip yüklerim inşallah

canım battaniye koyacaktın ya kaçırdım mı yoksa yüklemedin mi:KK64:

Kızlar sonucumu aldım.300 sınırmış benim peotein 324 çıkmış.doktor sınırda dedi ve daha sık kontrole gidicekmşlim.tansiyonum yükselicekmiş ve ilacı kullanmaya devam edicekmişim.üzüldüm açıkçası.tek isteğim bebeklerimi sağlıkla ve zamanında dünyaya getirmekti inşallah başarırım.sık sık tansiyonunuza bakın ihmal etmeyin..
geçmiş olsun canım hayırlısıyla birşeycikler çıkmaz inşallah

Eki Görüntüle 1354815 Bunlar cicilerimiz teyzeleri pek bi eksiğimiz yok gibi.
Eki Görüntüle 1354818 Yelekler,battaniyeler(2 penye,1 polar,1 tane peluş var,örmeleri kv yapıyor daha) coraplar,aksesuarlar,agiz mendilleri (ananemiz daha yapıyor),Citcitli badiler (bunları abartmisim baya neredeyse 15tane var )
Eki Görüntüle 1354822 Hastane cikislari aziz bebe 69tl ,bebidofu haftasonu 35tlye aldık. Digeride 5'li butikbebeden.
Eki Görüntüle 1354824 Babamizin Ankara H&M alışverişinden
Eki Görüntüle 1354825 3'lu takimlar
Eki Görüntüle 1354826 Tulumlarimiz
Eki Görüntüle 1354830 Patikli patiksiz altlar ve banyo havlusu(bornoz da var onu yaşından sonra kullanir artik)
Eki Görüntüle 1354837 bunlarda daha kızım minicikken cinsiyetini bile belli değilken benim tamamen hislerime güvenerek aldıklarım 3 tişört 1 elbise bi tulum ve ayakkabı yaza giyecek inşallah.:KK36::KK36::KK36::KK36:

Yavrum hepsi birbirinden güzel ya :)
Hayırlısıyla saglıklı saglıklı giymeyi nasip etsin bebeğine :)

Haftaya iyi başlamadık sonraıs güzel gelir inşallah
Çok geçmiş oslun
Benimde kan yerlerdeymiş te haberimiz yokmuş
Sabah kadın doğumcuya gidicem

Back
X