2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne örüyosun yine Meltem.... bende oğluşuma cepken başladım yelek yani ön taraflarını bitirdim arkasına başladım bile haftasonu küçükte olunca hemen bitiveriyor... akşama resmini çekip yüklerim inşallah

Şuan çizme-patik canım. ben de gecen gun yelek yaptım 2 gun sürdü. aynen küçük olunca çabuk bitiyor.

Merakla bekliyoruz at bakalım :)

Kızlar sonucumu aldım.300 sınırmış benim peotein 324 çıkmış.doktor sınırda dedi ve daha sık kontrole gidicekmşlim.tansiyonum yükselicekmiş ve ilacı kullanmaya devam edicekmişim.üzüldüm açıkçası.tek isteğim bebeklerimi sağlıkla ve zamanında dünyaya getirmekti inşallah başarırım.sık sık tansiyonunuza bakın ihmal etmeyin..

çok geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı olmadan kucağına alırsın kuzucukları...

aynı dert bende de var.. sonra da akşama kadar işyerinde pc başında uyukluyorum resmen

bende öyle esne esne akşam olmuyo:)
bende aynı şekilde gece 4-5 gibi bir uyanıyorum sonra yat yatabilirsen bir daha... sonra kalk işe gel şubat ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum resmen şafak sayar oldum :KK43:
kaç haftalıksın canım sen?

Kızlar sonucumu aldım.300 sınırmış benim peotein 324 çıkmış.doktor sınırda dedi ve daha sık kontrole gidicekmşlim.tansiyonum yükselicekmiş ve ilacı kullanmaya devam edicekmişim.üzüldüm açıkçası.tek isteğim bebeklerimi sağlıkla ve zamanında dünyaya getirmekti inşallah başarırım.sık sık tansiyonunuza bakın ihmal etmeyin..

Ben de seni merak ediyodum..
Ne dedi doktor yediğine falan dikkat et mi dedi ?

Rabbim seni de bebeklerini de korusun..

Yavrum hepsi birbirinden güzel ya :)
Hayırlısıyla saglıklı saglıklı giymeyi nasip etsin bebeğine :)
amin tatlım inşallah hepimizinkine nasip etsin :KK68:
bu arada bende 1 kilo vermişim bu dönemde normal mi acaba
cuma kontrolüm var o zamana kadar böyle kalmalıyım geçen kontrolde 4 kilo birden alınca doktor baya kızmıştı:63::63:

Şuan çizme-patik canım. ben de gecen gun yelek yaptım 2 gun sürdü. aynen küçük olunca çabuk bitiyor.

Merakla bekliyoruz at bakalım :)
ya bende oğluşuma converse örmek istiyorum ama alt kısmını beceremedim bi türlü söyle biri anlatsa ben örsem süper olucak ya

Canım benim inşallah herşey gönlüne göre olur çok geçmiş olsun çok dikkat et

amin tatlım inşallah hepimizinkine nasip etsin :KK68:
bu arada bende 1 kilo vermişim bu dönemde normal mi acaba
cuma kontrolüm var o zamana kadar böyle kalmalıyım geçen kontrolde 4 kilo birden alınca doktor baya kızmıştı:63::63:

Beni doktor değil de hemşire azarlamıştı:KK53:
O gün bugündür bogazımdan gecmıyo zararlı seyler :P

geçmiş olsun inşallah alıcaz canım sağlıklı bir şekilde.

çook geçmiş olsun inş. sağlıkla zamanında alırsın bebişlerini kucağına ...

Cok gecmis olsun canim insallah zamaninda kavusurdun yavrularina

Ben de seni merak ediyodum..
Ne dedi doktor yediğine falan dikkat et mi dedi ?

Rabbim seni de bebeklerini de korusun..
Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında:((sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...

Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında:KK43:(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...
kuzum içini ferah tut... herşey güzel olucak unutma... karamsarlık, kötü düşünceler yok

Back
X