2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakaryaya gezmeye mi gidiyorsun ? Gezmeye gidince benim şikayetler bitiyor seviyorum gezmeyi :KK49:

Sabah gidip aksam döndük. Kuzenime gittik cümbür cemaat :)
Ama malesef kızım hiç durması. Taa ki dün akşam 9 a kadar. 9 da uyudum da hissetmedim. Çok canımı yakıyo.. öyle böyle değil. Hatta sakaryada doktor aradık, 2 yere gittik bulamadık. Bugün de sert tekmeler atıyo ama dünki kadar değil.

Ama malesef kızım hiç durması. Taa ki dün akşam 9 a kadar. 9 da uyudum da hissetmedim. Çok canımı yakıyo.. öyle böyle değil. Hatta sakaryada doktor aradık, 2 yere gittik bulamadık. Bugün de sert tekmeler atıyo ama dünki kadar değil.
Herkes bebek hareketlerinde şikayetçi kimi az kimi çok diye nolacak bu halimiz :)

biz bebek arabasını wollex marka aldık.tavsiye ederiz... 3 şekilde kullanılabiliyor.puset te oluyor

Eklentiler

• 2173529.webp
    2173529.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 83
Saçma sapan besleniyorum ben bi de ondna oluyo
Yeşillik yemek lazımmış mesela, bu akşam koca bi salata yapayım uzun zamandır yemiyorum dayıyorum hamur işini

iki gecedir ben de gece uyandığımda elim karnımda buluyorum kendimi... eşim bana çok yakın yatıyor bi de arada kafama kolunu falan geçiriyor havada yakaladığım falan olmuştur kaç kere (uykum fena hafif) herhalde gayriihtiyari eşim çarpar korkusuyla karnıma siper alıyorum elimi uyurken

gece de 3:15te eşim dürttü sandım uyandım yarım yamalak, bakıyorum bişe yapmıo sonra ben bakarken tekrar dürttü gibi hissettim sonra kendime geldikçe algıladım ki elim karnımdaymış bebek vurdukça ben eşim dürtüyo sanıp uyanmışım :)
ilk defa bebek tarafından uyandırılmış oldum ben de kendim kaşınmış olsaqm da:)

Yeşillik yemek lazımmış mesela, bu akşam koca bi salata yapayım uzun zamandır yemiyorum dayıyorum hamur işini

göbek salata da pek faydalı değilmiş kıvırcık yemek laızm da yıkamaya çok üşeniyorum çürüyo gidiyo evde

Herkes bebek hareketlerinde şikayetçi kimi az kimi çok diye nolacak bu halimiz :)

eşimin lafı: "şu hamilelik sürecinde anladım ki bebek az hareket etse sorun çok hareket etse sorun"

ben tüm gün oynayınca da hiç dinlenmiyo normal mi diye dert ediniyodum
az edince zaten malum...:)

göbek salata da pek faydalı değilmiş kıvırcık yemek laızm da yıkamaya çok üşeniyorum çürüyo gidiyo evde

Ben ilk zamanlar sadece kıvırcıkla salata yapıyodum bol limonlu
Her akşam yiyesim geliyodu belki o yüzden 9,9 dur ne bilim
Ama eşim sevmiyo diye ona da ara verdim
Bilmeden yararlı yediğim tek şeyi de bırkamışım belki de
Yine başlıyım

sebze de ye canım pırasa,, ıspanak,, karnı bahar kış sebzelerinden ama yanına pilav yeme ;) benim koca evde diye yapıyor vallahi sırayla hepsini :) tavuk ye aynı şekilde kırmızı et ye bak bunlar bile iyi gelicek ;)

Herkesi istemeden paniklettim galiba ama
Bizde kansızlık genetik
Ve ilk zaman bile 9,9 daydı
Uzun zaman da ölçmediler, bende merak edip yaptırdım 7,6 çıktı maalesef
Hepimizin böyle olacak diye bişey yokta arada kontrol etmekte fayda var doktorlar saldım çayıra çalışıyo bazen
Aile hekimi kansızlık var diye beni araması gerekirken 3 gün olmuş gidemedim bari telde soryaım dedim hangi değeri soruyosunuz diyo, senin gözün görmüyo mu kansızlığı diceksin o olucak

Aynı dertten muzdaribim. 3 aydır kansızlıkla mücadele ediyoruz. Günde 3 kere ilaç kullanmama rağmen 3 ayda yükselme olmadı kanımda. Şuan değerim 9. Eğer bu ay da yükselmezse kan takviyesine başlancak. Ben de kan iğnesi istemiyorum. Zaten b12 iğnesi vuruluyorum.
Serumla takviye daha mantıklı geldi bana.
İnş yükselir de gerek kalmaz diyorum. senin doğumun bizden erken olcak. Acilen önlem alman lazım.

Bu arada sabah eğitimdeydim ancak gelebildim herkese hayırlı haftalar:anneadayı:
cici alanlar oda düzenler herkes güle güle kullansın:KK49:
hasta olanlara sıkıntısı olanlara Allah yardım etsin
bu arada benim için çok yorucu bi hafta sonuydu eksik tamamlamak için gezdik durduk iki gün.cuma akşamı yaptığım ev temizliğimi iki gün hiç bişeye bakmadım yemek dışında:oops: neyseki bi çok eksiğimizi tamamladık bebişin cicileri benim pijama takımları falan eksiğimiz kalmadı en büyük eksiğimiz şuan beşiğimiz onuda karar verdik gibi bakalım.
bu arada dün gezerken iç çamaşırım ıslandı su gelmiş 4-5 damla kadar doktoru da aramadım umarım bişey yoktur.birde dün geceden beri sağ göğüs ucum sızım sızım sızlıyor:KK43:
Aldıklarını güle güle kullanın bebişin ve sen ama bir doktoru arasaydın keşke

GULE GULE GIYSINN CNMM

çok güzeller canım güle güle kullansın kuzucuk:)

çooookk güzellerr bence de eksiği yok gibi
güle gül giysin minnak:)

kokooooşşş:) ponponlu ve incili taçlı bereler falan çok tatlıı güle güle kullansınn:)

çooook güzeler sağlıkla gülerek huzur içinde giyinsin bebişin :)
hepinize teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun :KK36::KK36::KK36:

Ben ilk zamanlar sadece kıvırcıkla salata yapıyodum bol limonlu
Her akşam yiyesim geliyodu belki o yüzden 9,9 dur ne bilim
Ama eşim sevmiyo diye ona da ara verdim
Bilmeden yararlı yediğim tek şeyi de bırkamışım belki de
Yine başlıyım

eşimi hiç sallamıyorum ben artık

hiç sebze yemiyor, ben ona ya et ya hamur işi tarzı faydasız bişeler yapıorum 2 gün onu yiyo
kendime sebze yemekleri yapıyorum onları yiyorum içine de kıyma atınca protein de öle gelio

Back
X