- 29 Ekim 2011
- 1.357
- 1.145
- 198
Saol canım yeni bitti işim ev tertemiz ama ben bitik durumdayım yardımcı olayını tutturamadım maalesef bir gelen 1-2 geliyo sonra yok oluyorKolay gelsin cn çok yüklenip yorma kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım yeni bitti işim ev tertemiz ama ben bitik durumdayım yardımcı olayını tutturamadım maalesef bir gelen 1-2 geliyo sonra yok oluyorKolay gelsin cn çok yüklenip yorma kendini
Benim şekerim o kadar yüksek değildi zaten sadece hamurişi ve tatlı yemeyi kestim. arada çikolata bisküvi falan yedim
Ama 1,5 kilo vermişim..
Sakaryaya gezmeye mi gidiyorsun ? Gezmeye gidince benim şikayetler bitiyor seviyorum gezmeyi![]()
çook cici olmuş annesi.güle güle sağlıkla,uyusun,oynasın,büyüsün odasında...
Herkes bebek hareketlerinde şikayetçi kimi az kimi çok diye nolacak bu halimiz :)Sabah gidip aksam döndük. Kuzenime gittik cümbür cemaat :)
Ama malesef kızım hiç durması. Taa ki dün akşam 9 a kadar. 9 da uyudum da hissetmedim. Çok canımı yakıyo.. öyle böyle değil. Hatta sakaryada doktor aradık, 2 yere gittik bulamadık. Bugün de sert tekmeler atıyo ama dünki kadar değil.
bende aynen sağlık ocağına gidicem..
Sabah gidip aksam döndük. Kuzenime gittik cümbür cemaat :)
Ama malesef kızım hiç durması. Taa ki dün akşam 9 a kadar. 9 da uyudum da hissetmedim. Çok canımı yakıyo.. öyle böyle değil. Hatta sakaryada doktor aradık, 2 yere gittik bulamadık. Bugün de sert tekmeler atıyo ama dünki kadar değil.
Saçma sapan besleniyorum ben bi de ondna oluyo
Yeşillik yemek lazımmış mesela, bu akşam koca bi salata yapayım uzun zamandır yemiyorum dayıyorum hamur işini
sağlık ocağı yapıyor muu bende hiç hastaneye gitmeyeyim o zaman çatlak bir hemşirem var orda ona vereyim bari kanımı :)
Herkes bebek hareketlerinde şikayetçi kimi az kimi çok diye nolacak bu halimiz :)
göbek salata da pek faydalı değilmiş kıvırcık yemek laızm da yıkamaya çok üşeniyorum çürüyo gidiyo evde
Saçma sapan besleniyorum ben bi de ondna oluyo
Yeşillik yemek lazımmış mesela, bu akşam koca bi salata yapayım uzun zamandır yemiyorum dayıyorum hamur işini
Herkesi istemeden paniklettim galiba ama
Bizde kansızlık genetik
Ve ilk zaman bile 9,9 daydı
Uzun zaman da ölçmediler, bende merak edip yaptırdım 7,6 çıktı maalesef
Hepimizin böyle olacak diye bişey yokta arada kontrol etmekte fayda var doktorlar saldım çayıra çalışıyo bazen
Aile hekimi kansızlık var diye beni araması gerekirken 3 gün olmuş gidemedim bari telde soryaım dedim hangi değeri soruyosunuz diyo, senin gözün görmüyo mu kansızlığı diceksin o olucak
Aldıklarını güle güle kullanın bebişin ve sen ama bir doktoru arasaydın keşkeBu arada sabah eğitimdeydim ancak gelebildim herkese hayırlı haftalar
cici alanlar oda düzenler herkes güle güle kullansın
hasta olanlara sıkıntısı olanlara Allah yardım etsin
bu arada benim için çok yorucu bi hafta sonuydu eksik tamamlamak için gezdik durduk iki gün.cuma akşamı yaptığım ev temizliğimi iki gün hiç bişeye bakmadım yemek dışındaneyseki bi çok eksiğimizi tamamladık bebişin cicileri benim pijama takımları falan eksiğimiz kalmadı en büyük eksiğimiz şuan beşiğimiz onuda karar verdik gibi bakalım.
bu arada dün gezerken iç çamaşırım ıslandı su gelmiş 4-5 damla kadar doktoru da aramadım umarım bişey yoktur.birde dün geceden beri sağ göğüs ucum sızım sızım sızlıyor![]()
GULE GULE GIYSINN CNMM
çok güzeller canım güle güle kullansın kuzucuk:)
çooookk güzellerr bence de eksiği yok gibi
güle gül giysin minnak:)
kokooooşşş:) ponponlu ve incili taçlı bereler falan çok tatlıı güle güle kullansınn:)
hepinize teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsunçooook güzeler sağlıkla gülerek huzur içinde giyinsin bebişin :)
Ben ilk zamanlar sadece kıvırcıkla salata yapıyodum bol limonlu
Her akşam yiyesim geliyodu belki o yüzden 9,9 dur ne bilim
Ama eşim sevmiyo diye ona da ara verdim
Bilmeden yararlı yediğim tek şeyi de bırkamışım belki de
Yine başlıyım