2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonra ıcıne sampuanlarını kozmetık esyalarını koyarsın bende boyle bır sey dusunuyorum sonrasında ygını sampuanı vs koyarım dıe

ahhaa hiç aklıma gelmemişti öle bişey yapmak, doğru söylüyosun...

ben bübchenin pişik kremiyle bi de unibaby falan bişeyin şampuanını alıcam....
diğerleri kulanılmıyormuş sanırım...
illa da al dediğiniz başka bişey var mı o setlerden?

Ben şimdilik süt sagma pompası almayı düşünmüyorum belki ihtiyaç olmayacak eger lazım olursa modeli eşime gösteririm netten gider alır 10 dkkada.lazım olursada elektrikli alırım daha kolay oluyor
ben de çalışmaya başlayınca lazım olur diye,işe başlayınca alacaktım ama dün yeni doğum yapmış olan arkadaşıma gittim,geçen gece ateşlenmiş ve sütü gelmemiş,doktorunu aramış.doktor da manuel süt sağma pompası al çektir sonra da ılık duş al rahatlarsın demiş.gecenin yarısı alıp bu işlemleri yapınca sütü gelmeye başlamış.demek ki her an lazım olur diye ben de bir an önce almayı planlıyorum.elektrikli almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım da hastane tipi süt sağma makinelerinin kiralandığını söyledi.bebeğin annesinden çektiği gibi çektiğini ve uzun yıllar süt emzirdiğini belirtti siz de bir araştırın isterseniz.

KAN DEĞERİ KONUSUNDA İYİM O ZAMAN BEN YA.. BENDE BENİM KANIM BAYA AZALDI DİYE PANİKLEMİŞTİM... AMA HAMİLE OLMADAN DEĞERİM 14,3 DÜ ŞİMDİ 11,6 OLMUŞ BAYA DÜŞMÜŞ DEMİŞTİM.. DOĞUMA KADAR DAHA NE KADAR DÜŞER BİLMİYORUM... ŞEKER DEDİLER BANA ONDAN ÖYLE KURU ÜZÜM VS GİBİ ŞEYLERDE YİYEMİYORUM TATLI OLARAK .. ( GERÇİ ŞEKER - TATLI İLE ARAM YOK BENİM )

Hacışerif diye bi site görmüştüm organik ürünlerden çikolata yapılıyomuş yorumlarda olumluydu fiyatı da düşük

500gr'ı 53.61 tl diyor onda da o baktığım dışı jelatinli çikolatalara....
daha ucuzunu bulmak laızm, eve gelenlere falan da dağıtırım çünkü sonra

KAN DEĞERİ KONUSUNDA İYİM O ZAMAN BEN YA.. BENDE BENİM KANIM BAYA AZALDI DİYE PANİKLEMİŞTİM... AMA HAMİLE OLMADAN DEĞERİM 14,3 DÜ ŞİMDİ 11,6 OLMUŞ BAYA DÜŞMÜŞ DEMİŞTİM.. DOĞUMA KADAR DAHA NE KADAR DÜŞER BİLMİYORUM... ŞEKER DEDİLER BANA ONDAN ÖYLE KURU ÜZÜM VS GİBİ ŞEYLERDE YİYEMİYORUM TATLI OLARAK .. ( GERÇİ ŞEKER - TATLI İLE ARAM YOK BENİM )

10 dan yukarısı normal değer

500gr'ı 53.61 tl diyor onda da o baktığım dışı jelatinli çikolatalara....
daha ucuzunu bulmak laızm, eve gelenlere falan da dağıtırım çünkü sonra

Link atamıyorum geçen tıklayan herkeste çikolata reklamı dönmüştü canlaır çekmişti de :KK53:
Ben adet olarak bakmıştım, 48 adetlik 38 TL filan normal geldi
48 den fazla gelmez hastaneye ama eve bilemiyorum +1 paket daha alınabilir o zaman

bir hafta süren ishal gibi durumlarda bebeğin karın çevresi küçülebiliyor, ama onda gerekli besinleri alamıyorsun

sen hayatından gereksiz olan hamurişini çikolatayı çıakrdıysan da yumurtanı sütünü etini sebzeni tüjketiyorsan sorun yoktur bence, hatta daha sağlıklı olursunuz ikiniz de...

iştahsızlık mı var hiçbişe yiyemio musun yoksa dengeli mi besleniyorsun o öenmli

Yediklerime dikkat ediyorum artık.. Sağlıksız ve gereksiz şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum..

ahhaa hiç aklıma gelmemişti öle bişey yapmak, doğru söylüyosun...

ben bübchenin pişik kremiyle bi de unibaby falan bişeyin şampuanını alıcam....
diğerleri kulanılmıyormuş sanırım...
illa da al dediğiniz başka bişey var mı o setlerden?
bana unı baby ın yenıdogan ıslak mendılını onerdıler ıslak pamukmus 3 lü paketini aldım h sonu
sebamed ın sampuanı sabunu ve kremını soyledıler
ayrıca bebe yagı ıcınde saf zeytın yagı veya johansnn bebe yagını kullan dedıler
saf zeytın yagı daha ıyıymıs
pisik kremide bepantoll
bez prıma premıum care 1 numara

kızlar haftasonu kızımın battaniyesini bitirdim:Dyani bitmişti de altına pazen kenarına dantelini diktim nasıl olmuş bakın bakalım:)

Eklentiler

• f1.webp
    f1.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 84
  • f2.webp
    f2.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 89
  • f3.webp
    f3.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 100
Bn de hamilelgn 4. Ayinda yaptrmstim en son. Kanim 12.8 di. Dr ii kanin demsti ama suan ne durumdaym hic bi fikrm yok.

Herkesi istemeden paniklettim galiba ama
Bizde kansızlık genetik
Ve ilk zaman bile 9,9 daydı
Uzun zaman da ölçmediler, bende merak edip yaptırdım 7,6 çıktı maalesef
Hepimizin böyle olacak diye bişey yokta arada kontrol etmekte fayda var doktorlar saldım çayıra çalışıyo bazen
Aile hekimi kansızlık var diye beni araması gerekirken 3 gün olmuş gidemedim bari telde soryaım dedim hangi değeri soruyosunuz diyo, senin gözün görmüyo mu kansızlığı diceksin o olucak

Doğumda kan önemli, o yüzden yaklaşınca bi baktırmak istedim
İğne de olsa önlemi var madem onu uygulattırırım napim

Back
X