2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

TSH ilaçla düzeldi benim 6,12 ydi yüksekti yani
Normali 4,50 ama gebelikte 2,50 olmalıymış
İlaca başlaıdm fayda etti şükür ama
Kansızlık daha da düşüşe gçemiş
Yaırn bakalım ne dicekler, şurup niye vermedilerse gyno ferro sanol yetersiz kaldı

çek sıkma canını bak ilaçla iğneyle düzeliyormuş
yarın güzel haberlerle dönersin inşallah

14198512167431268052582.webp bende kızıma dayanamayip bunu aldım aciliyeti yoktu ama :)

benim de 7 lere hatta 6 lara düşmüştü 3 kere kan aldım,en sağlıklısı da o bence,pekmezle fln mümkün değil yükselmiyor,üstelik kansızlık kalp çarpıntısı da yapar,dikkat et,yarın haber ver aklım sende:)

İğneyle mi aldın ? bi kere bıçak saplandı sanki kalbime dmeiştim...

çek sıkma canını bak ilaçla iğneyle düzeliyormuş
yarın güzel haberlerle dönersin inşallah

Amin inş. demet sağ ol

bende normalde kansızlık vardı kırmızı kan ıgnelerınden vermıslerdı acaba sana da mı oyle ıgnelerden verıcekler b12 de eksıkmıydı sende canım

Zor muydu ?
Yok en başından beri TSH ve kansızlık var
TSH düzeldi de kansızlık daha da arttı maalesef

bu mide yanması öldürecek beni bugün sanırım
doktorumu aradım talcid içebilirsin dedi
ama ilacım evde..

Hem yediğime içtiğime dikkat etmme gerkeicek sanırım hemde iğne vericekler
Ben dengesiz besleniyorum çok hamurlu tüketiyorum
Sanırım artık yeşillik, C vitamini ve folik içeren şeyler yemem lazım, son günler ama zarraın neresindne dönsem kar

Dün bi de kuzenimin sözü vardı
Aile arası evde oldu da samimiyiz tabi bende gittim
Oh her çeşitten yedim, 2 porsiyon
Sonra da gece uyumak bilmedim
Bi de o eski halimden eser yok siyah miyah bişiler giydim gittim

Günaydııın hamişleeerrr.Nasilsiniz görüşmeyeli????Biliyorum kaçırdım bi sürü güzel sohbeti ve tüyolariHoppa Izmirden döndüm çok şükür misafirlerimizi de evlerine uğurladık fakat soğuk ve aşırı yorgunluk beni feci hasta etti.Bi insanın hem burnu tıkanıp hep akar mı üstüne bide feci bi öksürük içim sökülüyor.:KK1::KK1: :KK1:Doğal yollardan nasıl iyilesilir???? Önerilere açığım:KK51::KK51::KK51::KK15:
bende 10 gündür aynı durumdayım canım:KK43: doktoruma gitti bugün. ada çayından gargara yap maske kullan dedi. bitki çaylarını önermedi. bol bol c vitamini al ve dinlen dedi.

Zor muydu ?
Yok en başından beri TSH ve kansızlık var
TSH düzeldi de kansızlık daha da arttı maalesef
değildi ama hamılelık zamanımda bu hapları gunde ıkı defaya cıkardılar ben hem kansızdım hem b12 eksıktı ıgneyı oyle vermıslerdı hamıle degıldım ama renklı dopplerı yaparken doktora sordum neden herkes gunde bıtane ben ıkıtane ıcıyorum dedı. kanın eksıktır dedı bıdahakı testlerdede hıc bı dr kanın dusuk demedı senın de ılacını arttırabılırler belkı ıgne surup vermeden

Back
X