2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar
Benim masam daha düzelmediğinden pc yi kurmaıdm
Bi arkadaşın odasından bağlandım
Hiç bişeye bakamadım alıntılardan

Telefonla sonucumu öğrendim 7,6 kan, çok düşük yani
Aile hekiminden telefon ile öğrendim
1 tane kullandığın gyno ferro snaolu 3 e çıkar ve bi kaıdn doğumcuya görün dedi
Moralim bozuk
Canım bozma morelini kendi doktorun veya iyi bi kadın doğumcu güzel bi ilaç verir toparlanırsın inşallah sabahları aç karnına biraz sulandırılmış hakiki pekmez iç ihmak etme yedine içtiğinede dikkat et Allahın izniyle bişeycil olmaz yükselir değerlerin

Günaydın kızlar,
Kullandığım tansiyon ilacı aşırı sersemlik yapıyo,okumak bile çok zor sayfaları.dünden beri idrar topladım.2,5 litrelik kap vermişlerdi hastaneden,hayatta yetnez demiştim nitekim yetmedi.5 kilo topladım çünkü:)sürekli wc deyim derken nekadar doğruymuş düşünün.akşam çıkacakmış sonuç.dua edin benim için inşallah sıkıntı çıkmazz:KK43:(
canım dualarımız seninle inşallah bişey çıkmayacak üzme kendini bak oğluşlarında üzülüyodur seninle

Günaydın kızlar,
Kullandığım tansiyon ilacı aşırı sersemlik yapıyo,okumak bile çok zor sayfaları.dünden beri idrar topladım.2,5 litrelik kap vermişlerdi hastaneden,hayatta yetnez demiştim nitekim yetmedi.5 kilo topladım çünkü:)sürekli wc deyim derken nekadar doğruymuş düşünün.akşam çıkacakmış sonuç.dua edin benim için inşallah sıkıntı çıkmazz:KK43:(
İNŞALLAH CANIM..

Bu arada sabah eğitimdeydim ancak gelebildim herkese hayırlı haftalar:anneadayı:
cici alanlar oda düzenler herkes güle güle kullansın:KK49:
hasta olanlara sıkıntısı olanlara Allah yardım etsin
bu arada benim için çok yorucu bi hafta sonuydu eksik tamamlamak için gezdik durduk iki gün.cuma akşamı yaptığım ev temizliğimi iki gün hiç bişeye bakmadım yemek dışında:oops: neyseki bi çok eksiğimizi tamamladık bebişin cicileri benim pijama takımları falan eksiğimiz kalmadı en büyük eksiğimiz şuan beşiğimiz onuda karar verdik gibi bakalım.
bu arada dün gezerken iç çamaşırım ıslandı su gelmiş 4-5 damla kadar doktoru da aramadım umarım bişey yoktur.birde dün geceden beri sağ göğüs ucum sızım sızım sızlıyor:KK43:

Ilk defa duyduğum şeyler toz zencefil var onu ve soğan kürünü bende yapayım o zaman.Çok Sağol canım.
benım kızımda sınızut var o yüzden oksuruk sıkıntımız cok sık oluyor oksuruk şurupları da zararlı dıye ıbrahım saracogluna sormuştum soğan ı o tavsıye ettı cok sukur de ıse yaradı :)

hangı kan tahlıllerını yaptırdınız ben dr gıtmeden sağlık ocağında herseyı yaptırıp gıdeyım dedım de neler yaptırmam lazım acaba?

Canim ac karnina gidiyosun genel gebelik tahlillerini yaptiricam dersen hepsini yapiyolar kan sayimi, seker, kolesterol gibi birde idrar tahlili yapiyolar

guanydın canım kanın dusuk olması kotu bırseymı, bende de normalde kansızlık vardı ılk zamanlar senın kullandıgın hapı 1 kere kullanıyordum o bıtınce baska bır ılac verdıler bunu gunde ıkı defa kullanıyorum yaklasık 12-13. haftalardan berı boyle

geçmiş olsun çek
hemen bozma moralini bilmiyorum kanın düşük çıkması kötü bişeymi ama
kötü düşünme doktorun ne diyecek bakalım
güzel haberlerle gelirsin inşallah..

canım moralini bozma illaki bi ilaç takviyesiyle düzelir değerlerin...
ben bu ferro sanolu nerdeyse 1 aydır hiç içmiyorum doktorum ister iç ister içme sen bilirsin dedi bana bende kestim
acaba içmeye devam mı etmek gerekiyor ki

hiç moralini bozma çek Allah dermansız dert vermesin, siyah üzüm pekmez gibi kan yapıcı şeyleri tüket bak nasıl yükseliyor değerlerin:)

Günaydın çekirgecim sana neden şurup şeklinde olandan vermiyorlar ki onlar daha etkili benim de son tahlillerimde birden düştü hemen vitamin+şuruba döndük. Kendi doktoruna git mutlaka ihmal etme son ayın artık kan çok önemli.

çok geçmiş olsun benimde kan değerlerim çok düşüktü hamilelik öncesi küçük şişelerdeki şuruplardan içmiştim ,, şu an bende ferro snaolu kullanıyorum şu an ,, ama kuru üzüm ve pekmezinde çok faydasını gördüm... hiç moralini bozma bakalım doktorun ne söylicek...

Canım bozma morelini kendi doktorun veya iyi bi kadın doğumcu güzel bi ilaç verir toparlanırsın inşallah sabahları aç karnına biraz sulandırılmış hakiki pekmez iç ihmak etme yedine içtiğinede dikkat et Allahın izniyle bişeycil olmaz yükselir değerlerin

canım dualarımız seninle inşallah bişey çıkmayacak üzme kendini bak oğluşlarında üzülüyodur seninle

Kızlar hepinize çok teşekkür edeirm
Evet kansızlık kötü bişey gebelikte daha riskli, bebeği de etkiliyor ve sezeryanda da önemli
Bi de son zamanlarım diye panikledim, süre daraldı bu kadar kısa sürede değerim ne kadar artabilir ki ?
Aile hekimi kaıdn doğumcuna sor iğne ya da şurupla artırırlar belki dedi ?

Pıtırcık senin değerin normal aralıktadır ondan ister iç ister içme demişlerdir

Günaydın kızlar,
INSALLAH bir sorun çıkmaz canim

Evet kansızlık kötü bişey gebelikte daha riskli, bebeği de etkiliyor ve sezeryanda da önemli
Bi de son zamanlarım diye panikledim, süre daraldı bu kadar kısa sürede değerim ne kadar artabilir ki ?

Benimde normaldir değerlerim sadece 2 hafta kan ilacı icmedim.10.6 ya düşmüş hub

Çek geçmiş olsun artırılarak doğuma kadar merak etme.bendr akşam eve giderken siyah üzüm kurusu ve pekmez alicam

Günaydın kızlar,
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Bu arada sabah eğitimdeydim ancak gelebildim herkese hayırlı haftalar:anneadayı:
cici alanlar oda düzenler herkes güle güle kullansın:KK49:
hasta olanlara sıkıntısı olanlara Allah yardım etsin
bu arada benim için çok yorucu bi hafta sonuydu eksik tamamlamak için gezdik durduk iki gün.cuma akşamı yaptığım ev temizliğimi iki gün hiç bişeye bakmadım yemek dışında:oops: neyseki bi çok eksiğimizi tamamladık bebişin cicileri benim pijama takımları falan eksiğimiz kalmadı en büyük eksiğimiz şuan beşiğimiz onuda karar verdik gibi bakalım.
bu arada dün gezerken iç çamaşırım ıslandı su gelmiş 4-5 damla kadar doktoru da aramadım umarım bişey yoktur.birde dün geceden beri sağ göğüs ucum sızım sızım sızlıyor:KK43:
cok yorulunca bendede akıntı oluyor

benımkının kıyafetlerının yarısı annemde o almıstı utuleyıp getırıcek veya yıkıcak getırıcek beraber utulucez. bız oda yapmadık park yatak aldık onu daha acııp kurmadık bıle
Aynen canım bizimkide hepsi ananede dün oglumdan kalanları yikadik annem yenileride carsambaya kadar yikayacak perşembe yılbaşı tatili ya orda utuleyecegiz

kırmızı pancar turşusu yap ye cok iyi geliyor kansızlığa sevmezsende kızmızı pancarı meyve sıkacağında sık havuç yada elmayla falan cok güzel oluyor

Back
X