2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ben çok zorlnaıyorum
Nasıl desem göğüs altlarım yandan bakıyosun kaburgalarım sayılıyo afrikalılar gibi ama ortada koca bi basketbol topu var gibi
Sırtım kopuyo bu yüzden
Omuzda yok bende oldum olası
Bundan mı acaba daha çok zorlanıyorum
Bazen yer kalamdı bebeğe vs. nasıl taşıycam daha 6 hafta diye bile düşünüyorum

Sizlere de böyle oluyo mu
Çekirgee 6 hafta anacım yaaa kıızz zamanda hemen geçiyo walla...

Cekirgee Cekirgee :KK51: çok hoş görünüyorsun canım
@demetriaa yakında eczane varsa ilaç al canım benim iş yerimde gaviskonum var sürekli yanımda evdede var bi tane 5 TL mi ne zaten doktor yazmasada. yoksa duramam bende:KK14:

eczanede yok ki olduğum yer sanayi bölgesi :(
akşamı bekleyeceğim artık
sakız iyi geldi gibi..

Son 2 haftadır daha fenayım ama o yüzden sonralar nasıl olucak diyo insan
Bi bu durumdan kurtulup kızıma kavuşmak istiyorum
Bi de doğumdan ürküyorum
Karışık
beni de bi hal alıyo artık kaldı 10 hafta diyorum ki ne ki 10 hafta zaten 7 hafta çalışıcam oda hemen geçiyo zaten
daha ortada bişi yok temizlik var kıyafeter yıkanacak ütülenecek dolap hazırlanacak
büyük oğlumun okulu ödevleri, evin işleri herşey üstümde of of

Kızlar ben kilo veriyorum ya..
Bebeğim etkilenir mi acaba..

Ultrasonda anlaşılır en iyi
Ama her kilo kaybı bebeği etkilemez, yediğine içtiğine dikkat eidyosan ondan kaynaklıda olabilir

beni de bi hal alıyo artık kaldı 10 hafta diyorum ki ne ki 10 hafta zaten 7 hafta çalışıcam oda hemen geçiyo zaten
daha ortada bişi yok temizlik var kıyafeter yıkanacak ütülenecek dolap hazırlanacak

Ben iyi ki halıları tülleri halletmişim şimdi hiç bişey yapasım yok
Toplu alışveriş diyodum yaptım ama bi türlü yıkayamadım daha

ben halılarımı verıyorum yılbasından sonra bı bayan yardımcıda ocagın 24 nde alıcam insallah kıyafetlerını de bu arada yıkıcam anca kurur ve yerlestırırız

ben halılarımı verıyorum yılbasından sonra bı bayan yardımcıda ocagın 24 nde alıcam insallah kıyafetlerını de bu arada yıkıcam anca kurur ve yerlestırırız
walla bende ocağın 15 inden sonra bi kadın ayarlamayı düşünüyorum aynı zamanda halılarımı yıkamaya vericem eşime kalsa şubatın sonuna doğru verelim halıları 1 haftada gelir diyo.. dedim yazın 1 haftada getiriyorlar kışın nerede kurutacaklar en az 2 hafta sonra getirirler ancak kurur verelim dedim.. tamam dedi bakalım... sonra da bebiş için hazırlıklara başlıcam...
daha kendime hiçbirşey almadım hafta sonları hep birşeyler oluyor biyerlere gidiyoruz alacaklarımı ne zaman alıcam hiç bilmiyorum ya

Kızlar bi de bişey beğendiyseniz hemen almayın araştırın
Ben 120 ye bi perde beğenmiştim, limangoya gelmiş 70 e aldım
50 TL az paramı aynı marka, aynı ürün üstelik
Şimdi de yanısının uyku setine bakıyorum am 219 çok gibi, 190 a düşmüş trendyolda biraz daha beklesem daha uyguna bulur muyum ki

Ama ben çok zorlnaıyorum
Nasıl desem göğüs altlarım yandan bakıyosun kaburgalarım sayılıyo afrikalılar gibi ama ortada koca bi basketbol topu var gibi
Sırtım kopuyo bu yüzden
Omuzda yok bende oldum olası
Bundan mı acaba daha çok zorlanıyorum
Bazen yer kalamdı bebeğe vs. nasıl taşıycam daha 6 hafta diye bile düşünüyorum

Sizlere de böyle oluyo mu

sırt ağrılarım vardı ama geçti çok şükür bende, şimdilik sadece çok ağırlık ve baskı var aşağılara ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum, hani sende kan değerleri çok düşük ya belki o yüzden bu kadar zorlanıyosundur, bakalım dr un ne söyleyecek :KK64:hem az kaldı zaten az daha sabır Allah yardım eder çek, yorulmamaya dikkat et diyecem ama senin yol bile yeter yani yormaya..

sırt ağrılarım vardı ama geçti çok şükür bende, şimdilik sadece çok ağırlık ve baskı var aşağılara ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum, hani sende kan değerleri çok düşük ya belki o yüzden bu kadar zorlanıyosundur, bakalım dr un ne söyleyecek :KK64:hem az kaldı zaten az daha sabır Allah yardım eder çek, yorulmamaya dikkat et diyecem ama senin yol bile yeter yani yormaya..

Yol var 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüş ve illa bişey çıkıyo haftasonu bile
En yakın kuzenim sözlendi ona gittim
Veya fuzuli aile ziyaretine bile çağırıyolar hala, işe gidip geldiğime şükrtemiyolar da
Ha bi de beşik gledi mi geldi mi diye soruyolar, yani yakında beşik görcez de derler
İnsan görmeden çok eşya görmeye gelen bi milleti ben yeni gördüm
Bi kerede mutfak masanızı görcez demişlerdi, güler misin ağlar mısın

kızlar geçen pazartesi gerçekleştirdiğim eminönü çıkartmasında:

1 Disney hastane çıkışı aldım fuşya, puantiyeli... (Havuzlu han 80 tl)

Çubuklu şekerlerdeen aldım 40 tane pembe beyaz, üzerine isim yapıştırıcam:

http://www.sihirliseker.com/wp-content/uploads//helloo.jpg

mevlüt için 3 tanesi 5 liraya havlu aldım dağıtmalık, üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor bebek resmi var (kürkçü han)

Hastane için plastik lohusa şerbeti bardakları, pembe puantiyeli peçeteler, pembe beyaz haribo şeker falan aldım

süsleme için tükl aldım bi de fiyonk sparişi verdim bebeğibn ve benim yatağıma takmak için...

özdilekten nakışlı nevresim takımı beğendim anneannem alıcak (havuzlu han 70 tl)

http://www.n11.com/ozdilek-heart-be...2?cid=604001&gclid=CP2iyq2a68ICFTHMtAod6UcAaQ

3 tanesi 10 liraya terliklerden alıcam hastanede kullan a t yapıcam 3 renk alırım giydiğim geceliğe göre seçerim içinden

http://www.google.com.tr/url?sa=i&r...YqcnAF1n9FEuZzZuNEV5bWMA&ust=1419941199228378

Back
X