- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
sağ göğsüm sızlıyorrrr kızlar göğüs ucum dün geceden beri mahvetti beni nedennn sızlıyor kiiiii[/QUO
süt topluyordur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ göğsüm sızlıyorrrr kızlar göğüs ucum dün geceden beri mahvetti beni nedennn sızlıyor kiiiii[/QUO
süt topluyordur :)
Cekirgee canım geçmiş olsun. Bende kan tahlili yaptırdım daha almadım. Geçen yaptırdığım tahlilde ferritin 6 çıktı. Bakalım şimdi ne haldeyim
Çekirgee 6 hafta anacım yaaa kıızz zamanda hemen geçiyo walla...Ama ben çok zorlnaıyorum
Nasıl desem göğüs altlarım yandan bakıyosun kaburgalarım sayılıyo afrikalılar gibi ama ortada koca bi basketbol topu var gibi
Sırtım kopuyo bu yüzden
Omuzda yok bende oldum olası
Bundan mı acaba daha çok zorlanıyorum
Bazen yer kalamdı bebeğe vs. nasıl taşıycam daha 6 hafta diye bile düşünüyorum
Sizlere de böyle oluyo mu
Çekirgee 6 hafta anacım yaaa kıızz zamanda hemen geçiyo walla...
Cekirgee
çok hoş görünüyorsun canım
@demetriaa yakında eczane varsa ilaç al canım benim iş yerimde gaviskonum var sürekli yanımda evdede var bi tane 5 TL mi ne zaten doktor yazmasada. yoksa duramam bende![]()
hadi ya o zmn işyerinede mutlaka bi tane yedek al daha bir ay buralardayız yanieczanede yok ki olduğum yer sanayi bölgesi
akşamı bekleyeceğim artık
sakız iyi geldi gibi..
hadi ya o zmn işyerinede mutlaka bi tane yedek al daha bir ay buralardayız yani![]()
beni de bi hal alıyo artık kaldı 10 hafta diyorum ki ne ki 10 hafta zaten 7 hafta çalışıcam oda hemen geçiyo zatenSon 2 haftadır daha fenayım ama o yüzden sonralar nasıl olucak diyo insan
Bi bu durumdan kurtulup kızıma kavuşmak istiyorum
Bi de doğumdan ürküyorum
Karışık
Kızlar ben kilo veriyorum ya..
Bebeğim etkilenir mi acaba..
beni de bi hal alıyo artık kaldı 10 hafta diyorum ki ne ki 10 hafta zaten 7 hafta çalışıcam oda hemen geçiyo zaten
daha ortada bişi yok temizlik var kıyafeter yıkanacak ütülenecek dolap hazırlanacak
büyük oğlumun okulu ödevleri, evin işleri herşey üstümde of of
Tesekkrler insgüle güle kullanın canım çok güzel görünüyolar:)
ben halılarımı verıyorum yılbasından sonra bı bayan yardımcıda ocagın 24 nde alıcam insallah kıyafetlerını de bu arada yıkıcam anca kurur ve yerlestırırızbeni de bi hal alıyo artık kaldı 10 hafta diyorum ki ne ki 10 hafta zaten 7 hafta çalışıcam oda hemen geçiyo zaten
daha ortada bişi yok temizlik var kıyafeter yıkanacak ütülenecek dolap hazırlanacak
büyük oğlumun okulu ödevleri, evin işleri herşey üstümde of of
walla bende ocağın 15 inden sonra bi kadın ayarlamayı düşünüyorum aynı zamanda halılarımı yıkamaya vericem eşime kalsa şubatın sonuna doğru verelim halıları 1 haftada gelir diyo.. dedim yazın 1 haftada getiriyorlar kışın nerede kurutacaklar en az 2 hafta sonra getirirler ancak kurur verelim dedim.. tamam dedi bakalım... sonra da bebiş için hazırlıklara başlıcam...ben halılarımı verıyorum yılbasından sonra bı bayan yardımcıda ocagın 24 nde alıcam insallah kıyafetlerını de bu arada yıkıcam anca kurur ve yerlestırırız
Ama ben çok zorlnaıyorum
Nasıl desem göğüs altlarım yandan bakıyosun kaburgalarım sayılıyo afrikalılar gibi ama ortada koca bi basketbol topu var gibi
Sırtım kopuyo bu yüzden
Omuzda yok bende oldum olası
Bundan mı acaba daha çok zorlanıyorum
Bazen yer kalamdı bebeğe vs. nasıl taşıycam daha 6 hafta diye bile düşünüyorum
Sizlere de böyle oluyo mu
sırt ağrılarım vardı ama geçti çok şükür bende, şimdilik sadece çok ağırlık ve baskı var aşağılara ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum, hani sende kan değerleri çok düşük ya belki o yüzden bu kadar zorlanıyosundur, bakalım dr un ne söyleyecekhem az kaldı zaten az daha sabır Allah yardım eder çek, yorulmamaya dikkat et diyecem ama senin yol bile yeter yani yormaya..
Kızlar ben kilo veriyorum ya..
şeker için diyet yapıyodun dimi .bana diyetisyen kilo verme sakın dedi. kilo veririsen hemen gel demiştiKızlar ben kilo veriyorum ya..