2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiyiz cok sukur canim sende moralini bozma doktor igne verip yukselmesine yadimci olur sende gidayla takviye yaparsin

Neden iğne ? şurup iş göemez mi
Aile hekimi de iğne verirler dedi telefonda, bebeğe zarraı olmaz mı
Şurup verseler keşke

ıgne daha cabuk sonuç verıyor canım senınde doğuma pek kalmadı ya o yüzden ıgne verme olasılığı daha yüksek sanki...

bana bi kere gereksiz iğne vuruldu o yüzdne hiç sevmem iğne ama şurup kafi dğeilse mecbur artık

7,6 kanım, hiç bu değere inip doktora soran oldu mu acaba

bana bi kere gereksiz iğne vuruldu o yüzdne hiç sevmem iğne ama şurup kafi dğeilse mecbur artık

7,6 kanım, hiç bu değere inip doktora soran oldu mu acaba
benım doğumdan sonra 8 lerdeydı dr ıgne yapalım emzıreceksın ve lohusalık dada kan kaybedeceksın dedı 3 kere ıgne oldum cok sukur hemen toparladım ınsallah senın de hemen hallolur çözülemeyecek sorun degıl sıkma canını..

benım doğumdan sonra 8 lerdeydı dr ıgne yapalım emzıreceksın ve lohusalık dada kan kaybedeceksın dedı 3 kere ıgne oldum cok sukur hemen toparladım ınsallah senın de hemen hallolur çözülemeyecek sorun degıl sıkma canını..
3 iğne ile oluyosa çok şükür, sveiniirm
Korktum birden çok bişey de kalmaıd toparlayamazsma diye
Yarın sabah erkenden gidicem doktora, şimdi iştyeim
Teşekkürler

raporunu yazdırdın mı doktoruna? sgk nın numarası vardı netten bakıp bi ara sor cnm boşa yanmasın paran, 32.haftada resmi olarak raporlu sayılıyosun zaten çıkartmaları anlamsız olmuş
RAPORU YAZDIRDIM AMA RAPORDAN SONRA ÇIKIŞ VERİRLERSE SORUN OLUR MU

3 iğne ile oluyosa çok şükür, sveiniirm
Korktum birden çok bişey de kalmaıd toparlayamazsma diye
Yarın sabah erkenden gidicem doktora, şimdi iştyeim
Teşekkürler
cok acil olsa bence aıle hekımı de hemen müdahale gerekır falan dıye soylerdı sen kalbını ferah tut ıyı dusun ıyı olsun rabbım dermansız dert vermesın yarın hayırlı haberlerle gel ınsallah

cok acil olsa bence aıle hekımı de hemen müdahale gerekır falan dıye soylerdı sen kalbını ferah tut ıyı dusun ıyı olsun rabbım dermansız dert vermesın yarın hayırlı haberlerle gel ınsallah

İlgilenmiyo gibime geldi
Bi de ben birebir almaıdm sonucu telde mail istedim
O da kanın çok düşük 1 dediğim ilacı 3 kullan kaıdn doğumcuna gidince o iğne yapar dedi

İlgilenmiyo gibime geldi
Bi de ben birebir almaıdm sonucu telde mail istedim
O da kanın çok düşük 1 dediğim ilacı 3 kullan kaıdn doğumcuna gidince o iğne yapar dedi
ınsallah ıgne ıle cozumlenır belkı o da o yüzden pek onemsemedı. benım aıle hekımım de troıd takıbı ıcın ayda 1 test yapıyorum sonucu alırken nasıl dıyorum doktoruna göster o soylesın dıyo :) takıp eden bırılerı var ya belkı o yüzden rahatlar sen sıkma canını:)

ınsallah ıgne ıle cozumlenır belkı o da o yüzden pek onemsemedı. benım aıle hekımım de troıd takıbı ıcın ayda 1 test yapıyorum sonucu alırken nasıl dıyorum doktoruna göster o soylesın dıyo :) takıp eden bırılerı var ya belkı o yüzden rahatlar sen sıkma canını:)

Tiroid bende de var
Ama neye baktığının farkında dğeille rki
Bana diyo ki sen neyi soruyosun
Dedim bende kansızlık var onun kaç olduğunu söyleseniz kafi, öyle baktı Safiyeee
Sanki ben doktorum

TSH ma baktım mail gelince o normal düzeyde 2,05

Tiroid bende de var
Ama neye baktığının farkında dğeille rki
Bana diyo ki sen neyi soruyosun
Dedim bende kansızlık var onun kaç olduğunu söyleseniz kafi, öyle baktı Safiyeee
Sanki ben doktorum

TSH ma baktım mail gelince o normal düzeyde 2,05
bende duzenlı ılacımı aldığım halde hala dusuk her ay doz artırıyoruz allah sonumuzu hayır etsin:) tek derdım bu olsun dıyorum dr da doğumdan sonra da devamlı kullanman lazım omur boyu olabılır sıkıntı yapma dedı:)

Hele onu bir kucağına al kokusunu duy dahada çok bağlanıyorsun, ben oğlum bebekken sokakta gördüğüm kedi köpek yavrularına bile kiyamazdim heleki böyle titriyorlarsa yani annelik bambaşka bir şey canım
Mutlaka ;) inan hicbisyinden sikayrtci drgilim onun oynamasi dunyalara bedel:)

bende duzenlı ılacımı aldığım halde hala dusuk her ay doz artırıyoruz allah sonumuzu hayır etsin:) tek derdım bu olsun dıyorum dr da doğumdan sonra da devamlı kullanman lazım omur boyu olabılır sıkıntı yapma dedı:)

TSH ilaçla düzeldi benim 6,12 ydi yüksekti yani
Normali 4,50 ama gebelikte 2,50 olmalıymış
İlaca başlaıdm fayda etti şükür ama
Kansızlık daha da düşüşe gçemiş
Yaırn bakalım ne dicekler, şurup niye vermedilerse gyno ferro sanol yetersiz kaldı

Back
X