• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o çok fena yaaaa.benim tansiyonum düştü öldüm dirildim sanki...yoğurtlu çorbalar varr onlar yayla çorbası falan onlar iyi geliyor. ben sıcakların ortasında ne askılı gıyebıldım ne elbıse ondan da çok oluyor...5. haftadasın sanırım.. kasık ağrılarıda yoğun oluyor o haftalarda ben gebeliğimi bilmiyordum regli olacam zannediyordumm neler neler yaptım allah bebeğimi bana bağışladı gerçekten :50:

kaçıncı haftadayım bilmiyorum ki:26: son adet tarihim 1 hazirandı 2 gün oldu bende öğreneli hamileliğimi. kasık ağrım ara ara oluyor. sürekli wc ye gidiyorum akıntım oluyor korkuyorum lekelenmem olur diye inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle olur :25:. tansiyonum benim de düşük ayran içmeye çalışıyorum dengelemek için

meraba cnm Varikosel topiği nden hatırladınmı beni bnde daha bulantı yok ama ablam da annem de de olmamış biraz etkili sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hatırladımmm canımmm hatırlamazmıyımm.... onliyz hamiş kaldı bize tavsiyeleri ile ama ben tedavi ile hamile kalabildim sanırım sende öylee... unturmuyum o topiği beni burayla tanıştıran varikoseldii...

Canım benmde annemde ve ablamda olmamışş . amaa bende varrrr .. kolummu kaldıracak halm kalmıyo mide bulantısından:43: bişeyde yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum diyee üzülüyorumm :43::43::43::43:

bende var bulantı hemde çok kötü ben istifra etmekten boğazım tahriş oldu hafiften kan geliyordu.Ve hiçbirşey yemesemde çıakrıyordum doktoruma söyledim bana bulantı hapı verdi şu an onu kullanıyorum.onun dışanda limon çok fazla değil tabi mide asıdını arttırıyor ama nadir de olsa küçük dilim limon ve ekşi yeşil elma yiyorum sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker uzanırken yemek gerekiyor bunların çok faydası oluyor ben arada bu şekilde dindirerek ilaç kullanmamaya çalışıyorum :14:
:43: istifra etmek daha kötü sanırım.. bende henüz 1 kere oldu . onun dışında mide bulantım sürekli devam ediyor. sabahları daha yoğun tabikiii :(( limon sanki bana yiyi geliyor ısıra ısıra yiyioru m yarım limonu :1::1::1:

benden de iyi çok şükürrr. acıkıyoruz sürekli :1: ağrının şuan kesenin tam yerleşememesi bir süre kese yerleşmeye çalışırken ayrıca yerleşeceği yeri de temizliyor ondan dolayı kasık sancıları fazla oluyorrr sıcak iyi geliyor birtek:49:

sen kurtarmışsın miniği maşallah inşahh bende o haftaları görebilirim sağlıklı bir şekilde :26:. ayaklarım çok üşüyor zaten çorap giyiyorum hemen :40:

iyidir valla çalışmaya çalışıyorum senden naber?
belki de şuan ağrımızn olma sebebi adet olmayışımızdır. benim bu tarihlerde adet olmam gerekiyordu çünkü adet olduğum zamanlar da 2 gün ağrım olurdu zaten.:26:

kaçıncı haftadayım bilmiyorum ki:26: son adet tarihim 1 hazirandı 2 gün oldu bende öğreneli hamileliğimi. kasık ağrım ara ara oluyor. sürekli wc ye gidiyorum akıntım oluyor korkuyorum lekelenmem olur diye inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle olur :25:. tansiyonum benim de düşük ayran içmeye çalışıyorum dengelemek için

bol sıvı suda iyi geliyor.uc haftalık falan olması lazım dort te olabılır keseyı görmeye gittiğinde doktor söyler zaten.şu an canın birşeyler çekebilir.akıntıdan dolayı reglı oldugunu zannnedersın ssureklı leke var mı dıye bakarsı n ama o geçiyor bir süre sonra kese yerleşmeye çalıştığı için beyez akıntıların olur bazen peynır gıbıde kanama olmadıgı sürece korkma bende çok korkuyordum o zaman.zaten keseyi gördükten sonra allahın izniylede ilk üç ayı atlatırsın korkma hiçç..benimde ara ara düşüyor şu an doktora söyledim normal dedi 9 a akdar düştü.bol sıvın tüketecen dedi sadece ...:49:

sen kurtarmışsın miniği maşallah inşahh bende o haftaları görebilirim sağlıklı bir şekilde :26:. ayaklarım çok üşüyor zaten çorap giyiyorum hemen :40:

çok şükür bizim ucuncu ayı bıtırmemıze az kaldı :)) hayırlısıyle herkese dogumunu görmek nasip olur inşallah :))9 kucagına almak nasip olur :))) :1:benim hala bulantılarım var evden çıkamıyorum dolabın açamıyorum:1::1::1: tam kurtarmış sayılmayz. ama seni çok iyi anlıyorum sancılar şimdi dikkat etmeyim yine oluyorda ilk günkü gibi değil zaten en fazla bir ay sonra kalmaz inşallah :1::1: ayy o bile çok heyecanlı.. birde karnını sıkan şeyler bile sancı yapar :49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
bol sıvı suda iyi geliyor.uc haftalık falan olması lazım dort te olabılır keseyı görmeye gittiğinde doktor söyler zaten.şu an canın birşeyler çekebilir.akıntıdan dolayı reglı oldugunu zannnedersın ssureklı leke var mı dıye bakarsı n ama o geçiyor bir süre sonra kese yerleşmeye çalıştığı için beyez akıntıların olur bazen peynır gıbıde kanama olmadıgı sürece korkma bende çok korkuyordum o zaman.zaten keseyi gördükten sonra allahın izniylede ilk üç ayı atlatırsın korkma hiçç..benimde ara ara düşüyor şu an doktora söyledim normal dedi 9 a akdar düştü.bol sıvın tüketecen dedi sadece ...:49:

tam tersi canım hiç birşey çekmiyor aksi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor :19:. aynen beyaz akıntım var hissediyorum bişeyler kayıp gidiyor hemen wc ye gidiyorum ne diye beyaz olduğunu görünce rahatlıyorum. inşallah canım ya yarın doktor çağırdı gideceğim ama keseyi görebilir mi bilmiyorum. belki kan testini tekrarlatır :26: bol bol su içmeye çalışayım bende

hatırladımmm canımmm hatırlamazmıyımm.... onliyz hamiş kaldı bize tavsiyeleri ile ama ben tedavi ile hamile kalabildim sanırım sende öylee... unturmuyum o topiği beni burayla tanıştıran varikoseldii...

Canım benmde annemde ve ablamda olmamışş . amaa bende varrrr .. kolummu kaldıracak halm kalmıyo mide bulantısından:43: bişeyde yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum diyee üzülüyorumm :43::43::43::43:

canım senin için biraz zor tabi ama mide bulantısı bebeğin iyi geliştiğine işaret der hep büyükler evet cnm tedavi ile kaldım kese ile kalp atışını kaçıncı haftalarda gördün

:43: istifra etmek daha kötü sanırım.. bende henüz 1 kere oldu . onun dışında mide bulantım sürekli devam ediyor. sabahları daha yoğun tabikiii :(( limon sanki bana yiyi geliyor ısıra ısıra yiyioru m yarım limonu :1::1::1:

oo benim ağzım sulanırdı elmada çok iyi yeşil elma tavsiye ederim kraker ama yataktan kalkmadan kusmak beter birşey allah kimseye yaşatmasın bu kadar bulantıyı annem gördü çokk fena su bile içemiyor insan zaten kiloda verdim baya sadece bulantın olsa sevdiğin yemekleri yersin ama sen yemek yapmamaya çalış tamamen tiskinme yemeklerden kokusundan ..:49:

tam tersi canım hiç birşey çekmiyor aksi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor :19:. aynen beyaz akıntım var hissediyorum bişeyler kayıp gidiyor hemen wc ye gidiyorum ne diye beyaz olduğunu görünce rahatlıyorum. inşallah canım ya yarın doktor çağırdı gideceğim ama keseyi görebilir mi bilmiyorum. belki kan testini tekrarlatır :26: bol bol su içmeye çalışayım bende

bir problem yokmuş gibi görünüyor .sakın sıkıntıya sokma kendini doktor keseyi göremeyebilir bu olumsuzluk anlamına gelmek ben altı haftalıktım öyle gorduk keseyi .doktorun açıklar :1:ama sen rahatla annesi yoksa bebişte sitrese girer mutlu bir anne ve mutlu bır bebiş olsun :49::49:

canım senin için biraz zor tabi ama mide bulantısı bebeğin iyi geliştiğine işaret der hep büyükler evet cnm tedavi ile kaldım kese ile kalp atışını kaçıncı haftalarda gördün
5. haftada keseyi gördük canım. 6. haftada da kalp atışını gördük.. cumaa günü Alalh kısmet ederse 8+2 olacağım ogün kontrolde kalp atışını duyabilirmişim. inşalalhhhhh :nazar:

Son düzenleme:
bir problem yokmuş gibi görünüyor .sakın sıkıntıya sokma kendini doktor keseyi göremeyebilir bu olumsuzluk anlamına gelmek ben altı haftalıktım öyle gorduk keseyi .doktorun açıklar :1:ama sen rahatla annesi yoksa bebişte sitrese girer mutlu bir anne ve mutlu bır bebiş olsun :49::49:

sağ ol seninle konuşmak rahatlattı aslında beni biliyor musun? sen de benimle benzer şikayetleri yaşamışsın ya o yüzden içime su serptin çok sağ ol:16:

oo benim ağzım sulanırdı elmada çok iyi yeşil elma tavsiye ederim kraker ama yataktan kalkmadan kusmak beter birşey allah kimseye yaşatmasın bu kadar bulantıyı annem gördü çokk fena su bile içemiyor insan zaten kiloda verdim baya sadece bulantın olsa sevdiğin yemekleri yersin ama sen yemek yapmamaya çalış tamamen tiskinme yemeklerden kokusundan ..:49:
hmm ekşi elmayı denemedim .sağol cnm. evett yataktan kalkar kalkmaz bende öğürmeyee başlıyorum.. dediğin gibi yaşamayan bileemz o anlaırı. ama yinede sağlıklı olsun bebklerimiz çekerizz...
canımm yemek yapmıyordum aslında amaa ramazan girdi . eşim oruç tutuyor , onada üzülüyorum o yüzden zar-zor yapmaya çalışıyorum :26:

Benimki 3 haziran. Beni cagirmadiki doktorum kendim randevu aldım daha yeni haberi olacak doktorun ben dayanamayıp erken yaptım idrar testini ;)

benim ki de 1 hazirandı ben de hafta sonu idrar testi yaptım pozitif olunca dün kan testi yaptırdım. sonucu alınca doktorumu aradım 2 gün sonra gel dedi. ben de onun için gidiyorum .:26:

Kizlar bchg degeriniz kac cikti dun dr 4,5 hafta dedi 4040 cikti ikiz mi diye dusundum nir sey demedi dis gebelik olabilir dedi

Back