• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabikiiii, kafana takılan bişey olursa sor.. arkadaş listemede ekledm senii :34: senn gittinmi dr aa. nerede tedavi gördünn ?

bursa jinemed tbm de gördüm tedavi ilk değerim 270 çıktı 2. 750 drum 9 temmuza verdi randevu heralde ikisine bir arada bakacak çünkü 26 da öğrendim 15 gün sonrasına çağırdı...

sağ ol seninle konuşmak rahatlattı aslında beni biliyor musun? sen de benimle benzer şikayetleri yaşamışsın ya o yüzden içime su serptin çok sağ ol:16:

rica ederim rahatladıysan çokkk mutlu oldum gerçekten teşekkür ederim :1::1: ooo belki fazlasıda vardırrr:1::1::1::1::1: şimdi galiba hormonlar baya arttı nerdeyse ağlayacam şimdi zor tutuyorum kendimi:1::1::1::1:

Kizlar bchg degeriniz kac cikti dun dr 4,5 hafta dedi 4040 cikti ikiz mi diye dusundum nir sey demedi dis gebelik olabilir dedi

benim ki 363.8 çıktı. değeriniz maşallah çok iyi çıkmış. adetiniz ne kdar geçtikten sonra tesiti yaptırdınız ?

Günaydııınn :emir_bebek::emir_bebek:
benimde altıncı haftada başladı hala bulantım var canım.Ama araştırdım sağlıklı bebişlerde bulantı oluyormuş ondan dolayı dayandım.Ama dikkat et çok aşırı olursa mutlaka doktoruna söyle.çünkü allah korusun çok bulantıda ve kusmada kasılmalar oluyor.allah yardımcın olsun...Bebişinede sanada bol sağlıklar :16::16::16:

canım dün bulantı oldu ama bugün bir şey yok.
belki de yediklerim yaramadı.benim iştah açık maşallah her şeyi yiyorum :1: ama özellikle ekşi şeyler canım çekiyor,limonlu salata tarzı.

Kizlar bchg degeriniz kac cikti dun dr 4,5 hafta dedi 4040 cikti ikiz mi diye dusundum nir sey demedi dis gebelik olabilir dedi

bana da 4.5 haftalık demişti geçen perşembe ve bir gün öncesi de değerim 2260tı.Allah korusun inşallah dış gebelik değildir.

sağ ol seninle konuşmak rahatlattı aslında beni biliyor musun? sen de benimle benzer şikayetleri yaşamışsın ya o yüzden içime su serptin çok sağ ol:16:

benim ki 363.8 çıktı. değeriniz maşallah çok iyi çıkmış. adetiniz ne kdar geçtikten sonra tesiti yaptırdınız ?

4040 dort bucuk haftalık olması ımkansız gibi geliyor da ikiz gebelik olabılır bencede :49:

benim ki de 1 hazirandı ben de hafta sonu idrar testi yaptım pozitif olunca dün kan testi yaptırdım. sonucu alınca doktorumu aradım 2 gün sonra gel dedi. ben de onun için gidiyorum .:26:

Devamli dr kontrolundemi oluyorsunuz?ultrason ne aralıklarla giriyorsunuz. Şimdi hamilelik tam kesinleşince ebeye sevk edecekler kalp atışlarını orda duyacaz.

herkese hayırlı doğumlar kızlar ben şubat annesiyim mart açılmışmı bir bakayım dedim maşallah liste bile oluşmaya başlamış. Rabbim bu yolu sağlıklı bir şekilde bitirmenizi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...

Devamli dr kontrolundemi oluyorsunuz?ultrason ne aralıklarla giriyorsunuz. Şimdi hamilelik tam kesinleşince ebeye sevk edecekler kalp atışlarını orda duyacaz.

ben hamilelik öncesinde de kadın doğuma gidiyordum . yumurta takibi yaptırıyordum. benim ki planlı gebelik olduğu için sürekli doktor kontrolündeydim yani. ama hamile olduğumu anladıktan sonra ilk defa gideceğim doktora . ebe de sanırım sağlık ocağında var hiç gitmedim daha sağlık ocağına.:26:

ben hamilelik öncesinde de kadın doğuma gidiyordum . yumurta takibi yaptırıyordum. benim ki planlı gebelik olduğu için sürekli doktor kontrolündeydim yani. ama hamile olduğumu anladıktan sonra ilk defa gideceğim doktora . ebe de sanırım sağlık ocağında var hiç gitmedim daha sağlık ocağına.:26:

Sistem farklı oluyor cnm burda türkiyeye göre. Simdi drtan geldim dört haftalık daha dedi yine idrar testi yaptı. Kan filan almadı ilerki haftalarda ebeye sevk edecek.bide termini 12 mart dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydııınn :emir_bebek::emir_bebek:

canım dün bulantı oldu ama bugün bir şey yok.
belki de yediklerim yaramadı.benim iştah açık maşallah her şeyi yiyorum :1: ama özellikle ekşi şeyler canım çekiyor,limonlu salata tarzı.

ye ekşiyi doğur ayşeyi ....desemde ilk başlarda ekşi ve tuzlu şeyler çok yeniyor mide bulantısına iyi geldiğinden

sağlık ocağına kese ve kalp atışını duyduktan sonra kayıt yaptır cnm bizimki öyle demişti

FONT=Verdana]2015 YILI MART ANNE ADAYLARI HEPİMİZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GEBELİK GEÇİRİP GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNURUZ İNŞALLAH BU TOPİKTE[/FONT]

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJLA BANA BİLGİLERİNİ MSJ ATABİLİRLER
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız:49:[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Yaşadığı şehir[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi:52:[/td]
[td]Bebişin cinsiyeti :8::55:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra8891[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ilk[/td]
[td]27 şubat[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]28[/td]
[td]Edirne[/td]
[td]ilk[/td]
[td]2 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveteacher[/td]
[td]24[/td]
[td][/td]
[td]ilk[/td]
[td]2 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kurtlu3lmam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.[/td]
[td]2 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeelliKimseler[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Smyv[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]sumeyra05[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ozlem_ahmet[/td]
[td]22[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]ilk[/td]
[td]4 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Fatmaipek[/td]
[td]34[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]2.[/td]
[td]7 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazal87[/td]
[td]27[/td]
[td][/td]
[td]2.[/td]
[td]10 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dandinidandini[/td]
[td]29[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]2.[/td]
[td]10 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

listede olmayanlar ve eksik bilgileri olanlar bu msj alıntılayarak yada özel msj göndererek listeye ekleyebilirim

Sistem farklı oluyor cnm burda türkiyeye göre. Simdi drtan geldim dört haftalık daha dedi yine idrar testi yaptı. Kan filan almadı ilerki haftalarda ebeye sevk edecek.bide termini 12 mart dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO

ıhm sen yurtdışında olduğun için farklı demek ki :53:. türkiyede her daim doktora gidiyorsun :34:

Back