- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
yeni gelen annelerimiz hoşgeldiniz 1.sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazarsanız sizleride eklerim.
hoşbulduk canım :)
yaş 29
şehir antalya
kaçıncı bebiş 2.
sat 2 haziran
beklenen doğum t 10 mart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni gelen annelerimiz hoşgeldiniz 1.sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazarsanız sizleride eklerim.
hoşbulduk canım :)
yaş 29
şehir antalya
kaçıncı bebiş 2.
sat 2 haziran
beklenen doğum t 10 mart
hadi bakalım musmutlu haberler al inşş bizimlede paylaş taam :)))
az önce kanı verdim 1-2 saate çıkar inşallah öğlene kadar öğrenirim :)
inşallah bir mart annesi daha geliyor![]()
hamiş listemize senide ekledim cnm
tşk ederim canım geçen hafta ptesi kan verdim 524 çıktı dahada vermedim hoşuma gitmiyor açıkçası şimdi yarına değerim 8000 lerde olur kalp atışı duylur mu acaba ben zannetmiyorum ama :))
Selam kızlar inş bende Mart annesi olcam henüz keseyi goremedik inş perşembe günü göreceğiz
haftana göre değerin çok yüksek aslında normalde 4.haftada duyulmaz ama sen ta geçen p.tesi kanda sonucun iyi çıkmış senin doğum tarihi değişecektir mutlaka .üstünemi gördün acaba son reglin normalmiydi yada çok erkenmi yumurtladın
haftana göre değerin çok yüksek aslında normalde 4.haftada duyulmaz ama sen ta geçen p.tesi kanda sonucun iyi çıkmış senin doğum tarihi değişecektir mutlaka .üstünemi gördün acaba son reglin normalmiydi yada çok erkenmi yumurtladın
slm hanımlar ben de bir mart annesi adayıyım inşallah bikaç saat sonra öğrenecem :) nisan ayında 20 haftalık bir kayıp yaşadım inşallah bu kez hayır ve sağlıkla martta kucağıma almak nasip olur :)
kızlar kayıplarınız için çok üzüldümhayırlı olsun canım kayıppp çok üzücü(( allah sabır versin bende martta 20 haftalık bebeğimi kaybettim
(( onun için hep diyorum hayırlısı ne ise o olsun inşş bu sefer ki kuzum sağlıkla uzun ömürle gelir hepimizin inşşş
Günaydın herkese
kızlar kayıplarınız için çok üzüldüm( sakıncası yoksa sebep neymiş öğrenebildiniz mi
selam annecikler :) benide alırmısınız aranıza :) 5.5 haftalık hamişim keseyi gördük fakat daha ufacıktı hafta sonu tekrar bakılacak bulantılarım ne yazıkki erken başladıdoktor öyle söyledi kasık ağrılarım hiç geçmiyo zaten eğer kısmet olursa Rabbim nasip ederse şubat sonu yada mart başlarında kucağıma alacam Minnakımı :)
gözün aydın canım darısı biz görmeyenlerin başına inş
Bizim de tüp bebek olduğu için mecburen herkez tarafından biliniyo bende nazar değmesinden korkuyorum
canım keşke sölemeseydin ama madem biliniyor bol bol nazar duası oku benim oğlumda daha hiç bişey belli değilken rüyamda görüyordum bi gözz ban gelip gelip gidiyordu ama ben bunları takmazdım açıkçası içime atan bi insan değildim kısa süre sonrada bebeğimin herşeyinin etkilendiğini öğrendim işte bu allah kötü gözlerden korusun meleklerimizi inşşş
hoş geldin cnm bende perşembe gideceğim keselerimizi görürüz inşallah