• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar nasilsiniz:16: kimse yok sessiz topik gunler gectikce mart anneleri ile dolacak buralar insaALLAH,:34: hafif bulantilar basladi bende bide kac gundur griple ugrasiyorum bugun biraz daha iyiyim sukur.. sizde belirtiler basladimi?

selam kizlar nasilsiniz:16: kimse yok sessiz topik gunler gectikce mart anneleri ile dolacak buralar insaALLAH,:34: hafif bulantilar basladi bende bide kac gundur griple ugrasiyorum bugun biraz daha iyiyim sukur.. sizde belirtiler basladimi?

merhaba canım iyiyim ben sen nasılsın?
evet dolunca burası bu kez sayfalara yetişemeyiz :)
dün ve bugün bende de hafif bulantı başladı sanki.ama çok değil.

b

elkide 2. gebeliğin die daha erkn hissetin bende daha belirti yok dencek kadar az

Bnde de belirti yok daha birkac haftya baslr diolr hayrlsi baklm :)

bu ay korunmayı bıraktık bizde belki mart annesi olabilirim inşallah ama sonucu almama daha çok var temmuzda belli olacak herşey

Dün gece eşime sahur hazırlarken dolabı açtım içim bir hoş oldu .birde bende halsizlik var şimdilik.daha çok erken ama bu hamileligim daha bulantılı geçecek sanki

bu ay korunmayı bıraktık bizde belki mart annesi olabilirim inşallah ama sonucu almama daha çok var temmuzda belli olacak herşey

merhaba bizde bu ay korunmayı bıraktık. sat 19 hazirandı. benimde temmuza kadar beklemem gerekiyor. Mart annesi olabilmek istiyorum bakalım olabilecek miyim.

Günaydınnnn güzel anneler bir mart annesi daha geldi :) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşş

Hesapladim üsenmedim oturdum basina taa cumartesi buluyo 3000 i .Takip edilecegim hastane özel.Acikcasi sonradan zaten ütücekler bi sürü.Gidicem simdi test isticek 2 gun sonra bida test sonra 1 hafta sonra gel.bir hafta sonra kalbini duymaya gel :D ezberledim hepsini.Ne kadar gec o kaa iyi.Folik asidimide aldim iciyorum oh tamam 😄😄😄😄

zuzi

sende ben gibi yapmışın :34: benim sat 2 haziran 23 haziranda kan verdim ve değerim 524 çıktı bir haftadır da kan vs vermedim eğer allah nasip ederse yarın keseyi görücem :))

sende ben gibi yapmışın :34: benim sat 2 haziran 23 haziranda kan verdim ve değerim 524 çıktı bir haftadır da kan vs vermedim eğer allah nasip ederse yarın keseyi görücem :))

slm hanımlar ben de bir mart annesi adayıyım inşallah bikaç saat sonra öğrenecem :) nisan ayında 20 haftalık bir kayıp yaşadım inşallah bu kez hayır ve sağlıkla martta kucağıma almak nasip olur :)

slm hanımlar ben de bir mart annesi adayıyım inşallah bikaç saat sonra öğrenecem :) nisan ayında 20 haftalık bir kayıp yaşadım inşallah bu kez hayır ve sağlıkla martta kucağıma almak nasip olur :)

hayırlı olsun canım kayıppp çok üzücü :((( allah sabır versin bende martta 20 haftalık bebeğimi kaybettim :((( onun için hep diyorum hayırlısı ne ise o olsun inşş bu sefer ki kuzum sağlıkla uzun ömürle gelir hepimizin inşşş

hayırlı olsun canım kayıppp çok üzücü :((( allah sabır versin bende martta 20 haftalık bebeğimi kaybettim :((( onun için hep diyorum hayırlısı ne ise o olsun inşş bu sefer ki kuzum sağlıkla uzun ömürle gelir hepimizin inşşş

çok teşekkürler :) bizi en iyi biz anlarız tabi..diğeri erken gelmiş buseferki de yine martta, tam zamanında doldurur kucağınızı inşallah :) Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı bir gebelik ve sonunda da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bebekler nasip eder inşallah :)

çok teşekkürler :) bizi en iyi biz anlarız tabi..diğeri erken gelmiş buseferki de yine martta, tam zamanında doldurur kucağınızı inşallah :) Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı bir gebelik ve sonunda da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bebekler nasip eder inşallah :)

inşş canımm evet 7 mart 2014 te kaybettim kuzumu allah nasip ederse buda 10 mart diyo rabbim herşeyin hayırlısını versin kan verdin dimi canım???

ayy canımm ne heyecanlısındır şimdi sen :))) rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sana canım

bilmem sakinim sanki ama bi yandan da tuhafım sanırım yoksa çok üzülmeyim diye kendimi frenliyorum :) üstelik bugün ilk evlilik yıldönümümüz pozitif cevap alırsam harika bi hediye olacak bizim için :) :16:

yeni gelen annelerimiz hoşgeldiniz 1.sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazarsanız sizleride eklerim.

bilmem sakinim sanki ama bi yandan da tuhafım sanırım yoksa çok üzülmeyim diye kendimi frenliyorum :) üstelik bugün ilk evlilik yıldönümümüz pozitif cevap alırsam harika bi hediye olacak bizim için :) :16:

hadi bakalım musmutlu haberler al inşş bizimlede paylaş taam :)))

Back