- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar nasilsinizkimse yok sessiz topik gunler gectikce mart anneleri ile dolacak buralar insaALLAH,
hafif bulantilar basladi bende bide kac gundur griple ugrasiyorum bugun biraz daha iyiyim sukur.. sizde belirtiler basladimi?
Mervecim merhabalarr sevgili zumrem vede adasim esra hosgeldinnn ve hayirli olsunnnnn :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aa ne guzel bi zumrem daha geldi allh gonlune gore versin cnm :))
bselam kizlar nasilsinizkimse yok sessiz topik gunler gectikce mart anneleri ile dolacak buralar insaALLAH,
hafif bulantilar basladi bende bide kac gundur griple ugrasiyorum bugun biraz daha iyiyim sukur.. sizde belirtiler basladimi?
Bnde de belirti yok daha birkac haftya baslr diolr hayrlsi baklm :)selam kizlar nasilsinizkimse yok sessiz topik gunler gectikce mart anneleri ile dolacak buralar insaALLAH,
selam kizlar nasilsinizkimse yok sessiz topik gunler gectikce mart anneleri ile dolacak buralar insaALLAH,
bu ay korunmayı bıraktık bizde belki mart annesi olabilirim inşallah ama sonucu almama daha çok var temmuzda belli olacak herşey
Hesapladim üsenmedim oturdum basina taa cumartesi buluyo 3000 i .Takip edilecegim hastane özel.Acikcasi sonradan zaten ütücekler bi sürü.Gidicem simdi test isticek 2 gun sonra bida test sonra 1 hafta sonra gel.bir hafta sonra kalbini duymaya gelezberledim hepsini.Ne kadar gec o kaa iyi.Folik asidimide aldim iciyorum oh tamam 😄😄😄😄
zuzi
sende ben gibi yapmışınbenim sat 2 haziran 23 haziranda kan verdim ve değerim 524 çıktı bir haftadır da kan vs vermedim eğer allah nasip ederse yarın keseyi görücem :))
slm hanımlar ben de bir mart annesi adayıyım inşallah bikaç saat sonra öğrenecem :) nisan ayında 20 haftalık bir kayıp yaşadım inşallah bu kez hayır ve sağlıkla martta kucağıma almak nasip olur :)
hayırlı olsun canım kayıppp çok üzücü(( allah sabır versin bende martta 20 haftalık bebeğimi kaybettim
(( onun için hep diyorum hayırlısı ne ise o olsun inşş bu sefer ki kuzum sağlıkla uzun ömürle gelir hepimizin inşşş
çok teşekkürler :) bizi en iyi biz anlarız tabi..diğeri erken gelmiş buseferki de yine martta, tam zamanında doldurur kucağınızı inşallah :) Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı bir gebelik ve sonunda da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bebekler nasip eder inşallah :)
inşş canımm evet 7 mart 2014 te kaybettim kuzumu allah nasip ederse buda 10 mart diyo rabbim herşeyin hayırlısını versin kan verdin dimi canım???
merhaba bizde bu ay korunmayı bıraktık. sat 19 hazirandı. benimde temmuza kadar beklemem gerekiyor. Mart annesi olabilmek istiyorum bakalım olabilecek miyim.
henüz veremedim dr sezeryanda çıkınca görüşecem
ayy canımm ne heyecanlısındır şimdi sen :))) rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sana canım
bilmem sakinim sanki ama bi yandan da tuhafım sanırım yoksa çok üzülmeyim diye kendimi frenliyorum :) üstelik bugün ilk evlilik yıldönümümüz pozitif cevap alırsam harika bi hediye olacak bizim için :)![]()