elektriklerin olmaması işime yaradı. hem haftasonuna biraz hazırlık yaptım hem de tarihten 450 soru çözdüm ama yeni konu çalışamadım
ayy misafir geldiyse zaten gayet normal çalışamamanmaşallah cnm.ben bugün hiç çalışamadım. misafir geldi. dün de iki denemeyle bitti.
ayy misafir geldiyse zaten gayet normal çalışamamanyarın telafi edersin canım iyi geceler
günaydın tatlımyine başbaşayız
olabilir canım haksız da sayılmazlar aslında oyalayan bişi bu meretevet.millet nette oyalanmak istemiyo galiba
kurtuluş savaşını bitirip 167 soru çözdümtarihi 13üne kadar bitirmem gerek
noldu canım hayırdır?maşallah cnm. bitirirsin Allah ın izniyle.
benim sınav planlarında değişiklik oldu. bir sürü şey değişti zaten sene başından beri hayatımda. artık sınava çalışmayacağım. sadece alanıma yönelik çalışacağım. kendimi geliştirmek için. genel kültür kısmını da sırf kültür olsun diye izlerim videolardan falan. seni yalnız bırakmayacağım yani. çok tuhaf hissdeiyorum gerçekten, biraz ani oldu çünkü...hayırlısı olsun diyelim.
Çok geçmiş olsunMrb kizlar nasilsiniz...uc haftadir hastayim kizimda ayni sekilde..cok yiprandim..arada bakiyorum buralara ikinizden bsska takilan yok heralde..bu arada meri hayirdir kuzum ins onemli bi durum yoktur
Çok geçmiş olsun
Bende haziran atamasimda atanamazsam bebisimle tekrar hazırlanmaya baslicam
Rabbim yardimcimiz olsun.
geçmiş olsun canım. neyiniz var? meri ders çalışmayı bıraktı. ben de yazmıyorum artık yalnız kaldım iyice. bi de erkek arkadaşım geldi. dört gündür çalışamadım. bugün başlıcam tekrar...Mrb kizlar nasilsiniz...uc haftadir hastayim kizimda ayni sekilde..cok yiprandim..arada bakiyorum buralara ikinizden bsska takilan yok heralde..bu arada meri hayirdir kuzum ins onemli bi durum yoktur
geçmiş olsun canım, sağlıkla çıkarsın dişlerini oğluşun. sağ olasın lokumum ama üzülmüyorum zaten. ben buraya yazmasam da çalıştıkça takvimime not ediyorum soru sayımı falan...Mrb kizlar bende herkes gibi calisamasamda arada bakıyorum buraya. Oglum dis cikardi cok zorlandi hastaydi atesleniyodu hep o nedenle hicbir sey yapamadim ders de calisamadim tabi sukur dunden beri daha iyi. holofiracim üzülme bi iki güne başlayıp yazcam buraya hergun.seni yalniz birakmayalim..meri neden birakti. Clemantaine gecmis olsun cnm sarfansari ins atanirsin cnm hayirlisi olsun.distanse bence gayet güzel gidiyosun calistigin halde cok cok iyisin cogunu halletmissin derslerin masallah telas yapma yetisir ins.