2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

elektriklerin olmaması işime yaradı. hem haftasonuna biraz hazırlık yaptım hem de tarihten 450 soru çözdüm ama yeni konu çalışamadım

kurtuluş savaşını bitirip 167 soru çözdüm tarihi 13üne kadar bitirmem gerek

maşallah cnm. bitirirsin Allah ın izniyle.
benim sınav planlarında değişiklik oldu. bir sürü şey değişti zaten sene başından beri hayatımda. artık sınava çalışmayacağım. sadece alanıma yönelik çalışacağım. kendimi geliştirmek için. genel kültür kısmını da sırf kültür olsun diye izlerim videolardan falan. seni yalnız bırakmayacağım yani. çok tuhaf hissdeiyorum gerçekten, biraz ani oldu çünkü...hayırlısı olsun diyelim.

noldu canım hayırdır?

Mrb kizlar nasilsiniz...uc haftadir hastayim kizimda ayni sekilde..cok yiprandim..arada bakiyorum buralara ikinizden bsska takilan yok heralde..bu arada meri hayirdir kuzum ins onemli bi durum yoktur

Mrb kizlar nasilsiniz...uc haftadir hastayim kizimda ayni sekilde..cok yiprandim..arada bakiyorum buralara ikinizden bsska takilan yok heralde..bu arada meri hayirdir kuzum ins onemli bi durum yoktur
Çok geçmiş olsun
Bende haziran atamasimda atanamazsam bebisimle tekrar hazırlanmaya baslicam
Rabbim yardimcimiz olsun.

Sizler kadar aktif yazamıyorum ama arada bakıyorum neler yapıyorsunuz diye. Ben dershaneye de gidiyorum.

Şimdilik ölçme ve gelişim konularını bitirdim.
Coğrafya da büyük ölçüde tamam.
Türkçe'yi saymıyorum, yapabiliyorum çok şükür.
Matematikte ise 10-15 net arasında gidip geliyorum.
Tarihte ise Türk-İslam ve ilk Türk devletleri hiç aklımda kalmadı Osmanlı ve Atatürk dönemi fena değil şu aşama.
Vatandaşlık yeni başladı, çok çok konu eksiğim var.
Rehberlik ve öğrenme psikolojisi yeni başladı. Güzel gidiyor.
Program ve öyt ise şu aşamada iyi değil

Sizler ne durumdasınız? Çok mu gerideyim? Çok telaşlanıyorum. Özel sektörde çalıştığım için, 7 de ancak evde olabiliyorum. Her gün ancak 3 saat çalışabiliyorum. Eğitim çalışıyorsan 300-350 soru çözebiliyorum. Genel kültür genel yetenek ise sayı biraz düşüyor haliyle. Haftasonları dershanedeyim. Kötüysem söyleyin lütfen daha fazla hızlanayım. Ne yapabilirim daha fazla?

geçmiş olsun canım. neyiniz var? meri ders çalışmayı bıraktı. ben de yazmıyorum artık yalnız kaldım iyice. bi de erkek arkadaşım geldi. dört gündür çalışamadım. bugün başlıcam tekrar...

Mrb kizlar bende herkes gibi calisamasamda arada bakıyorum buraya. Oglum dis cikardi cok zorlandi hastaydi atesleniyodu hep o nedenle hicbir sey yapamadim ders de calisamadim tabi sukur dunden beri daha iyi. holofiracim üzülme bi iki güne başlayıp yazcam buraya hergun.seni yalniz birakmayalim..meri neden birakti. Clemantaine gecmis olsun cnm sarfansari ins atanirsin cnm hayirlisi olsun.distanse bence gayet güzel gidiyosun calistigin halde cok cok iyisin cogunu halletmissin derslerin masallah telas yapma yetisir ins.

Holofim faranjit oldum kuzum.kizimda bogaz enfeksiyonu.gunlerce atesini dusurmeye çalıştık. .bende ilac kullanamadım..kizima bakacak halim yoktu..simdi biraz toparlandik sukur..kuzum meri niye birakti calismayi
Lokum sizede cok gecmis olsun cnm.

geçmiş olsun canım, sağlıkla çıkarsın dişlerini oğluşun. sağ olasın lokumum ama üzülmüyorum zaten. ben buraya yazmasam da çalıştıkça takvimime not ediyorum soru sayımı falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…