2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Kızlaarr öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliği hakkında ne düşünüyosunuz ???

Kızlar Merhaba internete giremiyorum pek arada kk bakim diyorum cikis yapiyor oda kendi kendine yazamıyorum inşallah herkesin çalışmaları güzel gidiyordur son iki aya girdik stres had safhada

Hocalarim Merhaba :) ben de sizler gibi kpss maratonunda kosuyorum üniversite 4.siniftayim alanim Türkçe. Gkgyde hala istedigim noktaya varamadim bunda matematik yapamiyor olmamin da etkisi var tabi sizlerden istegim matatematige her seye calisamam tabi nelere calisayim ve nasıl bir yol izlemeliyim matematigim sıfır hic yok diyemem eksik belki ama temel bilgilerim var yardimci olursaniz cok sevinirim :) iyi calismalar herkese

Ya az önce bi deneme çözdüm gk 25 net anca sayılır artık alana kasıcam sanırım. Bölümüm sınıf öğretmenliği ben bir de yeni başlıyorum sayılır çalışmaya yani pek asılmadım şimdiye kadar hatta hiç benim gibi olanlar nasıl bir yol izliyorlar şu son 2 ay kala? Mezunlar da tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim...

Özellikle alan sınavı için 20den fazla konunun hepsine bir arada çalışmayı nasıl idare ediyorlar? Ben bi yerden çalışsam diğer konuyu unutuyorum tekrar ona sıra gelene kadar :)

merhaba kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor çalışmalar? benim çok şükür planladığım gibi ilerliyor. Türkçenin yarısı, sosyal bilimler ve anayasa kaldı. önümüzdeki üç haftada bunları bitirip son bi buçuk ayı deneme çözerek geçircem Allahın izniyle. öpüyorum çok

hanmımlar kpss 4-5 temmuz diyor ben birşey anlamadım iki üst üste mi sınav gireceğiz ?

Son düzenleme:
Genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri
sadece 4 temmuz cumartesi günkü sınavlara gireceksiniz. sabah gy-gk, öğleden sonra eb sınavına. 5 temmuz pazar günkü sınava iktisat, işletme, hukuk mezunları falan giriyor. 12 temmuzdaki alan sınavına girmicenizden emin misiniz?

Teşekkür ederim cnm mezun olalı 1 yıl olunca,nettede öğretmenlikler 4-5 temmuz dediğinden kafam karıştı :) teşekkür ederimm yok cnm ben müzikçiyim bizde alan yok iki oturum sadece

Teşekkür ederim cnm mezun olalı 1 yıl olunca,nettede öğretmenlikler 4-5 temmuz dediğinden kafam karıştı :) teşekkür ederimm yok cnm ben müzikçiyim bizde alan yok iki oturum sadece
rica ederim canım. daha yeni mezun olmuşsun. inşallah bir an evvel atanırsın. kolaylıklar ve başarılar diliyorum...

iyiyim canım sen nasılsın? ders çalışıyorum genellikle ama çok yüklendim son günlerde, iki gündür azar azar çalışıyorum. sen naptın, nasıl gidiyor?

çok şükür bende iyiyim cnım.. Senin hesap aynı ders ders ders :) hayatta başka bi uğraşımız kalmadı ki zaten :)
ben daha çok denemeye ağırlık veriyorum canım ama eğitim netlerimi hala yükseltemedim bu da canımı sıkıyor..

maşallah canım konular bitti o zaman ne güzel kaç net yapıyorsun? benimki 55-60 arası değişiyor. aynen yaa dersten başka bişi pek yok. olsa da tam tat vermiyor ne yaparsam yapim. ben de her gün bi yılın eğitim sınavını çözmeye başladım. ilk yıllar basit basit ya iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…