- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
hanmımlar kpss 4-5 temmuz diyor ben birşey anlamadım iki üst üste mi sınav gireceğiz ?
Genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerisiz hangi sınavlara gireceksiniz?
sadece 4 temmuz cumartesi günkü sınavlara gireceksiniz. sabah gy-gk, öğleden sonra eb sınavına. 5 temmuz pazar günkü sınava iktisat, işletme, hukuk mezunları falan giriyor. 12 temmuzdaki alan sınavına girmicenizden emin misiniz?Genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri
Teşekkür ederim cnm mezun olalı 1 yıl olunca,nettede öğretmenlikler 4-5 temmuz dediğinden kafam karıştı :) teşekkür ederimm yok cnm ben müzikçiyim bizde alan yok iki oturum sadecesadece 4 temmuz cumartesi günkü sınavlara gireceksiniz. sabah gy-gk, öğleden sonra eb sınavına. 5 temmuz pazar günkü sınava iktisat, işletme, hukuk mezunları falan giriyor. 12 temmuzdaki alan sınavına girmicenizden emin misiniz?
rica ederim canım. daha yeni mezun olmuşsun. inşallah bir an evvel atanırsın. kolaylıklar ve başarılar diliyorum...Teşekkür ederim cnm mezun olalı 1 yıl olunca,nettede öğretmenlikler 4-5 temmuz dediğinden kafam karıştı :) teşekkür ederimm yok cnm ben müzikçiyim bizde alan yok iki oturum sadece
Ahh canım inşallah allah herkesin gönlünden geçeni verir. Teşekkür ederim sizede başarılarrica ederim canım. daha yeni mezun olmuşsun. inşallah bir an evvel atanırsın. kolaylıklar ve başarılar diliyorum...
amin, inşallahAhh canım inşallah allah herkesin gönlünden geçeni verir. Teşekkür ederim sizede başarılar
amin, inşallah
iyiyim canım sen nasılsın? ders çalışıyorum genellikle ama çok yüklendim son günlerde, iki gündür azar azar çalışıyorum. sen naptın, nasıl gidiyor?holofim kuzum ne yapıyorsun? Nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın? ders çalışıyorum genellikle ama çok yüklendim son günlerde, iki gündür azar azar çalışıyorum. sen naptın, nasıl gidiyor?
maşallah canımçok şükür bende iyiyim cnım.. Senin hesap aynı ders ders ders :) hayatta başka bi uğraşımız kalmadı ki zaten :)
ben daha çok denemeye ağırlık veriyorum canım ama eğitim netlerimi hala yükseltemedim bu da canımı sıkıyor..