2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Holofim faranjit oldum kuzum.kizimda bogaz enfeksiyonu.gunlerce atesini dusurmeye çalıştık. .bende ilac kullanamadım..kizima bakacak halim yoktu..simdi biraz toparlandik sukur..kuzum meri niye birakti calismayi
Lokum sizede cok gecmis olsun cnm.
tekrar geçmiş olsun canım ikinize de, gitsin bida gelmesin hastalıklar...

kızlar meri buraya yazmak istememişti nedenini, bana da özelden yazmış. şimdi ben yazarsam ayıp olur ama kötü, olumsuz bi neden değil onu söyleyebilirim. yine girerim kkya diyordu, özelden bi soruverin isterseniz...

Mrb kizlar nasilsiniz...uc haftadir hastayim kizimda ayni sekilde..cok yiprandim..arada bakiyorum buralara ikinizden bsska takilan yok heralde..bu arada meri hayirdir kuzum ins onemli bi durum yoktur

geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin. merak etmeyin önemli birşey değil. kpss ye zorunlu olarak hazırlanıyordum, aslında yapmak istediğim başkaydı. ama şimdi o zorunluluk ortadan kalktı o yüzden çalışmayı bıraktım. bundan sonra sadece alanımla ilgili çalışmalar yapacağım. ilginiz için sağolun kızlar :KK19: dularım sizinle inşallah istedikleriniz hayırlısıyla olur.Hoppa

Sizler kadar aktif yazamıyorum ama arada bakıyorum neler yapıyorsunuz diye. Ben dershaneye de gidiyorum.

Şimdilik ölçme ve gelişim konularını bitirdim.
Coğrafya da büyük ölçüde tamam.
Türkçe'yi saymıyorum, yapabiliyorum çok şükür.
Matematikte ise 10-15 net arasında gidip geliyorum.
Tarihte ise Türk-İslam ve ilk Türk devletleri hiç aklımda kalmadı :KK43: Osmanlı ve Atatürk dönemi fena değil şu aşama.
Vatandaşlık yeni başladı, çok çok konu eksiğim var.
Rehberlik ve öğrenme psikolojisi yeni başladı. Güzel gidiyor.
Program ve öyt ise şu aşamada iyi değil :KK43:

Sizler ne durumdasınız? Çok mu gerideyim? Çok telaşlanıyorum. Özel sektörde çalıştığım için, 7 de ancak evde olabiliyorum. Her gün ancak 3 saat çalışabiliyorum. Eğitim çalışıyorsan 300-350 soru çözebiliyorum. Genel kültür genel yetenek ise sayı biraz düşüyor haliyle. Haftasonları dershanedeyim. Kötüysem söyleyin lütfen daha fazla hızlanayım. Ne yapabilirim daha fazla?

şartlarına göre iyisin maşallah. şartlarını zorluyorsun gördüğüm kadarıyla bence gayet iyi. uykuda feragat edip biraz daha yoğunlaşırsan bence çok daha iyi olur ama sağlığın herşeyden önemli tabiki. Allah yardımcın olsun cnm:)

iyiyim merim çok şükür, dün tekrar başladım çalışmaya işte. sen nasılsın, neler yapıyorsun?

ben de iyiyim cnm. spora başladım. misafir falan geldi bir haftadır. biraz alan derslerime bakıyorum, kitap okuyorum öyle geçiyor günler. sizlere de bol bol dua ediyorum inş rabbim kabul ederHoppaiyi çalışmalar olsun:KK15:

ben de iyiyim cnm. spora başladım. misafir falan geldi bir haftadır. biraz alan derslerime bakıyorum, kitap okuyorum öyle geçiyor günler. sizlere de bol bol dua ediyorum inş rabbim kabul ederHoppaiyi çalışmalar olsun:KK15:
oyy sana da kolay gelsin. spor yapmak çok zor ama bi o kadar da zevkli. ben çok severim ama yapamıyorum. kilo konusunda da sıkıntım olmadığından çok gerek duymuyorum. bi gelişme olursa haberdar et canım. Allah razı olsun, sağ olasın...

oyy sana da kolay gelsin. spor yapmak çok zor ama bi o kadar da zevkli. ben çok severim ama yapamıyorum. kilo konusunda da sıkıntım olmadığından çok gerek duymuyorum. bi gelişme olursa haberdar et canım. Allah razı olsun, sağ olasın...

evet gerçekten çok zevkli. ben de sporu çok seviyorum. sağlık açısından çok iyi, vücudu diri tutması çok hoşuma gidiyo. şimdilik az yapıyorum zorlamayayım diye. haberdar ederim tabiki buralardayım zaten uğrarım yine. Allah cümlemizden razı olsun Hoppa

geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin. merinsallahUOTE nemli birşey değil. kpss ye zorunlu olarak hazırlanıyordum, aslında yapmak istediğim başkaydı. ama şimdi o zorunluluk ortadan kalktı o yüzden çalışmayı bıraktım. bundan sonra sadece alanımla ilgili çalışmalar yapacağım. ilginiz için sağolun kızlar :KK19: dularım sizinle inşallah istedikleriniz hayırlısıyla olur.Hoppa

cnm hakkinda hayirlisi .bende korktum bi an senin icin..neyi hayal ediyosan istiyosan insallah olsun..
emek veren herkesin Allah emegini bosa cikarmasin.

arkadaşlar belki faydası olur. youtube da güncel soru videolarına bakarken yorumlarda şimdi gördüm. kpss güncel bilgiler diye. tavsiye ederim. herkese iyi çalışmalar. herkesin hakkında hayırlısı olsun.

eskiden sayfalara yetişemezdik belisim ve diğer arkadaşlarım. buralar boş kalmış. Allah emek veren herkesin emeğinin bir şekilde karşılığını versin inşallah. ben alamadım henüz ama elbet vardır zamanı...

Merhabalar herkese. ..
son 2 ay arkadaşlar hizlandirma yapalım mı hep birlikte. ..

X