maşallah merimeveet gelelim bugünkü raporuma.
alandan genel bir tekrar yapıldı ve 66 soru çözüldü. biraz daha çözecektim olmadıı
eğitimden 76 soru çözüldü.
tarihten önceki konular 19.yy tekrar edildi. trablusgarp ve balkan savaşları konusu çalışıldı. 178 soru çözüldü.
hala çalışasım var ama yarına enerjim kalmıyo böyle yapınca o yüzden çalışmıycam. bugün kendi soru çözme rekorumu kırdım. soru çözmek ne güzel bişey, konular bitse de soru çözsem yaasoru sayısını hergün kademeli olarak arttırmayı deniycem bundan sonra. yine çok konuştu bu deli. meydanı boş bırakıyosunuz yahu haydi hayırlı, huzurlu bol dinlenmeli uykular
ahh canım ahh iyi diyorsun hoş diyorsun da 6 yıl hep aynı şey olunca bu kadar iyimser olamıyor insan. Allah yardım etsin hepimize, sonumuzu da hayretsin. çalıştığım konulardan o kadar soru yok elimde canım. konu sonlarında hepsini çözüp bitirdiğimden ama söz yarın telafi etcem
günaydınlaramin canım. anlaştık o zaman telafi konusundaiyi geceler
günaydınlartelafiye başlıyorum ama randevum 3.45te, 2ye kadar ancak çalışabilcem
sana da kolay gelsin canımgünaydıınmaşallah. ben de eğitimden soru çözdüm kahvaltımı yaptım alan çalışacağım. kolay gele
oyy hiç olmamış bu merimbugün hava beni deli etti yahu. kapalı yağmurlu içim şişti oyyhcanım hiç çalışmak istemedi zorla çalıştım. kahvemi içtim birazdan tarihe başlıycam inşallah. bugün cezayı ben alıcam galiba sırf buraya rapor veriyorum diye çalışıyorum bazen bugün de öyle oldu
oyy hiç olmamış bu merimhımm biraz düşünim ne ceza versem ki benim de hava güzelken çalışasım gelmiyor, dışarlarda olmayı düşlüyorum hep bu arada kulağıma kıl kaçmış onu aldılar ama tek sorun o değilmiş, orta kulaktan genize giden tüpler varmış. onlar çalışmıyormuş, tıkanmış. açılması için günde iki üç saat sakız çiğnicem bi de burun damlası verdi
sağ ol canım. hep sorunluydu zaten sol kulağım. daha önce ilaç kullandım, geçen sene işitme testi yapıldı, bişi çıkmadı. şimdi tüpler çalışmıyor dediler. daha da önemli bişi varsa bilmiyorlar bencegeçmiş olsun cnm. şükür ciddi birşey değilmiş.bir an önce geçer inşallah.
canım benim isteksiz de olsan gayet güzel çalışmışsınbugün alandan 45 soru çözdüm yeni konuya geçemedim. eğitimden 114 soru çözdüm. tarihten birinci dünya savaşını çalştım. mondros ve cemiyetlere geldim. türkçeden dilbilgisi 48 soru çözdüm. zoraki oldu ama kopmamak için çalıştım.
bir de söylemek istediğim birşey var. benim çok sıkıldığım bir konu var, sağlıkla ilgilli değil çok şükür. ama gerçekten beni yiyip bitiren çok canımı yakan birşey. kendimi derse verip böylece aklımı başka yönlere çevirmeye, takmamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. çok yoruluyorum güçlü olmaya çalışıyorum ne olur bana dua edin olur mu? o kadar çok ihtiyacım var ki... Allah herkesin sıkıntılarını, darlıklarını feraha çıkarsın inşallahhayırlı geceler
canım benim isteksiz de olsan gayet güzel çalışmışsınbi de istekli olsan tüm dersleri bitirirdin demek ki sanırım anladım sıkıntını inşallah çıkarsın en kısa zamanda feraha, kurtulursun ruhunu yoran bu durumdan...
anlatmak istersen dinlerim canım. bi faydam olur mu bilmiyorum ama paylaşmak iyi gelir belki...sağol cnm. aslında senin sayfadaki diğer mesajlarını okumuştum sıkıntılar aynı hemen hemenmüslümanın müslümana duası makbuldür diye buraya yazmak istedim. çok dua ediyorum, olsun diye değil ama hayırlısı olsun diye. sizlere de fetih suresini okuyorum Kuran okuduğumda dua ediyorum. inş Rabbim kabul eder. sizi sıktıysam hakkınızı helal edin kızlar. paylaşmak istedim sadece...
kolay gelsin merim. ben de tarihle devam etcem. bi de Türkçe çalışsam çok iyi olcekeğitimden biraz soru çözüp, alandan yeni derse başlayacağım. hayırlı cumalar iyi çalışmalar canlar
kolay gelsin merim. ben de tarihle devam etcem. bi de Türkçe çalışsam çok iyi olcek