2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

maşallah merim

amin canım. anlaştık o zaman telafi konusunda iyi geceler

bugün hava beni deli etti yahu. kapalı yağmurlu içim şişti oyyh canım hiç çalışmak istemedi zorla çalıştım. kahvemi içtim birazdan tarihe başlıycam inşallah. bugün cezayı ben alıcam galiba sırf buraya rapor veriyorum diye çalışıyorum bazen bugün de öyle oldu

oyy hiç olmamış bu merim hımm biraz düşünim ne ceza versem ki benim de hava güzelken çalışasım gelmiyor, dışarlarda olmayı düşlüyorum hep bu arada kulağıma kıl kaçmış onu aldılar ama tek sorun o değilmiş, orta kulaktan genize giden tüpler varmış. onlar çalışmıyormuş, tıkanmış. açılması için günde iki üç saat sakız çiğnicem bi de burun damlası verdi

slm kızlar:)
kpss ye hazırlanan bir okul öncesi öğretmeniyim,bana da aranızda yer var mı?
sizinle motive olup elimde ki kitaplarımı bitirmek istiyorum..elimden geldiğince de sizleri motive edebilirim..

geçmiş olsun cnm. şükür ciddi birşey değilmiş.bir an önce geçer inşallah.

bugün alandan 45 soru çözdüm yeni konuya geçemedim. eğitimden 114 soru çözdüm. tarihten birinci dünya savaşını çalştım. mondros ve cemiyetlere geldim. türkçeden dilbilgisi 48 soru çözdüm. zoraki oldu ama kopmamak için çalıştım.

bir de söylemek istediğim birşey var. benim çok sıkıldığım bir konu var, sağlıkla ilgilli değil çok şükür. ama gerçekten beni yiyip bitiren çok canımı yakan birşey. kendimi derse verip böylece aklımı başka yönlere çevirmeye, takmamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. çok yoruluyorum güçlü olmaya çalışıyorum ne olur bana dua edin olur mu? o kadar çok ihtiyacım var ki... Allah herkesin sıkıntılarını, darlıklarını feraha çıkarsın inşallah hayırlı geceler

geçmiş olsun cnm. şükür ciddi birşey değilmiş.bir an önce geçer inşallah.
sağ ol canım. hep sorunluydu zaten sol kulağım. daha önce ilaç kullandım, geçen sene işitme testi yapıldı, bişi çıkmadı. şimdi tüpler çalışmıyor dediler. daha da önemli bişi varsa bilmiyorlar bence

canım benim isteksiz de olsan gayet güzel çalışmışsınbi de istekli olsan tüm dersleri bitirirdin demek ki sanırım anladım sıkıntını inşallah çıkarsın en kısa zamanda feraha, kurtulursun ruhunu yoran bu durumdan...

sağol cnm. aslında senin sayfadaki diğer mesajlarını okumuştum sıkıntılar aynı hemen hemen müslümanın müslümana duası makbuldür diye buraya yazmak istedim. çok dua ediyorum, olsun diye değil ama hayırlısı olsun diye. sizlere de fetih suresini okuyorum Kuran okuduğumda dua ediyorum. inş Rabbim kabul eder. sizi sıktıysam hakkınızı helal edin kızlar. paylaşmak istedim sadece...

eğitimden biraz soru çözüp, alandan yeni derse başlayacağım. hayırlı cumalar iyi çalışmalar canlar

anlatmak istersen dinlerim canım. bi faydam olur mu bilmiyorum ama paylaşmak iyi gelir belki...

bugün zorunlu tatil yaptım. bakalım aranıza dönücem ama uzun sürmez inşallah. eğitimden 55 soru çözdüm sadece Rabbim çok büyük sıkıntılarım geçicek biliyorum. her hayır öncesinde sıkıntı oluyor. olmazsa güzelliklerin değeri bilinmez çünkü. dualarımdasınız... hayırlı geceler

bgn daha iyiyim şükür. eğitimden ve matematikten soru çözdüm. tarihten mondros ve cemiyetleri çalıştım. şimdi yemek vakti sonrasında tarihten soru çözerim ya da kurtulş savaşını çalışıp soruları yarına bırakırım bilmiyorum.
holofira nerdesin bacım temizlik günü mü yoksa ?

bu arada günlük 300 sorunun altına düşmemeye çalışacağım. konuları toparlıyoruz artık soru çözmek lazım. nisan sonuna hepiciğini bitirmek istiyorum. bunun için deli gibi çalışmam lazım ama olsun bitsin artık konular ay darlandım çalış çalış çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…