canım ben dün çalışamadım. misafirlerimiz vardı. liseden arkadaşım bebeği annesi gelmişler. benim arkadaşım olunca çıkıp birebir ilgilenmem gerekti. öncesinde de biraz temizlik yaptım. bugün de temizlik günümüzdü. aslında erkenden bitti ama hiiiç canım istemedi. artık yarın başlarım. senin yine maşallahın varbgn daha iyiyim şükür. eğitimden ve matematikten soru çözdüm. tarihten mondros ve cemiyetleri çalıştım. şimdi yemek vakti sonrasında tarihten soru çözerim ya da kurtulş savaşını çalışıp soruları yarına bırakırım bilmiyorum.
holofira nerdesin bacımtemizlik günü mü yoksa ?
canım ben dün çalışamadım. misafirlerimiz vardı. liseden arkadaşım bebeği annesi gelmişler. benim arkadaşım olunca çıkıp birebir ilgilenmem gerekti. öncesinde de biraz temizlik yaptım. bugün de temizlik günümüzdü. aslında erkenden bitti ama hiiiç canım istemedi. artık yarın başlarım. senin yine maşallahın var
aynen canım ya bi gün sürüyor ancaksağol cnm. anladım. o istememe duygusu bi çekip gitse bizden çok iyi olacakbu arada konuların ne durumda cnm ne kadar kaldı kolayladın mı? ayy ne çok soru sordum
bugünkü raporum şöyle
eğitimden 108 soru çözdüm, matematikten 92 soru çözdüm bir konu çalıştım. tarihten mondros ve cemiyetleri bitirdim kurtuluş savaşı kısmının yarısını çalıştım 156 soru çözdüm. 98 gün kaldı sanırım artık geri sayım diyebiliriz buna. iyi geceler
günaydın canımgünaydın efendim. artık şu geç kalkma olayına da bir son vercem ya. 7 de ders başı yapmam lazım. duyduğuma göre bazı dersaneye giden gruplar erken kalkma programları yapıyolarmış. bu ara saldım biraz toparlıycam söz. hemen yarın erken kalkıcam inş. bugün gk-gy ve eğitim denemesi yapıcam ama önce alandan yeni derse başlamam lazım. herkese iyi çalışmalar. okuyan varsa tabii :)
günaydın canımahh ahh ben bi dağıldım toparlayamıyorum, keşke ben de düzene sokabilsem haftaya da sevdiceğim geliyor şimdiden heyecan başladı
ben de mayıs sonuna bitirmek istiyorum da bakalım... bugün de çalışmadım canım ama yarın nolur bilmiyorum. inşallah planladığımız gibi biter. beni şimdiden heyecan sardı valla napcam bilmiyorum üç buçuk ay olcak görüşmeyeliyapma etme bak seni geçtim heesevdicek gelene kadar kendini şartla çalış bence sonra daa ödül olarak gezmek ooh benim de coğrafya vatandaşlık duruyor. alan desen daha bitedi. nisan sonuna hepsini bitirmek istiyorum da bu isteksizlik olmasa bi de oyy
ben de mayıs sonuna bitirmek istiyorum da bakalım... bugün de çalışmadım canım ama yarın nolur bilmiyorum. inşallah planladığımız gibi biter. beni şimdiden heyecan sardı valla napcam bilmiyorum üç buçuk ay olcak görüşmeyeli
günaydın canıminş. ama benim bitmeyecek herhalde nisan sonuna. çok sıkı çalışmam lazım ama görüyosun işte. tatlı heyeycanlar sarmışş ne güzellben de kalktım bakalım ne olacak deneme yapmaya çalışacağım. iyi çalışmalar
öyle oluyo canım yaa gerçek sınavda da öyle oluyo. önemli olan zaten zoru, çoğunluğun yapamadığını yapmak. asıl puan getiren bu. inşallah bunu başarabiliriz. ben de eğitim denemesi yaptım, 16 yanlış çıktıdeneme yaptım kötü geçtiher seferinde bi kısım zor oluyo bunda da matematikte zorlandım ya. yok yani illa bi yerden vuracaklar. alanımdan vuruldum çok utanıyorum
ay çok acıktım bi kahvaltı molası sonra da eğitim denemesi yapıcam
günaydın canımya sen yine nisan sonu bitircekmiş gibi düşün. tarihi çabuk bitircen. coğrafya ondan da çabuk biter. bi vatandaşlık uğraştırır belki. benim nisanda Türkçe tarih ve coğrafyayı, mayısta sosyal bilimler alan eğitimi ve vatandaşlığı bitirmem lazım
öyle oluyo canım yaa gerçek sınavda da öyle oluyo. önemli olan zaten zoru, çoğunluğun yapamadığını yapmak. asıl puan getiren bu. inşallah bunu başarabiliriz. ben de eğitim denemesi yaptım, 16 yanlış çıktıhedef max 8 yanlış
evet canım çok şükür, hiç boşum yok. seninkinin sonucu da iyi gelir inşallah merimpuff evet ya kolayı herkes yapıyo. sinir oldum neyse. maşallah git gide azalıyor yanlışların. boşun da çok yoktur inşallahben de eğitim denemesi yaptım şimdi uzunca bir dinlenme yapıcam. sonra devam Allah ın izniyle
evet canım çok şükür, hiç boşum yok. seninkinin sonucu da iyi gelir inşallah merimçalışmamıza değsin...
ben de sevindim canım ama sınavda da bu kadar yapmıştım daha iyi olması lazım. denemeden denemeye de değişiyor tabiiayy maşallahh çok sevindim