- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Allahım ne zor işler ya valla artık bana daral geldi bu işlerden. umarım gerek kalmazda atanırsın kuzum. çok yıprandıkAmin badem80 küsurla 1671.yim. 988 kişi alıyor, 683 kişi kalacak önümde. Şubatta da olmaz sanırım.
Gittikçe de zorlaşıyor. Allah yardım etsin hepimize. İnşallah canım benim. Şubatta 700 alması gerek o da zor gibi. Evet gençliğimiz gitti resmenAllahım ne zor işler ya valla artık bana daral geldi bu işlerden. umarım gerek kalmazda atanırsın kuzum. çok yıprandık
düşündükçe böğrüme dana oturuyor ya. bugün içim bir sıkılıyor anlatamam.Gittikçe de zorlaşıyor. Allah yardım etsin hepimize. İnşallah canım benim. Şubatta 700 alması gerek o da zor gibi. Evet gençliğimiz gitti resmen
İyiyiz kuzum sen nasilsin ?Canlarimm nasilsiniz
O dana benim bir senedir bogrumde badedüşündükçe böğrüme dana oturuyor ya. bugün içim bir sıkılıyor anlatamam.
Hayır olsun kuzum ya. Ben çok hissizleştim, üzülemiyorum bile.düşündükçe böğrüme dana oturuyor ya. bugün içim bir sıkılıyor anlatamam.
Belisim iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin? Dün görmemişim yazdığını.Canlarimm nasilsiniz
Ben de iyiyim canim. Bakim dedim Kkdan ayrilali kimler atanmis kimler ben gibi eve atanmisİyiyiz kuzum sen nasilsin ?
O dana benim bir senedir bogrumde bade
Hicbirseyden zevk alamiyorum bekle bekle
Sag ol iyiyim holofim. Geldim tekrar canim kpssye baslicam yineBelisim iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin? Dün görmemişim yazdığını.
Pek eksilen yok aramizda canim, morisi atandi sadece.
Ben de iyiyim canim. Bakim dedim Kkdan ayrilali kimler atanmis kimler ben gibi eve atanmis
Evlilik seneye ağustosta insallah canim. Ben daha hazirlanmadim ama başlamayı düşünüyorum. Ücretli öğretmenliğe başvurdum cok uzak bir köyü soylediler gitmek istemedim.Pek eksilen yok aramizda canim, morisi atandi sadece.
Sen ne yapiyorsun yeniden hazirlanmaya basladin mi ? Evlilik var mi ?
İyi etmisin canimEvlilik seneye ağustosta insallah canim. Ben daha hazirlanmadim ama başlamayı düşünüyorum. Ücretli öğretmenliğe başvurdum cok uzak bir köyü soylediler gitmek istemedim.
Nisanlim da diyor bu sene olmazsa evlenince kesin atanirsin her türlü destek benden diyeİyi etmisin canim
Evlenmeden bu sene de hazirlan insallah dugun hediyesi olur
Evlenince zor hazirlanmak, cocukla daha zor, tum gucunle bu sene de calis olur insallah
Bende ne yapacagimi bilmiyorum, kasim atamasindan sonra karar verecem
Canim 1 atamada 20Nisanlim da diyor bu sene olmazsa evlenince kesin atanirsin her türlü destek benden diyeama tabi zor olur evlenince.
Kuzum senin olur mu kasimda? Umudun var mi?
Anladim canim insallah olur da kurtulursun bu dertten. Her türlü yıpratıyor insani.Canim 1 atamada 20
2. Atamada 107 kadro verdiler. Yani bu sene lise, onlisans, lisansa toplamda cok az kadro verdiler. Onun icin tum puanlar yuksek hala
Her seneki alimlar kadar alim olursa atanirim ama boyle 20 li 107 li sayilarla devam ederse imkansiz
Genel siralamam.2300 du. Simdi 900 e dustu ama ben 3001 den tercih yapacagim icin kaci 3001 bilmiyorum. 500 u kesin onu biliyorum.
Dua ederek bekliyorum....
Aynen canim. Bir daha hazirlansam bundan yuksrk nasil alacam ki diyorum. Tum imkanlarimi.kullanarak, seviyemi zorlayarak ancak bu kadar yapabildimAnladim canim insallah olur da kurtulursun bu dertten. Her türlü yıpratıyor insani.
Ne zor işler bunlar Allah yardımcımız olsun.
O kadar da yüksek puanin var daha ne yapacaksin 100mü almak gerek illa.
Allah iyilik versin canım. Hoş geldin mi desem ne desem bilemedimSag ol iyiyim holofim. Geldim tekrar canim kpssye baslicam yinebaska caresi yok sen neker yapiyorsun? Puanın iyi miydi?
Iyi almışsın aslinda canim. Ama bu durumda subati mi beklemelisin ya da nasip deyip tekrar mi sarılmalısin bilemiyorum.Allah iyilik versin canım. Hoş geldin mi desem ne desem bilemedimhayırlısı olsun... bu ara naptımı da napcamı da bilemiyorum 80 küsur...
Puan iyi ama sıralama geri canım 1.671. Netlerim geçen seneye göre fazla puanım yüksek ama sıralama 50kişi daha geri. Herkes yüksek yapmış demek ki. Yığılma geçen sene 78lerdeydi bu sene 80e kaymış. Şubatta da olur mu bilmiyorum. Tekrar hazırlancam, olursa da sürpriz olur. Belki bi gün kurtuluruz bu illettenIyi almışsın aslinda canim. Ama bu durumda subati mi beklemelisin ya da nasip deyip tekrar mi sarılmalısin bilemiyorum.Allah hayirlisini versin. Cok zor isler gercekten.
Tamam canim hakkinda hayırlısı olsun.Puan iyi ama sıralama geri canım 1.671. Netlerim geçen seneye göre fazla puanım yüksek ama sıralama 50kişi daha geri. Herkes yüksek yapmış demek ki. Yığılma geçen sene 78lerdeydi bu sene 80e kaymış. Şubatta da olur mu bilmiyorum. Tekrar hazırlancam, olursa da sürpriz olur. Belki bi gün kurtuluruz bu illetten
Sedefonur bayramdan sonra sayfa acacagini soyluyordu ama acmadi sanirim daha.Kizlar ne yapalim yeni bir sayfa açalım mi kpss icin yoksa burdan devam edelim mi?
Tamam canim hakkinda hayırlısı olsun.
Bizim de gecen yıl 78 79 araligindaydi.bu yil 81 oldu. Sorular kolay olsa bir dert zor olsa bir dert. Her türlüsü bizim aleyhimize sanki.