- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Hmm tamam canim.Sedefonur bayramdan sonra sayfa acacagini soyluyordu ama acmadi sanirim daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm tamam canim.Sedefonur bayramdan sonra sayfa acacagini soyluyordu ama acmadi sanirim daha.
Bizim alan zordu ya ama yine de yapan yapmış. P10um 83 küsur alan netim 33.75 ama bir işe yaramadıP10da 85in, alan netinde 35in altına düşmemek gerek yeni bir başlık açmayı ben de düşündüm ama daha çalışmaya başlamadım, kitap siparişini dün verdim gelince başlıcam inşallah. Sen başladın mı belisim?Kizlar ne yapalim yeni bir sayfa açalım mi kpss icin yoksa burdan devam edelim mi?
Tamam canim hakkinda hayırlısı olsun.
Bizim de gecen yıl 78 79 araligindaydi.bu yil 81 oldu. Sorular kolay olsa bir dert zor olsa bir dert. Her türlüsü bizim aleyhimize sanki.
Dogru söylüyorsun çıtayı ne kadar yüksek tutsak o kadar iyi.Bizim alan zordu ya ama yine de yapan yapmış. P10um 83 küsur alan netim 33.75 ama bir işe yaramadıP10da 85in, alan netinde 35in altına düşmemek gerek yeni bir başlık açmayı ben de düşündüm ama daha çalışmaya başlamadım, kitap siparişini dün verdim gelince başlıcam inşallah. Sen başladın mı belisim?
Aynen canım hedeflerimi belirledim gy gk 75 eğitim 70 alan 40 net yapcam inşallah. Bu sene sadece alan çalışcam, diğerlerinden deneme çözcem. Uzaktan eğitimi hepsinden mi alcan yoksa sadece alandan mı? Sen aç o zaman yine canım biz katışırız sanaDogru söylüyorsun çıtayı ne kadar yüksek tutsak o kadar iyi.
Ben bugün çalışmaya baslicam insallah Holofim. Yeni baslik acarsak daha sistemli gideriz motivasyon açısından. Kitaplarim henuz yok gecen senekilerden bakicam simdilik. Birkac haftaya da siparis ederim insallah. Kasim ayinda da uzaktan egitim almayi düşünüyorum.
Sadece alandan uzaktan egitim düşünüyorum canim. Bizim bölümden bayagi bilindik bir hoca var genel olarak memnun millet ondan alicam. Sen dersane düşünüyor musun?Aynen canım hedeflerimi belirledim gy gk 75 eğitim 70 alan 40 net yapcam inşallah. Bu sene sadece alan çalışcam, diğerlerinden deneme çözcem. Uzaktan eğitimi hepsinden mi alcan yoksa sadece alandan mı? Sen aç o zaman yine canım biz katışırız sana
Hayırlı olur inşallah canım ihtiyaça alandan gideyim dedim 1.400 lira dediler sevdicek git ben karşılarım dedi ama aileler tanışsın istiyoruz anlaşırlarsa nişan yapalım diyoruz ondan çok yük olmak istemedim ben açayım o zaman canım adı ne olsunSadece alandan uzaktan egitim düşünüyorum canim. Bizim bölümden bayagi bilindik bir hoca var genel olarak memnun millet ondan alicam. Sen dersane düşünüyor musun?
Kiz ben başlık aça aça dedim insanlar sıkıldı artik Bu kez değişiklik olsun sizden biri açsın diye bekliyorum
2016 kpss ogretmenlik calisma platformuHayırlı olur inşallah canım ihtiyaça alandan gideyim dedim 1.400 lira dediler sevdicek git ben karşılarım dedi ama aileler tanışsın istiyoruz anlaşırlarsa nişan yapalım diyoruz ondan çok yük olmak istemedim ben açayım o zaman canım adı ne olsun
Memurlar net te forumda okudugim yorumlara bakilirsa bu kasimda bende araniza katilacamHayırlı olur inşallah canım ihtiyaça alandan gideyim dedim 1.400 lira dediler sevdicek git ben karşılarım dedi ama aileler tanışsın istiyoruz anlaşırlarsa nişan yapalım diyoruz ondan çok yük olmak istemedim ben açayım o zaman canım adı ne olsun
Sag ol kuzum. Evet bence senin de nisanin olsun canim. Ablanlar istemiyordu galiba ama senin de yaşın uygun evlenmeye sonucta.Hayırlı olur inşallah canım ihtiyaça alandan gideyim dedim 1.400 lira dediler sevdicek git ben karşılarım dedi ama aileler tanışsın istiyoruz anlaşırlarsa nişan yapalım diyoruz ondan çok yük olmak istemedim ben açayım o zaman canım adı ne olsun
Memurlar neti hic sevmiyorum ben ya. Bilen de konuşuyor bilmeyen de.Memurlar net te forumda okudugim yorumlara bakilirsa bu kasimda bende araniza katilacam
evet canım ablam düşünmüyor, abimde aday bile yok onlar sorun etmiyor zaten de bizimkiler ille de onlar önce evlensin istiyorlar. 28 oldum canım ya 2016 öğretmenlik diye açılan bi başlık vardı hepimiz ordan mı devam etsekSag ol kuzum. Evet bence senin de nisanin olsun canim. Ablanlar istemiyordu galiba ama senin de yaşın uygun evlenmeye sonucta.
Safranin dedigi baslik iyi bence oyle ac gitsin
ona ben de yazdim da ya ne bilim biz birbirimizi biliyoruz ya ayri acmak daha iyi olabilir sanki. Oraya da yazariz tabi. Yine de siz bilirsiniz oradan devam dersenir oyle de olur.evet canım ablam düşünmüyor, abimde aday bile yok onlar sorun etmiyor zaten de bizimkiler ille de onlar önce evlensin istiyorlar. 28 oldum canım ya 2016 öğretmenlik diye açılan bi başlık vardı hepimiz ordan mı devam etsek
şimdi bölünmüşlük olmasın diye dedim canım. iki yeri takip etmek de zor oluyor. kızlara da söyleriz orda olduğumuzu. ordakilerle de tanışır kaynaşırız ben de yazmıştım bi iki kere. sedef de oraya yazıyordu zaten. bence öyle yapalım canım. not düşersin orda olduğumuzu sonra da kapattırırsın
ona ben de yazdim da ya ne bilim biz birbirimizi biliyoruz ya ayri acmak daha iyi olabilir sanki. Oraya da yazariz tabi. Yine de siz bilirsiniz oradan devam dersenir oyle de olur.
safranım sallama orayı ya. ama şuda varki kasım alımları az oluyor biliyorsun. genel kadrolar azalmasaydı iyidiMemurlar net te forumda okudugim yorumlara bakilirsa bu kasimda bende araniza katilacam
Canim gecen kasimda sagliksiz 500 haziranda 1500 aldilar. Artik ne kadar azalticaklar bilmiyorumsafranım sallama orayı ya. ama şuda varki kasım alımları az oluyor biliyorsun. genel kadrolar azalmasaydı iyidi
Bebisim neden karışıklık olsun. Gel senbende katılıcaktım aranıza ama öğretmen değilim karısıklık olur mu ki
ne zor işler ya az alsan bir dert çok alsan bir dert. ikiside olmuyorCanim gecen kasimda sagliksiz 500 haziranda 1500 aldilar. Artik ne kadar azalticaklar bilmiyorum
Bebisim neden karışıklık olsun. Gel sen
Hayır badiş gelemezsin gel tabii kuzum ya sensiz olur mu hiç yalnız biz açmıcaz sanırım halihazırda bi topik var oraya geçcez büyük ihtimallebende katılıcaktım aranıza ama öğretmen değilim karısıklık olur mu ki
Allah korusun canım, sen umudunu kaybetmeMemurlar net te forumda okudugim yorumlara bakilirsa bu kasimda bende araniza katilacam