2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Allahım ne zor işler ya valla artık bana daral geldi bu işlerden. umarım gerek kalmazda atanırsın kuzum. çok yıprandık :KK43:
Gittikçe de zorlaşıyor. Allah yardım etsin hepimize. İnşallah canım benim. Şubatta 700 alması gerek o da zor gibi. Evet gençliğimiz gitti resmen:KK51:

Pek eksilen yok aramizda canim, morisi atandi sadece.
Sen ne yapiyorsun yeniden hazirlanmaya basladin mi ? Evlilik var mi ?
Evlilik seneye ağustosta insallah canim. Ben daha hazirlanmadim ama başlamayı düşünüyorum. Ücretli öğretmenliğe başvurdum cok uzak bir köyü soylediler gitmek istemedim.

Evlilik seneye ağustosta insallah canim. Ben daha hazirlanmadim ama başlamayı düşünüyorum. Ücretli öğretmenliğe başvurdum cok uzak bir köyü soylediler gitmek istemedim.
İyi etmisin canim
Evlenmeden bu sene de hazirlan insallah dugun hediyesi olur :KK36:
Evlenince zor hazirlanmak, cocukla daha zor, tum gucunle bu sene de calis olur insallah
Bende ne yapacagimi bilmiyorum, kasim atamasindan sonra karar verecem

İyi etmisin canim
Evlenmeden bu sene de hazirlan insallah dugun hediyesi olur :KK36:
Evlenince zor hazirlanmak, cocukla daha zor, tum gucunle bu sene de calis olur insallah
Bende ne yapacagimi bilmiyorum, kasim atamasindan sonra karar verecem
Nisanlim da diyor bu sene olmazsa evlenince kesin atanirsin her türlü destek benden diye:KK36::KK48: ama tabi zor olur evlenince.
Kuzum senin olur mu kasimda? Umudun var mi?

Son düzenleme:
Nisanlim da diyor bu sene olmazsa evlenince kesin atanirsin her türlü destek benden diye:KK36::KK48: ama tabi zor olur evlenince.
Kuzum senin olur mu kasimda? Umudun var mi?
Canim 1 atamada 20
2. Atamada 107 kadro verdiler. Yani bu sene lise, onlisans, lisansa toplamda cok az kadro verdiler. Onun icin tum puanlar yuksek hala
Her seneki alimlar kadar alim olursa atanirim ama boyle 20 li 107 li sayilarla devam ederse imkansiz :KK43:

Genel siralamam.2300 du. Simdi 900 e dustu ama ben 3001 den tercih yapacagim icin kaci 3001 bilmiyorum. 500 u kesin onu biliyorum.

Dua ederek bekliyorum....

Canim 1 atamada 20
2. Atamada 107 kadro verdiler. Yani bu sene lise, onlisans, lisansa toplamda cok az kadro verdiler. Onun icin tum puanlar yuksek hala
Her seneki alimlar kadar alim olursa atanirim ama boyle 20 li 107 li sayilarla devam ederse imkansiz :KK43:

Genel siralamam.2300 du. Simdi 900 e dustu ama ben 3001 den tercih yapacagim icin kaci 3001 bilmiyorum. 500 u kesin onu biliyorum.

Dua ederek bekliyorum....
Anladim canim insallah olur da kurtulursun bu dertten. Her türlü yıpratıyor insani.
Ne zor işler bunlar Allah yardımcımız olsun.
O kadar da yüksek puanin var daha ne yapacaksin 100mü almak gerek illa. :KK12:

Anladim canim insallah olur da kurtulursun bu dertten. Her türlü yıpratıyor insani.
Ne zor işler bunlar Allah yardımcımız olsun.
O kadar da yüksek puanin var daha ne yapacaksin 100mü almak gerek illa. :KK12:
Aynen canim. Bir daha hazirlansam bundan yuksrk nasil alacam ki diyorum. Tum imkanlarimi.kullanarak, seviyemi zorlayarak ancak bu kadar yapabildim :KK14:

Allah iyilik versin canım. Hoş geldin mi desem ne desem bilemedimo_O hayırlısı olsun... bu ara naptımı da napcamı da bilemiyorum :KK51: 80 küsur...
Iyi almışsın aslinda canim. Ama bu durumda subati mi beklemelisin ya da nasip deyip tekrar mi sarılmalısin bilemiyorum.o_O Allah hayirlisini versin. Cok zor isler gercekten.

Son düzenleme:
Iyi almışsın aslinda canim. Ama bu durumda subati mi beklemelisin ya da nasip deyip tekrar mi sarılmalısin bilemiyorum.o_O Allah hayirlisini versin. Cok zor isler gercekten.
Puan iyi ama sıralama geri canım 1.671. Netlerim geçen seneye göre fazla puanım yüksek ama sıralama 50kişi daha geri. Herkes yüksek yapmış demek ki. Yığılma geçen sene 78lerdeydi bu sene 80e kaymış. Şubatta da olur mu bilmiyorum. Tekrar hazırlancam, olursa da sürpriz olur. Belki bi gün kurtuluruz bu illetten:KK51:

Kizlar ne yapalim yeni bir sayfa açalım mi kpss icin yoksa burdan devam edelim mi?
Puan iyi ama sıralama geri canım 1.671. Netlerim geçen seneye göre fazla puanım yüksek ama sıralama 50kişi daha geri. Herkes yüksek yapmış demek ki. Yığılma geçen sene 78lerdeydi bu sene 80e kaymış. Şubatta da olur mu bilmiyorum. Tekrar hazırlancam, olursa da sürpriz olur. Belki bi gün kurtuluruz bu illetten:KK51:
Tamam canim hakkinda hayırlısı olsun.
Bizim de gecen yıl 78 79 araligindaydi.bu yil 81 oldu. Sorular kolay olsa bir dert zor olsa bir dert. Her türlüsü bizim aleyhimize sanki.

Kizlar ne yapalim yeni bir sayfa açalım mi kpss icin yoksa burdan devam edelim mi?
Tamam canim hakkinda hayırlısı olsun.
Bizim de gecen yıl 78 79 araligindaydi.bu yil 81 oldu. Sorular kolay olsa bir dert zor olsa bir dert. Her türlüsü bizim aleyhimize sanki.
Sedefonur bayramdan sonra sayfa acacagini soyluyordu ama acmadi sanirim daha.

X