- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
Kuzumm bademmm iyiyim canim sen nasilsin? Kpssye tekrar hazrlanmaya basladm. Ama annemin ameliyati, bayram hazrligi derken kaldi, bayramdan sonra caliscam insallah.sedefimmm nasılsın balımm
atanan arkadaşları tebrik ediyorum. holofira umarım gönlünde ne varsa gerçekleşir.
Morisimm tebrik ederim cok guzel bi yer gelmis :) biliyosun seni ornek aliyorum insallah darisi benim ve atanamayan arkadaslarimin basina kuzum. Guzel gunler seni bekler. Cok mutlu ol insallah :)
canım çok teşekkür ederim memleketim Konyadan ayrılamadım ben Konya Ereğli geldi canım.. Darısı sana ve atanma bekleyen herkese inşallah..
İnşallah davalar leyhinize sonuçlanır canım..
Konya Ereğli kuzum.. Nişanlımın en çok istediği yer burası idi kalbi temizmiş çocuğun burası geldi Darsı sana olur inşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah..
Badem ne okulu canım. Ben bişeycikler kaçırdım sanırım Dibine ermem lazım ama çatlarım bak
Aman da aman kimleri görürmüşüz nasılsın canım benim?
Oyy oyy kimler gelmis :) dugun tarihiniz hayirli olsun kuzum :)Oyyy görüşmeyeli morisim nişanlanmış,atanmış.Çooooook tebrik ederim.
Ben de soyliyeyim bari. Biz de 31 temmuzda evleniyoruz :) henuz bi isim olmada da nasil gecincegimizi bilmesek de onurcugumun nikahta keramet vardir mantiksizligiyla tutuverdik dugun yerini :)