2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

ne zor işler ya az alsan bir dert çok alsan bir dert. ikiside olmuyor :KK43:

:KK19:
Evet canim dusuk alsam.simdiye umudumu laybetmis toparlanmistim. Ama boyle hep diken ustunde. Bir daha hazirlanma şevki de kalmiyor insanin bundan yuksek alamam diye.

Sen isletmeyi tamamladin mi canim 1 ders birakmistin, lisanstan mi gireceksin bu sene ?

Evet canim dusuk alsam.simdiye umudumu laybetmis toparlanmistim. Ama boyle hep diken ustunde. Bir daha hazirlanma şevki de kalmiyor insanin bundan yuksek alamam diye.

Sen isletmeyi tamamladin mi canim 1 ders birakmistin, lisanstan mi gireceksin bu sene ?
Safrancim seni cok iyi anlıyorum. Gercekten zor bir durum ama tekrar hazirlanabilirim diyorsan başla bence. Nasipten otesi olmaz. Allah ne zaman izin verirse bizim kapımız da o zaman açılır canım.

Safrancim seni cok iyi anlıyorum. Gercekten zor bir durum ama tekrar hazirlanabilirim diyorsan başla bence. Nasipten otesi olmaz. Allah ne zaman izin verirse bizim kapımız da o zaman açılır canım.
Cok.haklisin canim
Biz elimizden geleni yapiyoruz. Rabbiminde kismet etmesi gerekli.
Kasim atamasinda fikirlerim olusacak. Ayni sayilarla devam.ederse kadrolar atanmamin imkansizligini anlar ona gore program yaparim artik

Kizlar bana kitap tavsiye edino_O.
Bugun bakayim dedim ozellikle tarih icin ama ayni kitaptan 2 farkli yayin var mesela pusuladan. Hangisi alinmali?
Bir de cografya lazim bana. Degisik degisik kitaplar çıkmış.:110:

Bugun bakayim dedim ozellikle tarih icin ama ayni kitaptan 2 farkli yayin var mesela pusuladan. Hangisi alinmali?
Canim ben ilk defa hazirlandigim icin ve biraz kit biri oldugum icin, 3 farkli kaynaktan calisip 5 farkli kaynaktan soru cozmustum

Egitim ve alana kafam basmaz ama gk ve gy te ne kadar fazla kaynak cozersen o kadar iyi

Milli egitim bakani aciklama yapmis, subatta herkesi sevindirevek kadar ogretmen atamasi yapacagiz diye

tamamlamadım canım önümüzdeki yılda önlisansım

Hayır badiş gelemezsin:p gel tabii kuzum ya sensiz olur mu hiç:KK36: yalnız biz açmıcaz sanırım halihazırda bi topik var oraya geçcez büyük ihtimalleHoppa
ben siz naparsanız uyarım ama biz şimdi yeni başlayacağız ya diğer topik dediğinizdekiler ilerlediyse karışabilir.

Canim ben ilk defa hazirlandigim icin ve biraz kit biri oldugum icin, 3 farkli kaynaktan calisip 5 farkli kaynaktan soru cozmustum

Egitim ve alana kafam basmaz ama gk ve gy te ne kadar fazla kaynak cozersen o kadar iyi

Milli egitim bakani aciklama yapmis, subatta herkesi sevindirevek kadar ogretmen atamasi yapacagiz diye
Benim sinav 3 tane oldugundan cok kaynaktan calisamam zamanin yetmez ama cok kitaptan soru çözebilirim canim. Bugün siparis vericem insallah.
Evet aciklama yapmislar. 15bin alirlar sanirim fazlsi olmaz. Bizden holofira gidebilir.

canım tarihin pusulası iki farklı yayınevinden çıkmış ben de gördüm ama sanırım sadece kapakları farklı içerik aynı yani ben öyle düşündüm. evveliyatın tarihini alabilirsin. ben şimdilik alandan bi konu anlatım bi soru bankası aldım. bunlar bitince tarihin pusulasıyla evveliyatı alcam tarihten devamlı soru çözmezsem çok unutuyorum:KK51:

Benim sinav 3 tane oldugundan cok kaynaktan calisamam zamanin yetmez ama cok kitaptan soru çözebilirim canim. Bugün siparis vericem insallah.
Evet aciklama yapmislar. 15bin alirlar sanirim fazlsi olmaz. Bizden holofira gidebilir.
aynen belisim bizim zamanımız yetmez o kadarına. tek kaynaktan çalışıp bol sor çözmek en mantıklısı. ben bir de akademik kaynak bulmaya çalışıyorum. malum bizim alan çığırından çıktı bu sene:KK12: ben gidebilir miyim dersin canım, olabiliro_O

canım tarihin pusulası iki farklı yayınevinden çıkmış ben de gördüm ama sanırım sadece kapakları farklı içerik aynı yani ben öyle düşündüm. evveliyatın tarihini alabilirsin. ben şimdilik alandan bi konu anlatım bi soru bankası aldım. bunlar bitince tarihin pusulasıyla evveliyatı alcam tarihten devamlı soru çözmezsem çok unutuyorum:KK51:
Pusula cok ayrintili dedi bir arkadasim 500 sayfa diyor. Gerci artik illa ki ayrintili calismak lazim. Bir de egitim almam lazim. Onda zaten yediiklim alicam. Bir an once alsam da baslasam. o_O

aynen belisim bizim zamanımız yetmez o kadarına. tek kaynaktan çalışıp bol sor çözmek en mantıklısı. ben bir de akademik kaynak bulmaya çalışıyorum. malum bizim alan çığırından çıktı bu sene:KK12: ben gidebilir miyim dersin canım, olabiliro_O
Her an her sey olabilir canim. Ne kadar alim olacagina bagli sizin bölümden.
Insallah gidersin sonucta puanin iyi, bosa gitmez umarim.

Pusula cok ayrintili dedi bir arkadasim 500 sayfa diyor. Gerci artik illa ki ayrintili calismak lazim. Bir de egitim almam lazim. Onda zaten yediiklim alicam. Bir an once alsam da baslasam. o_O
evet canım ayrıntılı ama laf kalabalığı yapmadan madde madde anlatıyor diğer kitaplara göre baya düzenli. yediiklimi beğeniyor herkes ama ben ihtiyaççıyım:KK19: eğitimde 67.5 netim var ama genel olarak herkes yüksek yapmış.kolay bir sınavmış demek ki ben de sanıyorum ki zor olduğu halde yapabildim:KK48:

Sanırım buraya veda vakti gelmiş. Rabbim bir kapıyı kapatınca başka bir kapı açarmış. İnşallah bizlere de en güzel kapılar ve cennet kapısı açılır.

Badem, semim, clementimim ve şu an adını yazamadığım tüm kader ortaklarımız sizleri de bekliyoruz 2016 öğretmenlik topiğine. Sarfanım inşallah seni kasımda göndeririz de sadece sohbete gelirsin:KK200:

Günaydın kızlarım. Ben sanırım yeni bir başlık açmak istiyorum. Diğer topikte cok fazla kişi oldugu için bazen arada kayniyoruz galiba :KK48: İstediğiniz başlıktan devam edin canlarim. Benim için asla sorun olmaz. Daha düzenli çalışmalarımı görebilmek için acicam.
Bu topigi de bugün kapatalim artık. Olur mu?

Son düzenleme:
X