hayırlısı olsun kuzumBen beklemiyorum holofiram ya umut yok çünkü hiç.İnşallah senin ataman olur.
hayırlı olsun canım ya, ne iyi etmişsinİyiyiz canim.cok sukur bebek buyuyor
Bende acikogretim.kaydimi yaptirdim. İsletme okuyacagim birde. Belki isime yarar tekrar sinava hazirlandigimda
Beni her alintilamanda sayfaya her yazi bildiriminde heycanlaniyorum sinav sonucun açiklandi diyehayırlı olsun canım ya, ne iyi etmişsin
canım benim yaaBeni her alintilamanda sayfaya her yazi bildiriminde heycanlaniyorum sinav sonucun açiklandi diye
Daha ne zaman aciklanacak ya
Canim aciklanmis sonuc.canım benim yaasenin de içine dert oldum iki dava sonuçlandı, son bir tane kaldı deniyor. ösymde güya kurul toplanmış, açıklanması için karar alıncakmış ama ne kadar doğru bilemiyoruz
Sosyal bilgilerden bir arkadasimla konustum simdi 3 netim eksik hesaplanmis diyorMerhaba arkadaşlar 2015 kpss ye girip de netlerinin eksik veya yanlış hesaplandığını düşünen var mı benim gibi ? öğretmen değilim ama bu yıl öylesine girmiştim kpss ye sonuçları kontrol ettiğimden 10 yanlış fazla geldi umarım bu yıl böyle bir saçmalık olmaz.
Benim duyduklarım on net civarında,bütün kitapçık türlerinde değil sanırım anladığım kadarıyla hata yapılmış sanırım çevremde mahkemeye verenler var bu konuyla ilgili.Sosyal bilgilerden bir arkadasimla konustum simdi 3 netim eksik hesaplanmis diyor
Cografya ve sosyal bilgiler mahkemelikti, bayramdan once cigrafya, bugunde soayal bilgilerin davalari sonuclandi.Benim duyduklarım on net civarında,bütün kitapçık türlerinde değil sanırım anladığım kadarıyla hata yapılmış sanırım çevremde mahkemeye verenler var bu konuyla ilgili.
Ben mühendisim. peki neden sadece bu bölümler mahkemelikti bu bölümlerinkisi mi yanlış okunmuş. ben de gy gk yapmıştım sadece onda eksik geldi.Cografya ve sosyal bilgiler mahkemelikti, bayramdan once cigrafya, bugunde soayal bilgilerin davalari sonuclandi.
Sizin bolum ne ?
Bu bolumlerin alan sinavindaki bazi sorular mahkemelik oldu.Ben mühendisim. peki neden sadece bu bölümler mahkemelikti bu bölümlerinkisi mi yanlış okunmuş. ben de gy gk yapmıştım sadece onda eksik geldi.
Anladım peki sonuç ne olmuşBu bolumlerin alan sinavindaki bazi sorular mahkemelik oldu.
Bir fikrim yokAnladım peki sonuç ne olmuş
Olmuyor canımCanim aciklanmis sonuc.
Hayirli haberini brkliyorum
Hayırlı olsun safranım.Bebişi öp yerimeİyiyiz canim.cok sukur bebek buyuyor
Bende acikogretim.kaydimi yaptirdim. İsletme okuyacagim birde. Belki isime yarar tekrar sinava hazirlandigimda
hayırlısı olsun canım üzülme belki sıralaman falan yeter olmaz mı öyle? belli mi onlardaOlmuyor canım
Canımmmcanım benim çok üzüldüm
Amin bademhayırlısı olsun canım üzülme belki sıralaman falan yeter olmaz mı öyle? belli mi onlarda