2015 kasim bebeklerinin yeni cicileri

İyi günlerde kullanırsınız hepsini inş aziz bebeleri görünce indirime mi girdi tekrar dedim :) burdaki arkadaşlar 50,60a almış hastane çıkışlarını aziz bebenin.. İdil bebeler de çok tatlı

Benim esim eminonunde esnaf oldugundan havuzlu handa hurriyet carsisinda hemen hemen her magazada taniniriz. Ben bayag indirimli aldim. Esas fiyat uzerinden almadim. Sana satis fiyatlarini soyledim canim. Evet idil baby ler cok tatli ama hastane cikis modeli begenemedim o markada biraz daha sade oluyor.
 
Yok canim 79 tl ye aldik


cANIM ıyı aksamlar mothercare tırnak bakım setını ne kadara aldın ? Gule gule kullan hepsı cok guzeller
 
Günaydın kızlar Dün inat ettim butun topıgı bastan asagıya okudum ve sonunda Aldıgınız butun guzel cıcılerın hepsını gordum cok guzeller Maşallah Allah gule gule kullanmayı nasıp etsın ınsallah BEnde cicilerimizi fotografını çekip atacağım :)
 
Bunlar da son aldıklarım , artık alışverişi yavaş yavaş tamamlıyorum.Geriye eksik olan 5 kalem ürün kaldı.

English Home ' dan aldıklarım.( Pamuk yorgan ve yastık aldım.)



E-bebek ' ten alınanlar ( Aslında Park yatağın içine Kraft Pamuk Yatak almıştım ; ama ilk aylarda kullanılmaması canımı sıktı , risk almak istemedim , ben de yarı ortopedik bir yatak daha aldım. Ilk zamanlar bunda uyutup yatağı alt kısma geçireceğim zaman Pamuk Yatağı kullanmaya başlayacağım , biraz takıntılıyım kabul ediyorum :) )



Bunlar da kitaplar ( Mahallenin En Mutlu Bebeği Kitabı'nı D&R ' dan almıştım . 3 haftadır yollayamadılar , bugün mail attılar tedariğini sağlayamıyorlarmış , yeniden başka bir yerden aldım. )

Kim Davis ' in Kitabı'nı incelemiştim , basit ve sade bir anlatımı var.Acemiler için bire bir.


 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…