- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
Bende lokum, çikolata ikram edecegim gelenlere. Lokumuda Turkiyeden annem getirecek. Öyle hediye falan yapmayacağım benben klasik lokum -kolonya vereceğim doğumdan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende lokum, çikolata ikram edecegim gelenlere. Lokumuda Turkiyeden annem getirecek. Öyle hediye falan yapmayacağım benben klasik lokum -kolonya vereceğim doğumdan sonra
Son hazırlıklarım...
Kavanoz 40 cc aldım. Tülü bağlamak zor oluyor evet o yüzden eşimle yapıyoruz.cnm çok güzel olmuş. kavanoz bende yapacağım bi kaç sorum olacak kaç cc aldın kavanozunu tülü kapağa bağlamak zor oldu mu bastırdığın etiket kaç cm :)
Kavanoz 40 cc aldım. Tülü bağlamak zor oluyor evet o yüzden eşimle yapıyoruz.
Etiket siparişimde bir hata oldu sanırım ben 3 cm istemiştim ama etiketler 4 cm geldi.
Kapağa tam oluyor ama kenara büyük oldu o yüzden etiketi keserek yapıyorum.
Yani kenara 3 cm, kapağa 4 cm etiket oluyor.
Guzelmis bence.. fiyonk yapcaksan ayrica tule bogmaya da gerek yok..Eki Görüntüle 1620955 böyle bişey yapacağım inşallah
Guzelmis bence.. fiyonk yapcaksan ayrica tule bogmaya da gerek yok..
Birsey sorcam,
Etiket basımı ne kadara oluyor? Kac gun icinde yapiliyor? Kimler yapiyor?
Hayırlı olsun bütün ürünler. Bu arada park yatağını beğendim markası ve fiyatı nedir?Park yatağımız geldi , kurduk
Eki Görüntüle 1611738
Bakım Ürünlerimiz
Bu oda atıl durumda duruyor , odanın içinde verilecek eşyalar var.Eşimin kızının odasını buraya taşıyacağız , onun odasını da bebek odası yapacağız daha sonra .Odalar yan yana olduğu için böyle uygun olur diye düşündük.
Eki Görüntüle 1611739
Battaniye ve tulum
Eki Görüntüle 1611740
Teşekkürler, Yatağımız Kraft Calipso modeli.Hayırlı olsun bütün ürünler. Bu arada park yatağını beğendim markası ve fiyatı nedir?
Çoook güzeller aziz bebe hastane çıkışı ve ikili takımların fiyatı nasıl? Bide avent biberonlar? Ben de alıcam daKizlar bende birkac parca bisey ekliyim:) ikinci bebek olunca pek bi hevessiz gibi kaldim
Hastane cikisimiz
Eki Görüntüle 1625075 Eki Görüntüle 1625076 Eki Görüntüle 1625079 Eki Görüntüle 1625080 Eki Görüntüle 1625081 Eki Görüntüle 1625083 Eki Görüntüle 1625084 Eki Görüntüle 1625086 Eki Görüntüle 1625087 Eki Görüntüle 1625088 Eki Görüntüle 1625089
Çoook güzeller aziz bebe hastane çıkışı ve ikili takımların fiyatı nasıl? Bide avent biberonlar? Ben de alıcam da
İyi günlerde kullanırsınız hepsini inş aziz bebeleri görünce indirime mi girdi tekrar dedim :) burdaki arkadaşlar 50,60a almış hastane çıkışlarını aziz bebenin.. İdil bebeler de çok tatlı10 lu setler degisiyor canim 110 tl idi benim aldigim setin fiyati, ikili takimlarda 40-50 tl arasinda. Avent biberonlari ebebekten kampanyadan almistim naturel olan 28 tl idi diger buyuk olan biberon 21 tl emziklerde 21 tl idi yanlis hatirlamiyorsam.