Çok güzellerr güle güle kullan.ben zincir bile atmayı bilmem.annem de hiçbişey örmedi .bi iki akraba sağolsun örmüş de onların da modeli pek hoşuma gitmediBunlar da kızıma ördüklerim. Daha da örmeye devam :))
Eki Görüntüle 1619300 Eki Görüntüle 1619301 Eki Görüntüle 1619299
Sağol canım. Evet hep özenirdim kızlara ne güzel birsürü çeşit var diye. Yapabildiğim kadar yapıcam inşallah.Ba yil dimmmmm
Eline sağlık canim kiz kıyafetleri başka güzel oluyor ama.
Sağol canım. Bende biraz biliyordum örgüyü ama bilmediğim örme şekillerini ve modellerini de internetteki videolardan öğreniyorum. Çok güzel açıklamalar var öğretiyor valla.Çok güzellerr güle güle kullan.ben zincir bile atmayı bilmem.annem de hiçbişey örmedi .bi iki akraba sağolsun örmüş de onların da modeli pek hoşuma gitmedi
Çok güzeller eline sağlik.Bunlar da kızıma ördüklerim. Daha da örmeye devam :))
Eki Görüntüle 1619300 Eki Görüntüle 1619301 Eki Görüntüle 1619299
Metehan yazan nedir Akasya?Son hazırlıklarım...
İsim yazanlar kokulu taş canım çok güzel kokuyorlarMetehan yazan nedir Akasya?
bir de badem şekerleri renkli ya birbirine yapışıp sıkıntı olur mu ki_ ?
ben de etiketleri bekliyorum. bademleri koyup koymama da kararsız kaldım.
ellerine emeğine sağlık
Ellerine sağlık canım, kapı süsünün etrafına mavi bir su taşı geçsen sanki daha da güzel olur, nacizane tavsiyem yanlış anlama lütfenSon hazırlıklarım...
Ellerine sağlık.ben de draje koyacağım kavanozlara da bunların haricinde bebek çikolatası dağıtacak mısın?Son hazırlıklarım...
Dağıtacağım canım. Badem şekeri genelde pek yenmiyor. Hacı şeriften alacağım bebek çikolatasını.Ellerine sağlık.ben de draje koyacağım kavanozlara da bunların haricinde bebek çikolatası dağıtacak mısın?
hastaneye en fazla 10 15 kişi gelir benim.ben bunları hastane haricinde eve gelenlere ve mevlütte de dağıtacağım.110 tane falan draje kavanozu olacak bi de çikolataya da çok para vermek istemiyorum.ne yapsam bilemedimDağıtacağım canım. Badem şekeri genelde pek yenmiyor. Hacı şeriften alacağım bebek çikolatasını.
şimdi baktım da hacı şeriften 64 lük madlen alsam yeter mi acaba?Dağıtacağım canım. Badem şekeri genelde pek yenmiyor. Hacı şeriften alacağım bebek çikolatasını.
Yeter herhalde çok gelen giden olur mu? Yetmeyecek gibi olursa bir daha alırsın hemen gönderiyorlar zaten.şimdi baktım da hacı şeriften 64 lük madlen alsam yeter mi acaba?
kafam o kadar karışık ki.mevlüt yapmak istiyorum ama mevlütten önce gelmek ister ve çoğu kişi gelirse mevlüt yapmama gerek var mı onu da bilmiyorumYeter herhalde çok gelen giden olur mu? Yetmeyecek gibi olursa bir daha alırsın hemen gönderiyorlar zaten.
Mevlit konusunda kv ile ayrılığa düştükkafam o kadar karışık ki.mevlüt yapmak istiyorum ama mevlütten önce gelmek ister ve çoğu kişi gelirse mevlüt yapmama gerek var mı onu da bilmiyorumçok kafam karışık bu konularda.sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar?
bizim iki taraf da kalabalık ve aynı şehirdeyizkafam o kadar karışık ki.mevlüt yapmak istiyorum ama mevlütten önce gelmek ister ve çoğu kişi gelirse mevlüt yapmama gerek var mı onu da bilmiyorumçok kafam karışık bu konularda.sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar?
hımm senin işin de karışıkmışMevlit konusunda kv ile ayrılığa düştük
Mevlidi kendi evinde okutmak istiyormuş bizim de araba falan yok ben kış ortası bebekle yola çıkamam burada (evimde) küçük bişey okutalım dedim. Başladı saymaya o zaman ananeni yengenleri halanları ....(liste uzun) çağırırsın dedi. Ben bu arada onlara 5 saatlik mesafede oturuyorum. Dedim çağırayım ama ben hepsini nasıl ağırlayım nerede yatırayım.
Gücendi bana. Şuan ne yapacağım belli değil.
ben de sırf bu yüzden mevlüt istiyorum zaten de ev küçük olunca insanın eli kolu bağlanıyor.belki mevlütü 1 aylıkken yaparım hemen.en azından ayrıca çok gelen giden olmaz.bebekle lohusa lohusa zorlanır yani insanbizim iki taraf da kalabalık ve aynı şehirdeyiz
eminim ki görmeye gelen gelecek.
ama ben mevlüt yapılması taraftarıyım evet aynı kişiler belki gene gelecek ama hem evimizde bebeğimize dua okunması güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?