Mamajoo hediye geldi çok beğendim, su an e bebek , joker gibi mağazalarda hediyeli satılıyor. Pes diye bir malzemeden yapılmış, plastik değil , sağlıklı bir madde.
Avent kendim almıştım 2li yenidoğan.
Cam biberon almadim, kullanışlı bulmuyorum, sağlıklı olduğu doğrudur elbette.
Ben Avent Yenidoğan setini ve Dr.Browns doğal akışlı biberon aldım ama boşu boşuna mı aldım diye düşünüyorum şimdi.Biberon verince bebekler memeyi emmek istemeyebiliyorlarmış.Eee o Zaman ne yapacağım ben bunlarla diye düşünmeye başladım. ?
cam biberonu niye kullanışlı bulmuyorsunuz? aventin malzemesi ne peki?
Cam biberonu bebeği olan arkadaşlarım önermedi. Çok agir olduğunu ve bebegin elinden atarak kırdığını söylediler.
Avent in malzemesi PP yazıyor, plastik aslında ama daha az zararlısı diye okudun. Mamajoo ise PES denen sağlıklı bir malzemeden.
ben de almamayı düşünüyordum bu yüzden hiç araştırma da yapmadım ama hasteneden istediler bi de ucu slikon olmasın dediler ne alacağımı bilemedim dr browns doğal akışlı iyi diye duymuştum
Canım hayırlı olsun biberonunuz sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğunMamajoo hediye geldi çok beğendim, su an e bebek , joker gibi mağazalarda hediyeli satılıyor. Pes diye bir malzemeden yapılmış, plastik değil , sağlıklı bir madde.
Avent kendim almıştım 2li yenidoğan.
Cam biberon almadim, kullanışlı bulmuyorum, sağlıklı olduğu doğrudur elbette.
Canım hayırlı olsun biberonunuz sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğun
Pes için söylediğin yanlış bilgiyi düzeltmek istedim pes de bir plastik maddedir zaten başında poli kelimesi olan herşey sunidir...
Bu tip biberonların farkı bisfenol a grupları ile bağlanmamış olmalarıdır
Bu da sağlık açısından daha kabul edilebilir olmasını sağlar
Ama üstüne basa basa ifade etmek gerekir pes pp bunlar hep plastiktir
bende cam biberon tercih ettim saglikli oluyo diye bebis artik kas yapar
Alıyoruz mecbur başka alternatif yok sonuçtaDoğrudur canım, iste ne bileyim aldık gitti :)
Bana da daha sağlıklı diye cam biberon kakaladılar satış sırasında, dr bilmemkimdi unuttum markası, 40 lira civarı bayıldım. Ağırdı epey.
Hani eskiden çocuklara gözlüğü kırmasın diye boyundan ip/zincir takarlardı ya ben de biberonu boynuna iple asarım artık kırmasın diye
40 küsür lira yahu, daha ben 40 liralık su bardağıyla su içmemişimdir şu fakir hayatımda
Hangi grup o , ismini yazar misin bana, hatta resim vs varsa?Yok cnm yapmıcam tül zaten. Ben ınstagramdan yaptircam. Bi kaç yer var takibimde 50 tanesi 15 tl fln oluyo 1 hafta suruyomus
Hangi grup o , ismini yazar misin bana, hatta resim vs varsa?
Ben de 60 tane bebek puseti olan_tullu_miknatisli_tuylu_lavantali bebek sekeri yapayim dedim. Hatta sabun yapacaktim ama cok agirlastim o kadar vakit ayiramayacagim.
Bisey daha sorcam,
Bebek sekerini, hediyeliklerini hastane odasinda mi yoksa bebek mevlidinde mi dagitacaksiniz? Yada bi sepete koyup yakin cevrenize mi vereceksiniz sadece?
Ben kararsizim da. 60 tane yeter mi bilemedim.
Sen napmayi dusunuyorsun?
Ben de görünce çok sevmiştim.
Bunlar da son aldıklarım, artık bebek giysisi almayacağım.
Telsiz ve çamaşır Yıkama filesini e-bebek'ten aldım.Diğerleri Tchibo'dan , organik ürünler diye aldım.
Daha çok mevsimlik gibi , üzerine hırka şartCanım organik ve pamuklu olanları beğendin mi?
Kumaşları nasıl kalın mı?
Kışa uygun mu sence?
Daha çok mevsimlik gibi , üzerine hırka şart
Onlar da çok terletir gibi gelmişti bana , bebek de rahatsız olur belki,ben almadım ama dışarı çıkarken olabilir.Evde battaniyeye sararız,battaniye örterizAnladım canım, evdekiler de öyle , biraz kadife gibi polar gibi bir şeyler mi alsam dedim de.
Ben beşik içinyün yatak yaptırıcam ne yumuşak ne de çok sert, sünger deniyor ama içime yün sinecek, bazı doktorlar yün de diyor çünküArkadaslar Merhaba ben mobilya besik aldim kızıma ancak icinde yatak yok henüz mobilya besik alanlar nasil yatak aldınız yayli yatak alacaktim e bebekten gorevli cocuk bu olmaz ilk aylarda dedi incecik oyun parkı yatağı gösterdi alalim diye ama bana cok ince geldi o. Annem de sert sunger yatak yaptirayim ben sana diyo bilemedim ki fikirlerinize basvuruyorum