- 5 Ağustos 2015
- 285
- 176
- 37
İlk oyuncaklarımız ( 41 lira tuttu sanırım )
Eki Görüntüle 1629400
Battaniye kundak Lcw , içi Penye ( Çok kullanılır mı bilmiyorum ama görünce çok beğendim.) 34.90
Eki Görüntüle 1629401
Yenidoğan Pijama Takımı Lcw 19.90
Eki Görüntüle 1629403
Ben de görünce çok sevmiştim.tulum battaniyeyi bana da eşimin kuzeni hediye getirdi cok tatlı bişey :)
Canım nerden aldınız ne kadar dır biliyormusun çok güzelmiş bende böyle bir şey düşünüyorum ama bulamadımm...
hayırlı olsun canım ne kadara nerden aldınız?Kızlar bende anne yani besigimizi aldım bugün Eki Görüntüle 1631095
hayırlı olsun canım ne kadara nerden aldınız?
bende bundan almayı düşünüyorum... yanımda yatırmak için.teşekkürler cnm, ben Kayseride yaşıyorum burda yerel mi mağazada 590 dan 425 e düşmüş kampanya vardı öyle aldık
ne kadara aldınızKızlar bende anne yani besigimizi aldım bugün Eki Görüntüle 1631095
ne kadara aldınız
biberon olarak hangi marka aldınız anneler ben daha almadım..
Ben Avent Yenidoğan setini ve Dr.Browns doğal akışlı biberon aldım ama boşu boşuna mı aldım diye düşünüyorum şimdi.Biberon verince bebekler memeyi emmek istemeyebiliyorlarmış.Eee o Zaman ne yapacağım ben bunlarla diye düşünmeye başladım. ?biberon olarak hangi marka aldınız anneler ben daha almadım..
Ben Avent Yenidoğan setini ve Dr.Browns doğal akışlı biberon aldım ama boşu boşuna mı aldım diye düşünüyorum şimdi.Biberon verince bebekler memeyi emmek istemeyebiliyorlarmış.Eee o Zaman ne yapacağım ben bunlarla diye düşünmeye başladım. ?