2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Büyük insana bile istemiyorum dedikçe su döksen oda gerilir işte insanı Zorla çileden çıkarıyorlar bişey deyince kabahatlı yine sen oluyorsun

Ya canım mevzu çocuğum olunca İnan görmezden gelemiyorum. Cidden huysuz bu ara kabul ediyorum ama her sn iyice huysuz bu laf dinlemiyor bilmem be demenin anlamı ne, ben yokken iyiler biliyorum bi şikayet yok. Aman valla çok gıcık oldum da şükür bitti tatil :) mira da anneannede

Ya canım mevzu çocuğum olunca İnan görmezden gelemiyorum. Cidden huysuz bu ara kabul ediyorum ama her sn iyice huysuz bu laf dinlemiyor bilmem be demenin anlamı ne, ben yokken iyiler biliyorum bi şikayet yok. Aman valla çok gıcık oldum da şükür bitti tatil :) mira da anneannede
benimde en çok duyduğum laf çok huysuz laf dinlemiyor:işsiz:

Bide korkuyoruz yanına yaklasmaya:KK48:

İkisinden başka gece uyanan kaldımı acaba gece biara yattığım yerden bağırmışım sen gel die sabah yanımda neara geldi senin haberleri oldumu die eşime soruyorum Sen çağırdın ya dio hiç hatırlamıyorum 3 yıldır uykusuzluk başıma vurdu :KK14:
Canım geçen yazacaktım fırsat olmadı .bizde varız uyumayan ,donukpudramla yanlız değilsiniz...
Geçen gece benim yanıma geldi dalınca yerine koydum sonra uyanmis ablasının yanına gitmiş orada oynaya oynaya uyumuslar..ablada yanında nefes alsan uyanır :bicak:

Selam kızlar.
Tatil dönüşü aman yarabbi halindeyim kanadali35 kanadali35 :KK70:
Sen 1 gr mi taşıyorsun içinde. Çok ağır annesi :KK200:

Hayırlı olsun kreş de .. Hadi bakalım ..yeni çevre nasıl olacak.

G GCA dikkat güçlendirme seti bende 1 tane vardı hediye gelmişti burda foto paylaşmıştım hatta ama adını şuan hiç anımsamıyorum.:KK43:

X