2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canimmm seni cok iyi anliyorum.3 sene sonraki halimizi goruyorum sizde.simdi bile stresliyiz o zaman napicaz bilmiyorum.bende meraktan lgs denemelere bakiyorum da teogla alaka yok.sorular gercekten cok zor.matematik ozellikle cok zor.cozmeye ugrastim yapamadim.Allah yardimcisi olsun.cani gonulden ona cokkk dua edicem.guzel haberler yazicaksin buraya insallah.

Sende sabret canim duymazdan gel.uzulme.uzuldugunu gorurse derse dikkatini veremez.iyi bir tatili hakettiniz.sinavdan sonra iyice dinlensin fistigimm.
Sağolasın canım benim inşallah kazandık diyeguzel haberleri paylaşmak nasip olur .sanırım hayatımda birşeyi bukadar istememiştim :))
Canım ben seneye rahAtlarım anca oğlum 7.sinifya Dün başladı oda çalışmaya :))durdurak yok yani :))

Sağolasın canım benim inşallah kazandık diyeguzel haberleri paylaşmak nasip olur .sanırım hayatımda birşeyi bukadar istememiştim :))
Canım ben seneye rahAtlarım anca oğlum 7.sinifya Dün başladı oda çalışmaya :))durdurak yok yani :))
Senin deneyimlerden yararlaniriz artik canim.tavsiyelerini bekliyorum.
Desene sen anca seneye rahatlarsin.bi yonden daha rahat olursun kizindan dolayi tecrubeli olup daha bilincli calisirsuniz.

M Mavisu27 Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
Canım sen devlet psikologunami gittin?ben özele gideyim diyorum ama çok pahalı
Yok canım özel değil ozeller cep yakıyor cidden..
Devlete ait sağlıklı yaşam merkezi.
İnşaallah verimli olur faydası olurbakalim

Hadi hayırlı haberlerle gel canım :anneadayı:

Psikoloğa gitmene de sevindim, çok zor günler geçirdin sonuçta. İstediğin gibi olumlu olur inşallah. Bazen şahsen kendi adıma bende gitsem diyorum ama fotoğraflarına fln bakıp aman bana güven vermedi diye vazgeçiyorum :olamaz:
Teşekkür ederim canım :KK200:
Aslında konuşmak lazım önerileri vs de oluyor.
Bilemiyorum genç biri benim gittiğim aslında biraz daha yaşı olan hayat tecrübesi olan biri olsa daha iyi olabilir sanki.
Fotoğrafına göre seçersen yasi büyük birini seç bence de :))

Bu arada bebeğin kalp atışını duyduk ama biraz düşük dedi
110 Muş.
12 olması gerekiyor
Yani düşük tehlikenin var dedi
://
Bakalım inşaallah iyi olur

Bilemiyorum genç biri benim gittiğim aslında biraz daha yaşı olan hayat tecrübesi olan biri olsa daha iyi olabilir sanki.

110 Muş.
12 olması gerekiyor
Hakkında hayırlısı olsun canım, 110 çok düşük değil ama kanaman vs var mı?

110 Muş.
12 olması gerekiyor
Canim amann dikkat et.Allah korusun.

Hadi hayırlı haberlerle gel canım :anneadayı:

Psikoloğa gitmene de sevindim, çok zor günler geçirdin sonuçta. İstediğin gibi olumlu olur inşallah. Bazen şahsen kendi adıma bende gitsem diyorum ama fotoğraflarına fln bakıp aman bana güven vermedi diye vazgeçiyorum :olamaz:
Ben de geçen ay gittim Kızılay da arzu bilgin var çok ii Dr dinliyo konuşuyor gitmeyi düşünüyorsan tavsiye ederim küçük bebeğin varmış uyku yapmayan hafif binilaö yaşıyorum dedi ama yine de fena uyuyorum

110 Muş.
12 olması gerekiyor
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :dua:

110 Muş.
12 olması gerekiyor

Aynı fikirdeyim canım bakıyorum hep özel üniversite eni mezun yani ilk etapta tatmin edici gelmiyor bana.

Ya daha küçük olduğu içinde kalp atışı zayıf gelmiş olabilir makinadan makinaya da farkeder. Hayırlısı olsun inşallah canım

Ben de geçen ay gittim Kızılay da arzu bilgin var çok ii Dr dinliyo konuşuyor gitmeyi düşünüyorsan tavsiye ederim küçük bebeğin varmış uyku yapmayan hafif binilaö yaşıyorum dedi ama yine de fena uyuyorum

Ay saol canım aklımda olsun, orda bi kulak burun boğazcıya gitmiştik aynı kattaydı inanılmaz hastası vardı. Düzenli gitmek lazım aslında ya

Hakkında hayırlısı olsun canım, 110 çok düşük değil ama kanaman vs var mı?
Yok kanamam yok geçen hafta çok az leke olmuştu ama ondan sonra bir şey olmadı.
Çok düşük demedi ama 120 ve üzeri olması gerekiyor dedi.
Bilemiyorum ki.. inşaallah boşuna pimpiriklenmistir doktor.

Dr danışsan canım ona göre bir plan çizersin.

Evet nasipse bayramdan sonra gidicem. Konusurum bu konuyu bileyim en azindan.
Bugun tahlil sonuclarimi aldim cok sukur iyi. Gecenkinde iyi cikmamis uzulmustum.

Geçmiş olsun canım.
İyi bak en azından disyarma korktuğun şeyler olmadı.
İnşaallah ilaçla bu da hemen geçer.

Sagol canim aynen valla cok sukur.

Sende uzulme dinlen bol bol. Oglana soyledinizmi kardesi olacagini.

Psiologa gitmende cok iyi olmus. Bence topikce bi ziyaret etmek lazim :) bende bi ara gitmeyi cok dusundum ama kaldi oyle iste..
Genc diyede takma , cogu gecnler daha enerjili,daha pozirif dusunceler veriyor insana

Evet nasipse bayramdan sonra gidicem. Konusurum bu konuyu bileyim en azindan.
Bugun tahlil sonuclarimi aldim cok sukur iyi. Gecenkinde iyi cikmamis uzulmustum.

Sagol canim aynen valla cok sukur.

Sende uzulme dinlen bol bol. Oglana soyledinizmi kardesi olacagini.

Psiologa gitmende cok iyi olmus. Bence topikce bi ziyaret etmek lazim :) bende bi ara gitmeyi cok dusundum ama kaldi oyle iste..
Genc diyede takma , cogu gecnler daha enerjili,daha pozirif dusunceler veriyor insana
Sağolasın canım.
Evet söyledik ama şimdilik pek anlamiyor galiba :)

Dünden beri lekelenmem oluyor malesef.
Doktoruna mesaj yazdımprogestan kullan dedi.
Endiseliyim.
İnşaallah kötü bir şey olmaz.her şey çok iyi olur.

Dünden beri lekelenmem oluyor malesef.
Doktoruna mesaj yazdımprogestan kullan dedi.
Endiseliyim.
İnşaallah kötü bir şey olmaz.her şey çok iyi olur.
Canım benim. Bol bol dinlen. Sen elinden geleni yap .. Gerisi takdiri ilahi.
Rabbim herşeyin hayırlı olanını versin. Moralini yüksek tut lütfen.

X